- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Minden játéknak van története. Azonban csak egyetlen egynek legendás... A legenda mindig visszatér!!! - The Legend of Zelda 1986 - Egy év amelyre minden Nintendo fan szíve összerezzen. Ebben az évben jelent meg The Legend of Zelda amely Mario mellett a Nintendo 2. legsikeresebb sorozata. Főhőse Link, egy Hylian, akinek minden részben akad problémája a gonosszal, de ő mindig győzedelmeskedik mindenki örömére. Eddig 17 Zelda játék jelent meg, de a sorozat nem szakad meg. A Twilight Princess az eddig verhetetlen Ocarina of Time nyomdokain haladva próbálta letaszítani ot a trónról a Világ Legjobb Játéka címért! A most megjelenő Skyward Sword is e célból készült...vajon sikerül neki? Beszéljünk erről! Beszéljünk arról miért tartjuk Linket az egyik legcoolabb játékkarakternek, hogy milyen nagyszerü elme Shigeru Miyamoto, mindenről beszéljünk, de egy biztos: A Zelda a Legjobb!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sirandrish #2921 üzenetére
Nintendo announced via its press site this morning that from June 14th to the 19th, 500 Nintendo fans will be given the opportunity to play The Legend of Zelda for the Wii U at the Nintendo NY store before anyone else in the world. 500 fans will be selected during a fan event that’s being held on June 11th. You can check out all the details on how you can take part in the event below. Good luck to all of those who plan to attend!
-
-
-
Game of Hyrule - fanfilm
-
-
válasz
Sirandrish #2809 üzenetére
hol van erről info (amiibo akció)
-
Talán látszik már az alagút vége... kérdés persze, hogy melyik vége... és mi lesz a meglepetés...
-
válasz
Ganz-[HUN] #2789 üzenetére
USA import, szerencsére elhozták anyósomék
-
válasz
Sirandrish #2786 üzenetére
Hyrule Historia az nagyoooon szép, a Link to the past egy képregény, az is tetszik
Majd eccer kölcsönadom, ha akarod - elég jó súlya van
-
-
válasz
Ganz-[HUN] #2772 üzenetére
Oké. Megfogtam, ledobtam a házunk elé, kinéztem az ablakon, de nincs ott Link. Szerintem átverés. A pálcikaember mindig ott volt a ház előtt.
-
válasz
Sirandrish #2752 üzenetére
Engem az zavar, hogy Zelda Wii U project-ről nem szóltak semmit, pedig az 2016 fő címe kellene, hogy legyen.
-
És nem volt egy szó sem Zeldáról a directben...
-
válasz
Sirandrish #2736 üzenetére
Aszta... szerencsés flótás
-
válasz
Sirandrish #2734 üzenetére
Ha valaki véletlenül már ma átvette, azt is megkérték, hogy péntekig ne rakja internetkapcsolatos wii U-ba...
-
válasz
Ganz-[HUN] #2722 üzenetére
Elvileg tényleg benne lesz a Twilight Princessben:
"If you visit Castle Town’s luxury store before it gets converted into the Malo Mart, pay particular attention to the paintings on the wall." -
Zelda Wii U a TP-ben...
-
válasz
Liquid Snake #2717 üzenetére
Linkle is a playable Warrior in Hyrule Warriors Legends. She can be transferred over to Hyrule Warriors as well.
De azért minimum 2 petéjű ikrek
-
A
Toilet PaperTwilight Princess első 2 órája -
válasz
Ganz-[HUN] #2683 üzenetére
Ezt a kifejezést még nem hallottam (arra, amire gondolok)
-
válasz
Sirandrish #2660 üzenetére
Majd beállítom, amit kell, aztán felkészülök legalább
-
válasz
Sirandrish #2647 üzenetére
Máskor is állítottak már érdekeset (nintendo.hu): én mondtam, hogy csak letölthető formában lehet egy nintendo játékot megvenni, ők ragaszkodtak hozzá, hogy boltban van lemezes... elmentem a boltba, megvettem a lemeztokot, benne a letöltőkóddal... de legalább feleztem valakivel, aki vitte DS kódot.
-
válasz
Sirandrish #2645 üzenetére
Így van, nintendo.hu szerint is.
-
válasz
Sirandrish #2627 üzenetére
-
A Nintendo hivatalosan bejelentette, hogy a Wolf Link amiibo külön nem lesz kapható, csak aTwilight Princess HD csomag részeként - itt egy video is a Cave of Twilight-ról (Wolf Link amiibo dungeon) és még 1-2 info
-
válasz
Sirandrish #2623 üzenetére
Asztat mongyák, hogy a N tavalyi üzleti tervében a Zelda Wii U megjelenése még TBE volt, a mostaniban benne van, hogy megjelenés 2016.
-
2016?
http://wiiudaily.com/2016/02/the-legend-of-zelda-wii-u-release/?utm_content=buffer65ee0&utm_medium=social&utm_source=facebook.com&utm_campaign=buffer
Bocs ezen nem megy a linkelés... -
A Tour of The Legend of Zelda: Twilight Princess HD
Az amiibo a legjobb, amit eddig kihoztak, remélem a végleges is ilyen lesz -
válasz
Sirandrish #2583 üzenetére
Elvileg naponta 1x rendbehoz.
És még a Wolf Link dungeon-ról:
Thorough Battle is a catchphrase that probably won’t appear in the actual game
Famitsu specifically refers to the new dungeon as a cave and Twilight Cave was confirmed by a retailer leaking info
Wolf Link is the only character able to do this dungeon, so regular items and healing items can’t be used
Completing the dungeon rewards the Bottomless Wallet if you own the Giant’s Wallet
The dungeon contains 40 floors to get through
Each new floor will have enemies that pop up and obstacles like lava
Enemies become stronger as you progress through the dungeon -
válasz
Sirandrish #2579 üzenetére
Elvileg:
A Wolf Link amiibo egy exclusive dungeon-t nyit meg, amit ha a Giant Wallet-tel megcsinálsz az Bottomless-szé válik (9999 rupiát bírsz vinni 1000 helyett)
a többi (mint a HW-ban):
Link & Toon Link – Replenish all arrows
Zelda & Sheik – Replenish all hearts
Ganondorf – Create bigger challenge by doubling enemy damage#2580 Ganz-HUN: oh yes
-
Új hírek a Twilight Princess HD amiibo támogatásáról... lassan értelmet nyernek a drágaszágok
-
-
-
válasz
Sirandrish #2262 üzenetére
-
válasz
Dr.F.E.R.I. #2282 üzenetére
Azt hiszem még soha nem néztem az oldalukat a chat kivételével...
majd jól (be)szólok nekik
-
válasz
Dr.F.E.R.I. #2280 üzenetére
gamepark, úgymond: "Zolikám ez tutira kell, de az amiiboscdslimited!"
-
válasz
Dr.F.E.R.I. #2269 üzenetére
Mérsékelt várakozás?
-
válasz
Sirandrish #2262 üzenetére
-
Zelda Maker alfa - ayo híre
-
"Csavarral' készülnek a következő wii U Zelda játék nyitott világával kapcsolatban...
Az is valami, hogy wii U játékként beszélnek róla.
-
válasz
Sirandrish #2242 üzenetére
Akkor se lesz 4. gyerekem...
-
válasz
Sirandrish #2232 üzenetére
Vagy...
-
válasz
Liquid Snake #2227 üzenetére
nagyooonnnn...
-
válasz
Sirandrish #2206 üzenetére
kúl
-
LEGO Pixel Art
-
Egy rendes boltban ilyen is van:
-
válasz
Sirandrish #2181 üzenetére
Kicsi linkek már vannak nálunk, egyik sem rak rendet soha
Na jó
ZeldaBlanka igen, de ő még csak 3, romolhat... és nagyon felverik a csendet. -
válasz
Sirandrish #2174 üzenetére
Ja tényleg. Ez még rosszabb.
SSDD (same shit different day).
-
válasz
Sirandrish #2165 üzenetére
Hori
ez meg horror (szerintem): Lányos fiú Link szerepére?
Szerintem a tündenyilas kellene a gyűrűs filmből... konkrétan: Orlando Bloom aka Legolas -
-
Link GameCube Controller - arany-os
-
Az égő, hogy a Spirit Tracks-szel játszom és tetszik
?
-
válasz
Dr.F.E.R.I. #2121 üzenetére
A többi UE demoval is ez a baj (nem a tökig érő fű)...
-
válasz
Sirandrish #2061 üzenetére
-
Elnézést hátha valaki olvassa, akinek van felesleges...
2 db játék regisztrációs számot (a játékokhoz adott piros lapon az ezüst lekaparós) szeretnék beszerezni hiányzó 400 Nintendo Club csillaghoz.
Előre is köszönöm! -
válasz
Sirandrish #2002 üzenetére
Bocs, itt.
-
Jó válogatást! Legjobb Zelda GIF-ek
Kedvencem: -
Tessék: Zelda western
-
válasz
Sirandrish #1994 üzenetére
Nem láttam soha a sorozatot, de könyveket olvastam (Galaktika XL-ben)...
-
válasz
Dr.F.E.R.I. #1990 üzenetére
Lilahajú kicsoda?
-
válasz
Sirandrish #1985 üzenetére
Jól van na, nem jutott egyből eszembe, örültem, hogy rájöttem
-
válasz
Sirandrish #1983 üzenetére
-
válasz
Sirandrish #1965 üzenetére
Sajnos ez egy 2012 decemberében leállított project (not approved) a 10000 támogató ellenére: "However, multiple new element molds would be required to create the minifigures for such a product, and the expense of these molds means that the Legend of Zelda project unfortunately does not pass the LEGO Review on the basis of the business case."
Túl drága lenne az új elemek miatt -
Zelda Monopoly: http://www.thinkgeek.com/product/1bbe/
Zelda sakk: http://www.geeksaresexy.net/2011/06/14/amazing-custom-made-legend-of-zelda-chess-set-pictures/
Itt abbahagytam és elhatároztam, hogy a Mario sakkot és Monopoly-t sem rendelem meg... -
válasz
Sirandrish #1953 üzenetére
Kipihented magad?
-
válasz
Sirandrish #1945 üzenetére
Meló változatlan?
-
-
válasz
Sirandrish #1920 üzenetére
"Ha" = a gyerekek még nem, én már kóstolgattam a wii-n.
Azért kis időbe telt feldolgoznom a kérdéseket, picit zavarba is jöttem, de visszaolvastam, mit kérdeztem
Tisztelt Bíróság, igen. Igen. Mario és a műanyag rohadékok. Ők vittek rossz utakra engem. Kérem enyhítő körülményként figyelembe venni, hogy a kóros amiibo gyűjtésmánia kialakulásához nagy mértékben hozzájárultak a Zelda-kör amiiboi. Köszönöm -
Ha most szeretnék megismerkedni Zeldával, milyen sorrendben kellene játszanom a játékokat? Van valami timeline, vagy mindegy? (Lehetőségem: DSi XL, wii, wii U)
(Na jó, igazából csak rég olvastam Sirandrisht, azért írtam...)
Gyermekeimet szeretném elvarázsolni, ezért kérdezem. Együttjátszós lenne, nem tudnak (még) angolul. -
válasz
Dr.F.E.R.I. #1863 üzenetére
Ki még?
Mikor Lego rendszámú autót látok és visszaemlékszem a youtube-on látott videokra, ahogy a designerek bemutatják dédelgetett kreálmányukat... kicsit irigykedek és pályamódosításon gondolkodom. Bár az autók gondolom a top sales team tagjaié... (nem az autót, a rendszámot irigylem)
-
-
Egy be nem jelentett Disney Wii U játék egyik karaktere igen eredeti figurának tűnik...
Ha valami eccerű stratégiai játék lenne belőle... -
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Háztartási gépek
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ROG Ally X (Garancia+Sok ajándék)
- Nintendo Switch 2 itthoni garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest