- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
..és mit szeretnél velük csinálni?
Nyilván megpiszkálták a gyári recovery-t, ha a Quallcom-féle motyókat is tudja flashelni.
Ezek ugyanis a Quallcom FS részei. Ha nekifutásból alávágod pl. a v880-as recovery tool-nak, simán a helyére vágja az is őket (Már ha meglátja a telót pl., mert nem biztos hogy az armprg kulcs nem okoz ütközést)
-
Sulthekk
aktív tag
Hát sajnos nem... Nálunk pl. a linux annyival el lett intézve, ogy a tanár berakott egy nyócéves live uhu-t, aztán gyerekek, így néz ki ez a valami...
Bezzeg amikor a w8-as hdd-met bevittem, hogy legyen már egy olyan környezetem, amit én raktam össze magamnak, akkor egész órás előadást kellet tartanom az újdonságairól.
BSD? Hurd? Meg se lettek említve.
-
Sulthekk
aktív tag
Az jó disztró.
Én most a Lime-al (gyakorlatilag Chromium OS) szemezgetek, mert ha a gigahercess cerkával felvállalja a gugel, akkor a nyócázas pentiumnak is boldogulnia kéne vele. Ráadásul 200Mb, úgyhogy talán még el is fér dual-boottal. Mondjuk szerintem lesz vele szívás, de azért csak ki fogom próbálni.FET:
Nem látok egy hullát se, tehát nem történt bűntény.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3095, 100% Akkumulátor
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! HP Zbook 15 G5 - i7-8750H I 32GB I 512SSD I Nvidia P2000 4GB I FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest