- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sulthekk
aktív tag
válasz
Weeman1 #10918 üzenetére
A kijelző nézőpont kérdése, tény, hogy a kijelzőnek szebbek a színei syxalagnál, de pixelesebb is.
Kameránál eltérést nem tapasztaltam, viszont ha már itt tartunk, a defynek van vakuja.
Proci- Alapból levette az órajelet a motorola, amúgy a lapka simán kibírna 1.5Ghz-et is, a kernel ezt 1.2Ghz-re korlátozza. Ajánlom figyelmedbe, hogy az új CM-ek például már nem is engedik a 800Mhz-et, alapból 1Ghz-en üzemelnek, de rengetegen felnyomták 1.2Ghz-re, és semmi bajuk.
A VGA-at még nem használtam ki rajta, de a PowerVR-rt mobilokban még nem hallotam, hogy szídták volna, max az integrált inteles lapkákban, mert mostanság ott is az van.endzsí: Nem csövezek, de nekem igényem van az egyszerűen összerakott, de mindenre használható eszközökre, ha nem hiszed, akkor nézd meg, hogy milyen laptop szerepel az aláírásomban.
Játszhatóan megy rajta a Half-life, pedig nincs meg a minimális rendszerkövetelmény.
-
Sulthekk
aktív tag
válasz
Weeman1 #10915 üzenetére
Igen? Például? Egyedül romolni nehezebb a kernel miatt, de egyébként jól szuperál, az sgs ellenben már párszor megszivatott minket
nggabi:
Képzeld el, ha most veri a syxalagot a gyári kernellel, milyen lesz majd ha custom kernelt kap
Egyébként tényleg hangszóróhiba volt, de zerencsére volt olyan kedves, hogy nyaralásnál romlott el... A szigszalag meg dobta a hívásokat állandóan, most nemrég lett rá felnyomva az ics, úgyhogy arról még nem nyilatkoznék, lehet hogy a végén még telefon lesz belőle -
nggabi
félisten
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
nggabi
félisten
-
-
nggabi
félisten
válasz
Weeman1 #8975 üzenetére
jó reggelt!
jájjj
a végén meglátod sgs lesz
skét az origón vótmá? "Ennyi pénzért nem rossz" hogy tudtam h ez benne lesz
-
hallerlaller
addikt
válasz
Weeman1 #7946 üzenetére
egy vérpisti csinált már vele xda-n 6000+ is gyíkbenccsel, de ezek már egy hónapos eredmények. Azt mondják azért teljesít jobban mint az esgéesek (látszik a nagy zőőd sávon is)mert natív ext4 fájlrendszert használ, vagy valami ilyesmi, mind1, lesz@rom, a lényeg hogy hosszabb tőle a farkam
-
Glatius
őstag
-
hallerlaller
addikt
válasz
Weeman1 #6693 üzenetére
a majmok bolygója a nexus topikban zajlik most elkezdték letépkedni a nfc antennát a hátlapról mert úgy javul a wifi, elökerült egy "szaki" aki sikeresen megtalalta a wifi analizer programot a marketröl ea azzal csinált habizti méréseket, de vegülis ahogy olvasom elismeri késõbb hüleség az egész. gyözködöm öket mar egy idrje hogy semmi értelme de még én vagyok hülyének nézve.
anno emlexem volt egy blades is aki telerakta alufoliaval a hatlapot, azonis milyen jot rohogtunk!és nem is tudják h akarhanyszor hozzaszoltam sunyiba huztam egy felest ugye muszajbol..
-
tariattila
veterán
válasz
Weeman1 #6570 üzenetére
bakker! most nézem mi néz ott...
brrrrr....
amit most iszok tuborg green hasonló érzés
valami furcsa íze van... olyan cyano-génkezelt ízű... biztos romfőzés melléktermékeKeep: akkor erről is megoszlanak ITT a vélemények... így legyen okos a buta ember
nem értem a teszt lényegét...... fél napra is eltehetem a samut akkor is pöccre röff
vagy a blédre mondod... az meg tudom milyen...semilyen -
Glatius
őstag
válasz
Weeman1 #6475 üzenetére
Nem hiszem, hogy többet kellene erről beszélni. Működik.-... az ész nélkül mókolt (a jóisten se tudja honnan beszerzett) csodaROMokkal pedig többnyire nem. Típushiba például, hogy rendszeradatokat állítanak vissza különböző típusú ROM-ok között, amiek egyenes következménye hogy valamelyik modul hanyatt b@ssza magát!
Egy régebbi pengetulajdonos szavai szerint:
Nekimegy a Blade-nek, mit parasztgyerek az aktatáskának... és csodálkozik, hogy nem műkszikHa valaki csodálkozik, hogy a Blade nem egy másik telefon... ezen nem próbálunk meg segíteni.
És azokra is lesajnálólag nézünk, akik nem érik fel ésszel, hogy az SGS sem egy másik telefon...
-
Glatius
őstag
válasz
Weeman1 #6469 üzenetére
Nem tiltott téma, csak kockázatos...
Általában elszabadulnak az indulatok, mert vannak néhányan akik szerint a Penge wifije teljesen fasza, mások szerint meg használhatatlan szar, mert nem lehet vele nokedlit szaggatni meg tehenet fejni.
A többség feléri ésszel, hogy olyan amilyen, (és kész) de kár lenne flame-et bevállalni a megbeszélés kezdeményezésével.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Végső megjelenési dátumot kapott a Metal Eden
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest