- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- iPhone topik
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- One mobilszolgáltatások
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
nggabi #10703 üzenetére
Nincs nálam, 5 percet volt itt, utána készültem rálépni... de nyugtasson a tudat, ebben droid alap van. Bár ezt hivatalosan lehet tagadni, mert szarrá van hülyítve, de látszik rajta. Még a settings ikonok is megvannak. Nem hinném, hogy csak ki van másolva. Persze mivel lényegében semmi nem maradt meg, így csak a licensz szövege árulkodik, amiben ott figyel az AOSP, meg az Apache...
-
nggabi
félisten
válasz
nggabi #10700 üzenetére
bár jobban belegondolva
I try flashing my c3303k but Flash loader 7.4.4_SSG_v0.5.exe is gone in error and now my c3303k is off. If I remove the battery and try turning it tries 3 times then shuts. The PC no longer recognizes him. What can I do?
maradjunk inkább a Budaörsnél garanciában
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
nggabi #10692 üzenetére
Ne már, hogy USB-n nem lehet szoftverezni. Szarabb, mint hittem... Ezért nem kell nekem ipho.. izé Samsung teló.... Jójó... nem kell a szöveg, hogy de a többi milyen fasza... még van Gio meg mini, meg Ace, meg Y meg a tököm sem tudja, valahogy csoda, hogy az SGS-hez sikerült körberajzolni a szifont...
-
Keeperv85
nagyúr
-
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
nggabi #10653 üzenetére
Y ? Gratula. Korrekt kis teló.... Nem káromkodik, megnyalja a gazdi kezét és a gyereknek is jó játszani... Ja, hogy egy évvel a pléd után, rosszabb paraméterekkel, drágábban..... ugyanmá...
Külön pikáns, hogy körbe meg ott a zete reklám.... Legalább így linkelnéd:[link]
-
tariattila
veterán
válasz
nggabi #10525 üzenetére
a 10 sör utáni "fogásstabilitásról" már nem is beszélve!
(most a babona ellenére is kijelenthetem, hogy ez az első telóm amit még nem ejtettem le...
omniaHD,HTC HD2, nokia hegyek, Desire... minden repült... pedig vigyázós-parázós vagyok...)
ja és több mint egy éves... a többi meg csak hónapokat élt meg... -
Sulthekk
aktív tag
válasz
nggabi #10519 üzenetére
Sose lötyögött
Nincs miért mosnom, jól lett összerakva, egyetlen baja, hogy a hátlapot egy kicsit összekarcoltam kísérletezés közben, de az még tűrhető.
Ha majd porosodik, beviszem gariba.
Ha meg nem vennék be (el nem tudom képzelni miért ), akkor kipróbálom ezt:[Samsung OLED kijelző Blade-rokon telefonokhoz]Idézem:
Thats the Display Typ: Samsung
AMS353FD09
OLED 16 millions color
deliverytime 3 weeksA szigszalag kijelzője nem tetszik, nekem kicsit pixeles a penge után, de ebben a méretben már nem lehet olyan rossz…
Megnézzük, mit a tud a samoled egy igazi telónEsetleg azt meg tudná magyarázni valamelyik szalagos, hogy mi a fenéért jó az, hogy a hátlap alul domborodik? Iszonyatosan kényelmetlen fogása van így.
-
Sulthekk
aktív tag
válasz
nggabi #10415 üzenetére
A HTC szigorított a bootloaderén, úgyhogy inkább kihagyom.
Amúgy meg mit tud az a hátécé, amit a zétée nem tud fele vagy harmad áron?
Kockáknak a blade a legjobb telefon:
olcsó
gyors
nyitott bootloader
van kernel forrás
van közösség, ahol lehet fejleszteniMi kell még?
Jobb kamera? Vaku? Ott a libra, blade belsővel...
Nekem még egy pár évig marad a penge, attól függ, mikor kezd el gyengülni a support cm oldalról... Remélem, rozsdamentes acélból van a kicsike -
Sulthekk
aktív tag
válasz
nggabi #10413 üzenetére
Pár év múlva mindenmi meg fogja tudni csinálni, vége a tisztaszoftver programnak
Vagy kifizeti az iskola a párszáz windows licencet, vagy linuxon, esetleg freebsd-n kell majd érettségizni
Csak ne susét, mert azt nem csípem...
Utálom az RPM-et, és miazmár hogy egy giga memória az ajánlott? A debian menet közben olyan 60-70 megát eszik, az Arch-ot még nem néztem, de az érezhetően jobban pörög szal... Látszik, hogy a susénak van partnersége a picipuhával
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3089, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest