- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
ZTE Grand X IN - MÉLYVÍZ Belépés csak úszóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
Még sehol, de gondolom ki akarod vinni az XDA-ra pl. Kivéve, hogy ha azt a nevetséges kifogást találod ki, hogy oda nem, mert a közösség így meg úgy... Majd viszi más! Csak nehogy úgy járj, mint a közelmúltban az a tag, aki Blade III-ra "fejlesztett" 10.1-es CM-et. Aztán se forrás, se rom, de még egy kép sem. Hamar kiderül, ha az embernek nincs semmije...
-
Keeperv85
nagyúr
Engem az a része érdekel, amit te írtál belőle, nem az Inteles cucc. Abból a forrásból annyi lesz, amennyi ott van egyben is. Pontosan azok a részek érdekesek, ami ide kell hozzá, amit majd az AOSP rommal együtt ki KELL adnod! Ellenkező esetben megszeged a GPL-t és rommal együtt repülsz a legtöbb helyről. Egyik fórumtársunk már kipróbálta anno a Blade-en...
-
Keeperv85
nagyúr
Na most én mondom, hogy ne szórakozzunk egymással. Forrásból épített romról volt szó, nem portolásról! Neked, állításod szerint van egy AOSP kódod, amire elsőre azt találtad ki (előbb még 4.1rúl volt szó), hogy hiba nélkül fordul. Mint kiderült, ez nem igaz, mert a system.img-nél már meghalt. Utána jössz nekem a nagy dumával, hogy be is bootol. Találj ki valami hihetőbbet, mert kezd erősen kamu szaga lenni a történetnek!
Mondjuk úgy cc. 30 percen belül kiteszel ide egy videót, ahol bebootolod a 4.1-et és megígérem nem írok többet ide....
-
Keeperv85
nagyúr
...és mellé kézzel megírod a sciptet, vagy fogsz egy készet, minden egyes romnál? Akkor minek forrásból építeni? Össze lehet taknyolni darabokból is... Összemásolod egy helyre, ami kell, fogod a gyári scriptet mellé, kidobod belőle retouctht, vagy egyesével lejavítod az SHA-kat. Kész is! Vagy még jobb: vissza a homokozóba: Android kitchen. Alávágod a kész iimg-t, összerakja. Csak bele kell itt-ott javítani.
Ennél aggasztóbb, hogy gyakorlatilag egyetlen használható binárisunk sincs és a kernel még az adb-hez sem jut el. Gányolhatok hozzá akármit, ha nem jutok át az Intel logo-n, ott vagyok ahol a part szakad: log még nincs és fogalmam nincs hol akadt el... -
Keeperv85
nagyúr
-
Keeperv85
nagyúr
Nem lényeg, nem fogja egyben hagyni úgysem. Azzal bontja ki, amivel össze lett rakva.
Inkább ezt fejtsük meg:
/media/Data/JB2/prebuilts/gcc/linux-x86/x86/i686-linux-android-4.6/bin/../lib/gcc/i686-linux-android/4.6/../../../../i686-linux-android/bin/ld: /media/Data/JB2/out/target/product/gxi/obj/EXECUTABLES/busybox_intermediates/miscutils/adjtimex.o: in function adjtimex_main:external/busybox/miscutils/adjtimex.c:108: error: undefined reference to 'adjtimex'
/media/Data/JB2/prebuilts/gcc/linux-x86/x86/i686-linux-android-4.6/bin/../lib/gcc/i686-linux-android/4.6/../../../../i686-linux-android/bin/ld: /media/Data/JB2/out/target/product/gxi/obj/EXECUTABLES/busybox_intermediates/networking/ntpd.o: in function update_local_clock:external/busybox/networking/ntpd.c:1562: error: undefined reference to 'adjtimex'
collect2: ld returned 1 exit statusOké, én is látom... nincs definiálva a headerben az adjtimex már. (Még?) De melyikben? Az meg a másik, hogy, ha nincs, nyilván van valami helyette....csak nem tudom mi....
-
Carathorys
csendes tag
-
Keeperv85
nagyúr
Ha elértem odáig, megnézzük mennyi a kimenet itt.
(Inkább az alvásra szavaztam mégis...
)
@Carathorys:
Lehet, hogy kivették a "0x" figyelést közben, vagy módosítottak rajta. Ha letekerte, kiderül. Jelenleg a libLLVMCodeGen fordul. A webcore-t még el sem kezdte. (cc. 5 óra magában...
).
-
Keeperv85
nagyúr
Mármint mit csinált meg az Intel? Külön írtak egy toolchaint, amiben van ilyen regiszter? Link? Eddig azt sem tudtam, hogy van külön Intelre (nem standard gcc) saját utasításkészlettel... De ha külön toolchain, akkor lehet nem jól rakta összes az mkext4fs binárisod... Nem lepne meg, ha a végén azért feküdne el...(Vagy azért mert lehagytad te is ügyesen a kötelező méret infót, mint én korábban...
)
-
Keeperv85
nagyúr
-
Keeperv85
nagyúr
Nem csak onnan, hiányzik a 4.2 alatt a Dalvik VM-ből is már. Éppen azért kérdeztem, nehogy ezzel szívj feleslegesen. Állítólag összehegesztették a hagyományos x86 ággal.
Én is azzal estem most neki. Eddig szép és jó, bár a vendorba folyamat pakolgatni kell, ha megáll éppen... Csak van egy olyan igen kellemetlen megérzésem, hogy részemről az is csoda lenne, ha a bootloopra eljutna legalább. (Az AOSP biztos nem ment...).
Ha az meg van, akkor igen valószínű már csak pár lib, meg a ramdisk. Ja meg a remek konfigurálás a framework és egyéb dolgok mellé az overlay alatt...
-
szezso15
addikt
Szia!
Meg tudnád valahogy osztani az eddig elkészült dev. tree-t?Én alapból Incredible S-re fejlesztgetek, de néha belepillantok a GXi lelkivilágába is, jó lenne, ha meg lehetne nézni a tiedet is (hamár Open Source), hátha nincs olyan hiba benne, mint az én próbálkozásaimban...
-
Keeperv85
nagyúr
Van az Intelnek saját Medfield kernele, elérhető, publikus helyen. >> [link]
A gond a többi forrás. Az OSIP blokk a saját szabványuk és az istenért sem rakják ki sehová. Bár nem tudom minek köszönhető, de a CWM kezeli ezt a blokkot, pedig én ehhez nem nyúltam.
További gond, hogy még ha lenne is célirányosan ZTE kernel forrás, ahhoz is kéne a defconf, ami ugye valamelyik távoli szerveren 77 lakat alatt van, mert így ember legyen a talpán, aki kitalálja mi lóg a proci körül.
Kb. szerintem ott tartunk, hogy fogjunk egy CAF kernelt és építsük meg magunk, azzal is jobban járunk, mint a Moto hulladékával. (Most komolyan: láttad hogy fordul? Annyi warning van benne, hogy a bibliát újra lehetne belőle írni...
)
-
Keeperv85
nagyúr
Nem akarom ebben a formában, mert még egy szemétdomb. Még nem fordul végig legalább, addig nem töltöm fel feleslegesen.
Van egy olyan kellemetlen megérzésem viszont, hogy a CM Team baxik az x86-os javításokat betenni a forrásba...
szerk:
Az egyrészt JB, másrészt az a reco mellé készült.
-
Keeperv85
nagyúr
Ja, port, de azért a Goolge felől kissé fail kijelenteni, hogy csak 4.1 alá van x86 support...
A hibára:
Kivettem, de ez így nem túl nyerő. Valami hiányzik az egész forrásból, aminek ehhez köze van. Tippre valamelyik prop' fájl, csak fogalmam nincs melyik...
szerk: CM9.
Tovább ment nélküle. Az a gond, hogy már a hívó fájl is generált és nem tudom mi alapján állítja össze. Valahonnan biztos hívja az include listát hozzá, csak nem tudom honnan...
-
Keeperv85
nagyúr
CM10 - SDK portból?
Őőő.. ez nekem új...
Amit linkeltem annak van (vagy lehet már csak volt,ezer éve nem néztem..) publikus repo-ja. Az Android korábban volt x86-os, mint arm-re írt rendszer, mert eredetileg asztali gépekre tervezte a Google. Ez a vonal soha sem halt ki.
Nem vagyonuk benne, külsős tagként dolgoztunk csak a CM-re, de még ha így is lenne nem tudok minden build után 300MB-okat lerángatni ahányszor tesztelni kell
szerk:
A hibára valami ötlet?
-
Keeperv85
nagyúr
Persze hogy...
>>> [link]
Nem, nem fogok CM10 fordítani egy Atomos netbookon, mert a CM9 is 16-19 órát fordul. Nincsen hozzá kapacitásom. (Net sem, de az még a legkevesebb).
Inkább erre találjatok ki valamit!
target C++: libwebcore <= out/target/product/gxi/obj/STATIC_LIBRARIES/libwebcore_intermediates/Source/WebCore/page/JSNavigator.cpp
out/target/product/gxi/obj/STATIC_LIBRARIES/libwebcore_intermediates/Source/WebCore/page/JSDOMWindow.cpp:314:33: error: JSUint8ClampedArray.h: No such file or directoryszerk:
Különben is: minek csináljam, nálatok már kész...
-
Keeperv85
nagyúr
Ja hogy arra. Azzal nem sokkal jutsz közelebb egy romhoz. Majdnem stock CWM, "itt-ott" kellett csak belenyúlni.
(Pluszba mondom, hogy a saját módosításaim nincsenek élesben tesztelve, a kiadott verzióban más megoldással van még megoldva a kilépés)
-
Keeperv85
nagyúr
Nem, dehogy tudtam. Egyik srácnak van itt akit a haverom ismer, azt "interjúvoltam meg" msn-en, hogy írjon pár dolgot. Ezen kívül a Razr I topickban is írták páran, hogy abban bizony nem a Z2460 van, hanem a Z2480.
Itt van pluszban ugye a recovery ahhoz, így azt is látom, hogy az fstab-ban a 4-es és az 5-ös blokkon kapott ott helyet a boot és a recovery. Van misc partíciója, ami nekünk nincsen és van egy PDS nevű is, amiről csak sejtem, hogy az lehet, ami nálunk a log.
Tehát azzal ki is fújt az átfedés, hogy mind a kettő Intel. Sajnos.
Jut eszembe tegnap tlac említette, hogy vissza kéne fejteni a binárisokat, valaki tud valami megoldást Linux alá, megpróbálhatjuk.
-
Keeperv85
nagyúr
Nem értem a logból mit kell csinálni az baj.
Valamit ír a 100-as blokkra (gondolom én...), meg előtte menti valahová, ami ott volt. De mivel a recovery alól leheleten bármit is menteni/logolni vagy bármi mást, így ez kicsit érdekes lenne. Eredetileg arra gondoltam pedig, hogy dd-vel lehúzom a futó recovery alól újra ezt a 100-as blokkot és megnézem mennyiben tér el attól, amikor működik a rendszer.
Csakhogy ez nem fog menni, ugyanis képtelenség a reco felől hozzáférni a telóhoz külső eszközökkel...
-
Keeperv85
nagyúr
Nincs. Nem úgy megy fel. Emlészel az első 100MB-ra? Van egy update_osip nevű bináris az sbin-alatt a ramdsik-en. Az írja be abba a szuperblokkba. Ha becsomagolod azt a 100MB-ot egy tisztességes tömörítővel, akkor kb. 30MB-ot kapsz. Ott van benne a boot, a droidboot és a recovery.bin. nevezzük a nevén, mert ez a neve közvetlen a build után (mindegy most hogy ezt honnan tudom)
-
Keeperv85
nagyúr
Ez az ami nem igaz. A recovery itt, majd meglátod, csak és kizárólag bootloader módban fut. Sehogy máshogy. Ezt a részét kihagyhatjuk, ezen már túltettem magam. Azt mond el, hogy egy olyan rom, amiben nincsen recovery, mert nincs, hogy teszi vissza azt a gyári állapotára egy olyannal, ami régióra ellenőriz... mert fel nem fogom.
-
Keeperv85
nagyúr
Engem ebben az érdekelne erősen, hogy egy olyan gyári recoveryven (Xolo 900), ami egyrészt régiózáras, akárcsak a miénk, másrészt zárja a bootloadert is, mellé egy olyan rommal, amiben nincs recovery, mégis hogy kerül fel egy működő recovery a telepítés után... dögöljek meg ha én ezt értem...
-
apeelme
addikt
Akkor viszont valszeg működik a misc partíció...pár eszköz ezen keresztül kommunikál bootloaderrel, hogy mit töltsön. Első 4k (asszem) boot-recovery string akkor go reco, amíg ez nem változik pl. boot-ra addig reco marad. xtab50-nél így küldtem ki reco-ból...reboot system now előtt lefutott ez a script.
Rendszer alól pedig Boardconfig.mk-ban megadott TARGET_RECOVERY_PRE_COMMAND kell neki és Reboot-kor azzal operál.
De nincs ADB reco alatt...ugye. -
Keeperv85
nagyúr
Ezt mindjárt megnézem. Kiütöm az akkut. Nem lehet, hogy a 4. amúgy nem mountolt blokkunk olyan, mint a misc partíció a razi'-ban? Csak itt kicsit kicsavart logikával: ha nincs ott semmi, akkor bootol a reco alá, ha be tudja írni, ami kell, akkor meg a rendszerbe. Ez persze csak találtatás, de azt nem tudom mire használja amúgy...
-
Keeperv85
nagyúr
Ami nekem van, az valószínű nem sima CWM forrás, mert a "klasszikus" recovery builder formát követi és megy a touch benne. Kivettem a recovery és a boot mountolását az fstab alól, azzal már "nincs gond" (Vagyis még, de itt nem is lesz szerintem...).
A gond az, ami nálad is: nem jön ki a CWM-ból, ha egyszer belépett. Folyamat oda ugrik vissza.
Nekem kéne a dev. tree hozzá, de ahhoz túl kevés infónk van úgy érzem. Nem tudom a BoardConfig.mk-t ennyivel összehozni.
-
Keeperv85
nagyúr
Az eredmény jobb mint vártam... (Kissé beszopódtam közbe egy kis downgrade miatt...)
Az alap felállás az volt, hogy marad a Xolo kernel is. Ezzel nem sokra mentem, mert a splash képernyő után azonnal bootloopba ment. Szóval az nem lesz jó.
Viszont a stock ZTE kernelel képes bebootolni.
Kb. így állunk:
Van GSM és 3G. Tehát a mobil rész rendben
Van fő kamera videót, fotó, panoráma működik. Az előlapira nem tudtam váltani.
A hangot túl vezérli a külső és a belső hangszórókon is. Túl hangos és már torzít.
A SystemUI esik-kel. Nyilván nem szereti az eltérő felbontást. Ezt nem tudom lekövetni, mert egyáltalán nem megy az ADB, fejlesztés menüpont a romban nincsen.
A zárképernyő is ezért nem 100 szerintem. Az emegrency call bent van középen, bár az lehet gyárilag is ott van...
WIFi nincs, BT nincs. Magyar nyelv nincs benne, szóval ezt így kár lenne nyegtetni tovább. (Jól nézni ki a hátterek, ki fogom lopni...)Jó lesz ez. Mit tudunk róla, van valami forrásunk valamerre?
-
Keeperv85
nagyúr
Attól tartok ezzel tudod. Olyanok vannak a scriptben hogy:
package_extract_dir("etc", "/tmp");
borqs.update_fstab("etc/ics.fstab");
format("ext4", "EMMC", "/dev/block/mmcblk0p2", "767");
mount("ext4", "EMMC", "/dev/block/mmcblk0p2", "/system");
package_extract_dir("recovery", "/system");Ez a "767" nem ismerős nekem, de lehet megtaláltuk e-világ Szent Grálját és itt helyből lenyom egy partíció felosztást. Recovery mappa nincs, szóval ott már nem értem...
Aztán jön egy szokványos telepítés, majd:
package_extract_file("logo.img", "/tmp/xy.img");
flash_osip("/tmp/logo.img", "xy");
delete("/tmp/xy.img");
show_progress(0.080000, 0);..módon kibontja azt a 4db img (egyébként eredetileg bin kiterjesztésű) fájlt, ami a csomagban van, sorban: logo, boot, recovery, fastboot.
Ebből a logo az ami aggaszt. Aggaszt, mert nem tudok másikat feltenni, ha feltolja, ugyanis nem jó hozzá a progink, hiába... Na meg a fastboot, ami lehet lezárja a bootloadert... Nem túl biztató...
Eztuán csinálja az ifwi telepítést és két RF NV-t is frissít.... Hááátőőő...
Megpróbálom megkerülni, amit lehet és kivenni, de elég meredek játéknak tűnik így elsőre ennek a kimenete.
-
-
Keeperv85
nagyúr
Mi alapján lett átnézve? Komplett eszköz támogatósok lettek hozzáadva! Mihez képest nyúltak bele "alig"? Hogy érted egyáltalán azt, hogy "alig"? Az 10 ezer sor felett kezdődik, ami nem "alig"?
Már az alap kernel sem is jó, nem véletlen nem fordul le az alap defconfig... A moto configgal is olyan gyönyörű warningokat dobál be, pont főként a hozzáadott részeken, hogy öröm nézni.
-
Keeperv85
nagyúr
Minden Android Linux kernel szinten. Teljesen függetlenül attól, hogy az milyen platform. Ez te is tudod.
Előnyünk semmi sincs belőle, mert nincs x86-ra sem semmi forrásunk ehhez a modellhez. Ha a Moto kernelt nézem, ott is műteni kell és nem csak a defconfig más. Eleve más a CPU, lehet a vsplit is (ezt lefordított bzImage után meg nem mondom), és az csak a kezdet. Kamerák, szenzorok, akku, lcd, a komplett periféria rendszer, minden át lehet tervezve... Ha üresre bontasz egy Linux kernelt és elkezded 0-rók felépíteni a hiányzó driverket, akkor pár éven belül biztos meglesz...
-
Keeperv85
nagyúr
Azt nem tartom valószínűnek, mert ZTE-ék egyszerűen kidobálják, amit nem akarnak kiadni. Pl. az Atlas kernelben kivették az előlapi kamera driver forrását, mert nem akarta kiadni a gyártó.
A BoardConfig.mk meg oké, hogy azt megmondja van-e rádió, de semmi konkrétabb.
BOARD_HAVE_FM_RADIO := true
...ennyiből soha sem találjuk ki, hogy milyen. Egy biztos: a Moto kernelben, amit korábban linkeltél biztosan nincs BCM4330-as FM driver...
-
Keeperv85
nagyúr
Az van benne, de én úgy emlékszem az S2-esben si4709-es rádió van külön. A BCM 4330 chip-et én még eddig csak egy helyen láttam rádióra kódolva, illetve ott sem álltam, csak azt írták hogy úgy van: a V970-es ZTE-ben. Megnéztem a romot, van benne RX-TX is, de hogy milyen chipre van írva az alkalmazás, azt még tüzetesebben kéne keresnem, mert valahogy nem akarták vele kiszűrni a szemem...
szerk:
A rádiónak nem a dev. tree alatt kell(ene) lennie, hanem a framework alatt elsősorban (core, include, media, services) , másodsorban a bulld alatt a core/main.mk-ban, meg a target vonalon...
-
Keeperv85
nagyúr
Nem tudom mi lehet vele, de sehol sem találok a 4330-ashoz rádió app forrást. A 4329-es fel tudom programozni, azzal nincs gond, de ez becoptatott... pláne így a nulla forrás mellet...
Valamit módosítottak a HCI-ben, mert a szabványos elérésekkel elhajt a zavaros ..csába..(El sem indul a rom..)
-
Keeperv85
nagyúr
Nem érte ez mást sem, most csak ennyit csináltam...
<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<GridLayout android:gravity="center_horizontal" android:orientation="vertical" android:id="@id/transport_bg_protect" android:layout_width="match_parent" android:layout_height="match_parent">
<LinearLayout android:layout_gravity="center" android:orientation="horizontal" android:layout_width="fill_parent" android:layout_height="wrap_content" android:layout_marginLeft="5.0dip">
<TextView android:textAppearance="?textAppearanceMedium" android:textSize="@dimen/keyguard_lockscreen_status_line_font_size" android:ellipsize="marquee" android:id="@id/date" android:layout_width="wrap_content" android:layout_height="wrap_content" android:singleLine="true" android:layout_weight="1.0" />
<TextView android:textAppearance="?textAppearanceMedium" android:textSize="@dimen/keyguard_lockscreen_status_line_font_size" android:ellipsize="marquee" android:layout_gravity="center" android:id="@id/carrier" android:layout_width="wrap_content" android:layout_height="wrap_content" android:layout_marginRight="5.0dip" android:singleLine="true" android:shadowColor="#c0000000" android:shadowDx="0.0" android:shadowDy="0.0" android:shadowRadius="1.0" android:layout_weight="1.0"/>
</LinearLayout>
<com.android.internal.policy.impl.ZTEDigitalClock android:layout_gravity="left" android:id="@id/time" android:layout_marginLeft="5.0dip" android:layout_marginTop="15.0dip" android:layout_marginBottom="12.0dip">
<LinearLayout android:orientation="horizontal" android:id="@id/timeDisplay" android:layout_width="wrap_content" android:layout_height="wrap_content">
<ImageView android:id="@id/hour_1" android:layout_width="wrap_content" android:layout_height="wrap_content" android:src="@drawable/time_8" />
<ImageView android:id="@id/hour_0" android:layout_width="wrap_content" android:layout_height="wrap_content" android:layout_marginLeft="0.0dip" android:src="@drawable/time_8" />
<ImageView android:id="@id/parting_point" android:layout_width="wrap_content" android:layout_height="wrap_content" android:layout_marginLeft="0.0dip" android:src="@drawable/parting_point" />
<ImageView android:id="@id/minute_1" android:layout_width="wrap_content" android:layout_height="wrap_content" android:layout_marginLeft="0.0dip" android:src="@drawable/time_8" />
<ImageView android:id="@id/minute_0" android:layout_width="wrap_content" android:layout_height="wrap_content" android:layout_marginLeft="0.0dip" android:src="@drawable/time_8" />
</LinearLayout>
<TextView android:textAppearance="?textAppearanceMedium" android:textSize="22.0sp" android:ellipsize="none" android:id="@id/am_pm" android:layout_width="wrap_content" android:layout_height="wrap_content" android:layout_marginLeft="8.0dip" android:singleLine="true" android:shadowColor="#c0000000" android:shadowDx="0.0" android:shadowDy="0.0" android:shadowRadius="3.0" android:layout_toRightOf="@id/timeDisplay" android:layout_alignBottom="@id/timeDisplay" />
</com.android.internal.policy.impl.ZTEDigitalClock>
<TextView android:textAppearance="?textAppearanceMedium" android:textSize="@dimen/keyguard_lockscreen_status_line_font_size" android:ellipsize="marquee" android:gravity="center" android:layout_gravity="center" android:id="@id/status1" android:layout_width="wrap_content" android:layout_height="wrap_content" android:layout_marginLeft="5.0dip" android:singleLine="true" android:drawablePadding="4.0dip" />
<TextView android:textAppearance="?textAppearanceMedium" android:textSize="@dimen/keyguard_lockscreen_status_line_font_size" android:ellipsize="marquee" android:gravity="center" android:layout_gravity="center" android:id="@id/alarm_status" android:layout_width="wrap_content" android:layout_height="wrap_content" android:layout_marginLeft="5.0dip" android:singleLine="true" android:drawablePadding="4.0dip" />
<Space android:layout_gravity="fill" />
<RelativeLayout android:layout_gravity="center_horizontal" android:layout_width="fill_parent" android:layout_height="320.0dip">
<include android:id="@id/unlock_widget" android:layout_width="fill_parent" android:layout_height="fill_parent" android:layout_centerInParent="true" layout="@layout/zte_changeable_view_layout" />
</RelativeLayout>
<LinearLayout android:gravity="center" android:orientation="horizontal" android:id="@id/emergencyCallLayout" android:layout_width="fill_parent" android:layout_marginTop="-27.0dip" android:weightSum="2.0" style="?android:attr/buttonBarStyle">
<Button android:textSize="@dimen/keyguard_lockscreen_status_line_font_size" android:layout_gravity="center_horizontal" android:id="@id/emergencyCallButton" android:visibility="gone" android:layout_width="0.0dip" android:layout_height="wrap_content" android:text="@string/lockscreen_emergency_call" android:drawableLeft="@drawable/lockscreen_emergency_button" android:drawablePadding="0.0dip" android:layout_weight="1.0" style="?android:attr/buttonBarButtonStyle" />
</LinearLayout>
<include android:layout_gravity="fill" android:id="@id/transport" android:layout_width="0.0dip" android:layout_height="0.0dip" android:layout_column="0" android:layout_row="0" android:layout_rowSpan="4" android:layout_columnSpan="1" layout="@layout/keyguard_transport_control" />
</GridLayout>
<include android:id="@id/unlock_cling" android:visibility="gone" android:layout_width="fill_parent" android:layout_height="fill_parent" layout="@layout/zte_lockscreen_changeable_unlock_cling" />
<include android:id="@id/imageview_cling" android:visibility="gone" android:layout_width="fill_parent" android:layout_height="fill_parent" layout="@layout/zte_lockscreen_changeable_imageview_cling" /> -
Keeperv85
nagyúr
-
Keeperv85
nagyúr
Yep. Azzal a progival műtik Zsocáék a reco-t is, meg én is próbáltam random kisebb-nagyobb képeket "becsempészni" a ramdisk alá. Gond nélkül vette a dolgot. Bár túl szélsőséges esetekkel nem támadtam le, csak a józan ész határain belül.
**************************************************Nem tudod véletlen a lockscreen layout melyik fájlba emigrálódott a drága ZTE által? Az egészet felülírtam, amit csak értem, amire sikerült ráfogni, hogy az az. Egész egyszerűen nem veszi figyelembe őket. Lehet valami user error, de már mindent néztem. Nem akar a kötsög' óra az istenért sem a helyére menni, ahová tenni szeretném...
-
s1167
csendes tag
Az első három oszlop az eredeti verziókb 1839 sorban.A 3-6 oszlopok a tákolt verzió kb 829 sorban mert ugye elszállt.
A kettőt kétféle módszerrel is hasonlítom.
A G oszlopban párhuzamosan soronként: Ahol "igaz" ott passzol, ahol "hamis" ott hiba van.
CSAKHOGY...
A 390. sor után szétcsúszik a két eseménysor, mert más-más sorrendben következnek be események.
EZÉRT...
A H oszlopban egy másodlagos értékelés is van.
A pontosság kedvéért,mert elsőre és átküldve hibáztam: =FKERES(F2;C21394;1;HAMIS)
Ez kikeresi hogy a vizsgált sor tartalma létezik-e bárhol az eredeti konfigban: Ahol talál az okés, ahol nem az az esemény nem létezik az eredetiben.Remélem így érthető.
szerkesztve: Megőrülök!!! A fenti függvényben a c2 és f1394 tartományt a ":" és "F" együttállása miatt
-nek nézi a szerkesztő. Remélem nem zavar végképp össze
-
Keeperv85
nagyúr
Szerintem ez így egy picit kevés lesz. Kéne mellé a logcat legalább, ugyanis (én legalábbis) pont a hibát nem látom, amivel elfekszik. Bár a leírtak alapján ez nekem EGL-nek tűnik, de én nem értek hozzá...
Próbáld meg így logolni, hátha többet ki tudsz deríteni:
# logcat -v time -f /dev/kmsg | cat /proc/kmsg > /data/mylogfile
..ezen túlmenően lehet a dmesg bőbeszédűbb lenne, főleg ha egyáltalán eljut addig, hogy ki tudd olvasni...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- BestBuy topik
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Motorola G72 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest