- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Egyes Galaxy A mobilokon is gombnyomásra indulhat az AI
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One UI zápor esett a hétvégén
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabe8719
senior tag
Én azt tapasztaltam, hogy sok esetben kevésbé felbontás, mint inkább kodek kérdése. (közel 720p-ig nincs gond a felbontással, ha a bitráta nem túl magas.) Volt olyan kódolású avi, ami pedig kisebb felbontású volt, de úgy megdolgoztatta, hogy egyszerűen nem bírt vele - ugyanez volt a gond a wmv-vel és nagyobb felbontású mp4-gyel is. Szerintem kicsit lutri ez a filmnézés telón-dolog, tényleg volt ami kapásból ment simán, volt ami meg élvezhetetlenül darabos volt. Érdemes a Mobo-n beállítani a default software decoding-ot, ugyanis a hardveres dekódolás úgysem fog menni, így viszont meg sem próbálja ráerőltetni - ergo egy elakadási ponttal kevesebb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 - 128GB - Csillagfény- 32 hó garancia - 100% akku, iStyle vásárlás + kiegészítők
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest