- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magisk
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- A Mate 70 Pro+ és Mate 70 RS a Huawei titánjai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
SAJT
tag
Na, amit tettem senkinek nem ajánlom:
Rákötöttem az egyetlen monitoromat a DVI kimenetre átalakítóval.
Másodlagosnak volt beállítva a dvi, aktiváltam.
Innentől eltűnt a primer monitorróla kép, egyszínű háttér jelent meg,a dvi tök fekete volt, egyedül a torzult, futó TV-outos képen látszott az asztal a tv képernyőjén.
Most sikerült visszaállítanom a rendszert, mert utána nem volt hajlandó egy képernyős üzemre visszaállni. Monitor deinstall, majd videókari deinstall újra fel és működik úra.
Viszont a kép beállt normálisra. Lehet, hogy a sok cstalakozó húzogatás megtisztította egy kicsit a kimenetet és ennyi elég volt.
De a tv ot még mindig sz@r. -
Steelheart
senior tag
Lehet hogy stabil, de attól még nem biztos, hogy jól is működik. Nálunk sárgult-kékült a CRT, majd egy kis csatlakozó-tiszztítás után nem tette többé. Lehet még az is a baj, hogy esetleg a monitoron belül valami útonmódon megsérült egy áramkör, ami a színek információit szállította, és most az adat nem áramlik egyenletesen.
-
Toness
őstag
Nekem is hasonló dolgokat játszott el az előző monitorom és 1-2hét múlva egyszercsak hirtelen fehérre váltott a kép a gamma annyira felment benne, hogy nem lehetett vele mit kezdeni. A vga csatlakozót még nemárt ha megnézed hogy be van-e dugva rendesen és nincs-e elgörbülve valamelyik tű.
-
SAJT
tag
Üdv!
No, a tv out kimenetnek annyi(előző témám).
Újabban bezöldül a kép, mintha csak a színkeverési arány változna meg(minden marad kontúros, jól olvasható) aztán visszaáll az eredeti állapotba. Néha másodpercenként vált néha negyed óránként.
Mi történik?
Nézzek új kártya után, vagy javítható ésszerű kereteken belül?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VR topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hardcore café
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Formula-1
- Bluetooth hangszórók
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest