- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luissimo
veterán
Steffi, tecsoban 139,
multkor a Kaiser , a Ser, a madarastecsoban volt 149,előtte a Löwenbrau volt kedvező ár-érték-íz arányon.
nonemazér, mintha csórókvolnánk,csak mert jobbanesik,ha olcsobban ihatunk.
emberbőlvagyunk, tudod.
a bléd versus szigszalag versenyből megspórolt pénzünket ilyen értelmes dolgokra költyük. :-)
na netarcsáfel, megyek mozizni :-) csá -
Glatius
őstag
Na de most miért? Csak mert elmúltam 20? Na jó nem először... de amíg a záróizmokkal elbírok nincs baj. A sör egy kicsit nehéz ital, nem csak a tápcsatorna alsó felén kívánkozik ki, hanem a szájon át is, és a 12. után egy kicsit puffaszt!
Luissimo
Ha benne ülök, kit érdelel? Te nézed! -
Luissimo
veterán
-
-
pista59
őstag
Látom, nem érted. De felettébb optimista vagy, ha azt hiszed, megéred.
Megteszel-e mindent érte?
Iszol eleget?
(addigra nem csak tv mellé adnak légypapírt, elég lesz alázatosan elmormolni, hogy samsung, és máris kapsz párat. De a blédért akkor is meg kell dolgozni keményen -
Luissimo
veterán
most te mirőlbeszélsz ? ?
[MERTHOGY ÉN ERRŐL BESZÉLEK.]
LEGALÁBB LEGYÉL KONZEKVENS ! ! -
Luissimo
veterán
az biztos, hogy én a gyémántkarcoló követ is karcolom :-)
de azis, hogy a rendes ember (kutya) vendégségben nem szemtelenkedik.
vannak itt olyan jólnevelt átlátogatók, akik tudnak viselkedni :-)
ez egy pirostelefonról nem mondhato el.
ilyen ronda piros sgs telefont még nemisláttam :-)mostmár csak azt kéne tudni, hogy nőnemű gabi vagy hímnemű gabi :-)
-
pista59
őstag
-
-
tariattila
veterán
én is belementem volna... mint a suttyókis focisták képébe akik irreális pénz kapnak a nagy semmiért...
először kérném most már az eredményt és utána kapnának kis pénzt (mint ahogyan az egyéb világbajnok sportolóink)umek: milyenek azok az értelmes sgs-ek?
azok olyan okostelók?
-
TRob1
veterán
Sokan.
Jah, Desire S-t akartak adni 58ért (öcsém haverja), mondtam kell a faxnak, azzal se tudok okosabb emberekkel beszélgetni, mint a pléddel (pedig simán meg tudtam volna venni).
Tudom, te samu párti vagy, de akkor már tényleg egy HTC inkább, ha lehet választani (és miért ne lehetne)szerk: Nem bántok én senkit, csak tényeket közlök.
-
kutkut
addikt
30, és? Mit csináltunk volna MC2 nélkül?
(Modern Combat 2 - játék)
És ha nem is az a legfontosabb szempont, nekem számít, hogy valami smooth-e. Sokkal jobb érzés használni a telót, nem bántják a szememet az ugráló/vibráló animációk. Ezt most nem a Blade ellen mondtam, nekem az SGS is tud laggolni és zavar. Ezért rakom fel a MIUI-t. Pedig nem működik a rádió, a 720p felvétel meg néha akad. Gyerekes vagyok?
-
kelzsoca
félisten
Hát ha megnézed egy Blade 35k körül mozog és SEMMI hűséget nem kell aláírni, ezzel a megoldással a már 1 éves SGS MÉG mindig 100k, tehát 100db Mátyást kell kipakolni, ami szerintem igensok már egy SGS-ért.
A 35k és a 100k között bizony 65k a különbség
Jah és beszélgetünk nem trollkodunk
(#5808) kutkut
nekem számít, hogy valami smooth-e
Csak kéne egy iphone a kezedbe
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- EAFC 25
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Debreceni gyorsétkezdék, éttermek
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- További aktív témák...
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest