- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ireg004
csendes tag
Van egy olyan problémám hogy telefonálok ugye elsötétul a kijelzô és ha nem veszik fol nem tudok vele mit csinalni. Probaltam mar odaraktam a fenyerzekelohoz az ujjam es elvettem de semmi nem tortent. Tudnatok valamit?
-
ireg004
csendes tag
Kaptam egyet karira és nagyon jóóó!!!
-
skater84
csendes tag
Zavart a skate-m hátlapja. Tokban hordom, de félek, hogy meg fog karcolódni. Az a felület sajna nagyon érzékeny rá. Ma rendeltem frankó kis carbon-fóliát... Sajna csak az új évben kapom meg, de szerintem mutatós lesz... Ti hogyan oldottátok meg ezt a problémát? Vagy ez egyedül csak engem zavar?
-
skater84
csendes tag
válasz
#40993792 #793 üzenetére
Köszönöm a választ! Akkor ezek szerint ennek akkor veszem -esetleg- hasznát, ha netán valamikor főzött rommal próbálkozok, és vissza akarom állítani az eredetit... Azt hittem valami bugmentesítést tartalmaz, vagy nem is tudom, hogy fejezzem ki magam... De ezek szerint egyelőre nekem ez felesleges. Mindenesetre nagy köszönet!
-
skater84
csendes tag
Új tagként köszöntök mindenkit! Két hete vagyok Skate tulaj, LG GT540-ről váltottam (pontosabban az is megvan, de mostmár ez a fő teló...), és hát két hét alatt viszonylag meg vagyok elégedve, szerintem jó vétel volt. Két kérdésem van csupán, ami lehet, hogy irtózatosan nagy balgaság, de azért felteszem: a zte honlapon elérhető egy újabb fw verzió, magyar, t-mobile-os készülékekhez. Kérdés 1: Garanciával kapcsolatban probléma lehet-e, ha frissítem? Kérdés 2: Érdemes-e egyáltalán frissíteni? (értem úgy, hogy vajon mennyivel jobb a gyárinál?). Természetesen a válaszokat előre is köszönöm.
-
DarknessHope
senior tag
egy újabb kérdés merült fel..
vagy már kérdeztem valahol?na mindegy... távirányítós hadesetet is szeretnék majd hozzá.. és érdekelne hogy tudok e ilyet..
és pl. ha egy bluetooth stereo headsetet veszek annak a távirányító funkcióját életre lehet e kelteni? v csak sony cuccokkal megy?
itt egy tetszetős de drága darab.. amit egyszer ha szakad a bank megvennék: talán még jó hangzása is lenne: bluetooth-al egyébként úgy halottam van valami korlát, tehát nem lehet igazán jó minőséget elérni. ez mennyire van így?link: sony hedset
-
d0d3$z
csendes tag
Meg tudnátok mondani van-e hozzá gyári Software, hogy PC-n is elérjem (névjegyeke..stb.) , ill. azt honnan tudom leszedni. Köszönöm
-
nggabi
félisten
válasz
DarknessHope #786 üzenetére
Reméljük teljesül
-
DarknessHope
senior tag
boldog reggelre ébredtetek
este a fa alatt Zte Skate-t leljetek
esetleg valami jobbat -ha lehet-
kellemes karácsonyt mindenkinek -
tunyatuba
csendes tag
K i adják rá az ICS-t??
-
DarknessHope
senior tag
nos mivel már a mobilarenás tesztet rongyosra olvasta... elkezdtem máshol is nézelődni... mit szólnak mások a készülékhez...
és azt találtam hogy valahol máshol vga videóról írnak.. 15kep/s-el ez valami uj szoftver miatt van? v szimplán hülyék? a tesztvideó mondjuk bár gyenge azért vga-nak inkább tűnik.tovább elmélyedve: ők azt írják nem teljes verziós ti pedig: Docs To Go nevű program teljes verziós.
továbbá ezen a teszten a képek valahogy egész jónak mondhatók. nos lehetséges hogy két skate ennyiben különbözik egymástól? v van új szoftver.
várom az ötleteket. -
DarknessHope
senior tag
válasz
#40993792 #779 üzenetére
én is igy gondolom... mondjuk a maga idejében jó cucc volt.... és én egy kis spb-vel felturbózva használtam/ illetve használom.... de már kezdem unni a sok fagyást v hogy úgy marad a kijelző egy része.. esetleg fektetve marad... mikor rég összecsuktam.. van hogy kattintás helyet görgetést észlele.. és ezt talán még le is nyelném.. hisz használtan vettem occsóér
de hogy néha radio-rom is elszáll és nem talál hálózatot.. v wifi beszar ilyesmi... billentyűk is roszak.. igy már azt monom hogy lassan váltani kell.. haladni a korrral. ugyanakkor 80-100ezreket sose fogk adni egy telefonért mégha az lényegében már nem is telefon... csak lehet vele telefonálni is többek közt.....
és nekem bejön a nagy kijelző. szóval egyértelmű h eddig a skate a nyerő... de függetlenül kéne nekem is, v esetleg telenornál ill djuicenál. mivel reload netkártyával használom. -
DarknessHope
senior tag
én árukeresőbe olcso.hu árgép valahol láttam 65 körül függetlenül.
tehát tuti lehet... speedshopban is esélyes. h megéri e leváltani nem tudom.. nekem se adroidom se symbianos nem volt. Az biztos hogy nekem windows mobileról (htc kaiser) érdemes váltanom.. és ha androidos mai viszonylatban lassunak meg néha tévesztőnek is mondják a kijelzőt.. én nem fogom észreveni... a windows után egy álom lesz.
szóval nálam eddig befutó ez... főleg ha valaki eladja használtan még garival majd a vaterán úgy tavasz körül)a te samsungod kamerája úgy emlékszem tesztből azért izmosabb(nem csak megapixelben) mint a skate... ha fontos a kamera. egy lg v samsung esetleg motorola milestone neked lehet jobb választás.
-
Ateess
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy lehet ilyet venni kártyafüggetlenül? Illetve jelenleg egy Samsung i8910 HD-m van, megéri leváltani erre? Gondolok itt az android vs. symbian rendszerek közötti különbségekre, ill, h nem nagyon fejlesztenek már s60v5-re.
-
QG
tag
válasz
wwenigma #766 üzenetére
A Samsung felirat nem garancia a minőségre!
A Spicám 2x volt szervizben, hülyéskedik a wifi, és nem talál GPS jelet. Első javítás után ugyanez, a második után kaptam egy szakvéleményt (eredeti Samsung), hogy ha a pusztában, fedetlen fejjel, autón kívül 50 percig tart mire a GPS megtalálja hol vagyok, az még működiknek számít.
A wifi szintén rossz maradt, pedig állítólag komplett vezérlést cseréltek (nem tudom mit takar). Ha be van kapcsolva a wifi, mikor lezárom, akkor nem talál jelet, miután feloldottam. A wifi ki- és bekapcsolás segít, de 50%ban lefagy kikapcsolás közben.Szóval lehet, hogy a ZTE rosszabb, mint a Samsung, de a Samsung sem jó.
-
QG
tag
Most egy Samsung Spica van, 600MHz procival, szóval gondolom ilyen szempontból inkább előrelépés, a képernyőméret meg pláne.
Ami aggaszt, az a hang. A mostanival rengeteg hangoskönyvet hallgatok utazás közben, a remek hangzás nem olyan lényeges, mint a zajszűrés, meg a vezérlős füles. Ilyet adnak hozzá? (agybadugós + vezérlős) Lehet hozzá külön kapni? Van valakinek, esetleg próbálta? -
Dezzie
csendes tag
Sziasztok!
Ma nagy gondolkozás után vettem egy Skatet (Blade összetört :S)
Lehet, hogy már volt róla szó, de egy olyan kérdésem lenne azokhoz, akik T-nél vettek Skatet, nekik az előlapon van ZTE logo? Csak mert az enyémen nincs...
Erről tud valaki valamit? -
Mr.Wiking
tag
Ez a telefon nem nagyon akad?Mert láttam a videókban hogy az oldalak lapozásánál és a menüben is akad. Tényleg simán is akad vagy csak ha fut több alkalmazás?
-
wwenigma
Jómunkásember
-
Mr.Wiking
tag
Ez a telefon vagy a Samsung Galaxy Ace a jobb?
Nagy kijelző vagy minőség? -
dodo76
tag
na ez engem is érdekelne!!!!!!!!!!
-
sksporky
tag
Akárki akármit mond, simán megér T-nél, neten keresztül rendelve 40eFt-ot, a proci lassú, de legalább a memóriát nem spórolták ki belőle.
Tudom, hogy ilyet nem illik kérdezni, de a későbbiekben várható a függetlenítés lehetősége?
-
petipetya
nagyúr
Sziasztok!
Khm, előfordult már valakivel, hogy a frissen megvásárolt Skate-et el szeretné ajándékozni, de a rokonnak nem belevaló sim kártyája van?
Nem szertnék offolni, ezért privátban várom az ötleteket.
Köszi! -
nggabi
félisten
válasz
komloskaroly #754 üzenetére
illene megcsinálniuk garanciában... régebben legalábbis a nokiákat szétszedték, kipucolták, kicserélték amit kellet h ne porosodjon...
-
komloskaroly
tag
Siasztok kb másfél hetes a Skatem és bal oldalt a kijelző felső sarkában elkezdett belűről porosodni nem is kicsit
valaki tapasztalt már ilyet ezt garibba megcsinálják vajon?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Fogyjunk le!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Linux Mint
- Debian GNU/Linux
- Azonnali játékos kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3104
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest