- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
kutkut #17448 üzenetére
Megnéztem.
Két dolog lehet: rosszul van megírva az alap erőforrás kiosztás a romban, így a GC nem szabadítja fel a memóriát az ICS alatt (még nem néztem mennyit zabál)
Rossz a program, amivel figyelted.... Alapban 35 MB körül kéne maradnia. Ebből a core, ami viszi magában 22...
-
kelzsoca
félisten
válasz
kutkut #17277 üzenetére
Eggyel növelni vagy csökkenteni. De nem tudom, ez mire jó.
Nézd meg mennyi egy rendszerfolyamat, pl: settings prioritása, ha jól rémlik ~12, emeld fel addig a böngetőt, és valószínűleg nem fogja kilőni, bár az a szabad RAM alapból is igen kevés, eleve olyan dolgokat akarsz csinálni egy SGS-en, ami csak a jelenlegi csúcs vasakhoz illene, aztán még a MIUI is
-
kelzsoca
félisten
válasz
kutkut #16993 üzenetére
Ezt olvasd el: memory management in android
-
nggabi
félisten
válasz
kutkut #16581 üzenetére
lol, sgsben van magyar nyelv, ez még hátrány is
csak foglalja a helyet, igaz zsótikám?
Keeperv85: nótban
csak nem megtértél és olyat veszel?
mindjá kipróbálom neked... a teszttelóban úgy emlékszem h zsír volt, az enyémet még sose próbáltam.
(#16582) Zsolt_72: vót az 40mp is
kicsit lassan írok ma
-
kelzsoca
félisten
-
nggabi
félisten
válasz
kutkut #16086 üzenetére
hát jah, az első nót ami nálam volt az tényleg elég tré volt. aztán tibi megvette, és én is.. és tényleg jó
fingom sincs h mi volt az elsővel, a lényeg h ez most jó...
lehet h a közben eltelt 2 hónap alatt változtattak valamit a gyártáson, vagy a szoftot javították.
Keeperv85: nem értettél meg. nem a visszazárás a gond hanem a nyitás. csak a htcdeven kapott kóddal megy... rootolni se tudod e nélkül
az már elég gáz...
durci meg miről marad le [link] nyíííhahaha
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
kutkut #15803 üzenetére
Nyem' tom' a Bladeen nem igazán megy ugye a "hivatalos" ICS. A hivatalost meg még nem nyomkodtam eleget, mert az SE is csak ígérget és b...szik kiadni a Minire, a boltban meg pont egy Note volt az alany legutóbb, ami át van színezve...
Mit értesz a glow effekt alatt? Túlgörgetés? Azt én ki tudom venni, de nem szoktam.
Amitől agyf.szt kapok, az a balról jobbra kerülő OK gomb... b.meg azt hittem hogy csak a droid ilyen fos.. erre már Windows alatt is kezdődik...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
kutkut #15800 üzenetére
Nem mondtam soha, hogy a gyári téma tetszik... Igazából az ICS-féle fehér kék holo kombináció alapja tetszik, de pl. mellé az új emoji iconpack borzalom az sms-ek mellé...
..de a MIUI sárga alapja és mellé a 0 tervezésű ablakai olyan fapadosak, hogy az már a másik véglet...
>>> [link]
-
Sulthekk
aktív tag
válasz
kutkut #15770 üzenetére
Nem tudod, akkor alaposabban bele kéne nyúlni, de MIUI-hoz nics forrás, csak patchrom, de azzal nagyon nehéz bármit is buherálni, egyáltalán megoldani hogy leforduljon, már nem egyszerű...
Umm a felhőkarcoló is samsung termék?
Akkor ezért szarakodott a Mission Impossible-ben a lift, és ezért mentek tönkre a kesztyűk... Nem bírják a samcungot... -
Sulthekk
aktív tag
válasz
kutkut #15745 üzenetére
Lehet... az valahogy fel sem tűnt
Viszont azt nem lehet menet közben állítani, fixen ugyanaz marad...Várjálcsak... Talán mégis...
<translate android:zAdjustment="bottom" />
ezt tedd bele a /set előttre, az alpha utánra... az enternél ugyanez, csak top-ot írj a bottom helyett... -
-
Sulthekk
aktív tag
válasz
kutkut #15727 üzenetére
Nyem tom, nem én használom. A zájfonos taszkváltást is csak egyszer láttam a ceh konferencián..
A zaz, amikor alul megjelennek az appok, meg bezárásnál úgy remegnek?Jajj baxus, lehagytam a sudo-t, most nem fog újraindulni a kocsmabeli buli!
Na várjál, eztet akkor meglesem jutubon... Nem röhögni, eddig csak exploitot nézegettem szifonra...
-
kelzsoca
félisten
válasz
kutkut #15691 üzenetére
Az csak a rím miatt volt...
Egyébként valóban oda teszi be a kész fájl, amit alá kell írni.
Ha az animot babráltad, akkor a build/apk/res/anim mappából behúzod az imént említett módon a forrásba a módosított fájlt, és így küldöd fel a telefonra.
(#15692) nggabi
Nem veszem meg a HTC-t, félek a gettó-s szerviztől
-
kelzsoca
félisten
válasz
kutkut #15684 üzenetére
A dist mappában lévő motyót próbáltad felküldeni? az azért nem megy mert semmi aláírása nincs, azt alá kellene írni platform kulccsal.
A kérdés hogy mit és hol mókoltál?
A values mappában történtek változások?
Mert akkor:
a build/apk mappában létrejött resources.arsc fájlt beteszed az eredeti és módosítatlan forrás fájlba.
Ha windowst használsz (mi mást mi) akkor egy total commander-el tudod megoldani, a tömörítés aránya 0 vagy 6 legyen, hogy éppen melyik lenne ideális, azt meglátod akkor ha jelentősen megváltozik a framework-res.apk mérete a módosítás után, ha nem változik csak minimálisan, akkor nem kell piszkálni a tömörítést, ha megváltozik jelentősen akkor a TC-ben a beállításoknál állítsd át.
Továbbá a fájlra a megfelelő jogokat is rá kell adni: rw-r--r--
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyedi ékszerdobozka
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro Max (USA Model) / 256GB / Gyári függeteln / (CSAK E-SIM) / 12 Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest