Hirdetés
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Milyen okostelefont vegyek?
- One UI zápor esett a hétvégén
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
dr_ace
aktív tag
felment a telóra a sweet dreams III, kösz mindenkinek aki segített
-
dr_ace
aktív tag
válasz
dragon1993 #27093 üzenetére
köszi a választ.
van olyan clockwork mod ami számítógép nélkül telepíthető? és ha igen akkor hol találok ilyet? (esetleg leírással együtt)
-
dr_ace
aktív tag
válasz
Pumika1975 #27083 üzenetére
köszi a segítséget
de az még mindig nem derült ki, hogy miben jobb a sweet dreams mint a gyári froyo, illetve hogy kinézetbeli módosítások vannak-e rajta. valaki ezekre? -
-
dr_ace
aktív tag
sziasztok, tanácsot szeretnék kérni.
még régebben foglalkoztam custom romok telepítgetésével, valahol az FLB 8-9 környékén, aztán valahol a swedish springnél már elvesztettem a fonalat, mert amióta kijött a gyári t-mobileos froyo azóta az van fenn és nagyon meg vagyok elégedve vele.
gondoltam megnézem, hogy most hogy állnak a dolgok, van-e már jól használható gingerbread (CM7-tel sosem foglalkoztam), és látom hogy a sweet dreams romok népszerűek nagyon. a kérdésem az lenne, hogy érdemes-e erre áttérnem gyári 2.2-ről, milyen előnyökkel járna?
a gyári rommal most 3 napot szokott menni egy töltéssel nekem a blade, gyors, stabil. ehhez képest jobb a sweet dreams?
és még annyi kérdésem lenne, hogy a jelenlegi sweet dreams rom kinézetre eltér az alap androidos kinézettől? pl betűtípusok, témák ilyesmi. ha igen, akkor lehet rá felrakni olyan témát amivel teljesen gyári kinézetű lesz?köszi szépen előre is a válaszokat
-
dr_ace
aktív tag
sziasztok, tanácsot kérnék.
szerintetek mennyiért lehetne eladni a blade-emet? fél éves t-mobile-os (tehát még másfél év gari van rá), karc- és sérülésmentes, hibátlan, gyári 2.2 szoftver van rajta, minden gyári tartozéka és a doboza is megvan.
köszi előre is a tippeket -
dr_ace
aktív tag
válasz
jano_77 #10111 üzenetére
"Tudja vki, hogy létezik-e a ZTE Hungary Kft.?!?
Illetve, hogy vannak-e ott emberek, dolgozók?"van, azzal az irodaházzal szomszédos irodaházban vannak, amelyikben dolgozok.
gondolom dolgoznak ott emberek, máskülönben meglehetősen okafogyott lenne bérelni egy irodát, nem?
viszont abban is biztos vagyok, hogy ők nem fognak veled foglalkozni.
Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Vicces képek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sweet.tv - internetes TV
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest