Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Pici telefon, óriás akksival?
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő: Laptop jár a Razr 60 Ultra mellé
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlala
addikt
válasz
november13 #45 üzenetére
Nálam nem.
-
november13
csendes tag
Sziasztok!
Nekem elég gyorsan merül, csak "óraként" 1 nap alatt 50%. Előfordul ilyesmi másnál is? -
han_lev
senior tag
A folyamatos pulzusmérést nem próbáltam, de egyébként elég jól mükszik.
A szijat természetesen majd le kell cserélni, az egy kicsit gagyi, de biztos lesz majd jobb.
elég szép, formás darab, a csatlakozásával minden rendben, ha hívnak kijelzi a nevet, illetve az elejét, értesítések is érkeznek a beállításai szerint.
Akksija 4-5 nap, használattól függően.
A fénye kellemes, az alvásmonitor is rendben van, összehasonlítva MIban1s-sel mértekkel nagyjából hasonlóan méri a megtett lépést, és az alvást is.
Az érintőfelület vezrlésében egy kicsit bosszantó, hgoy mindíg újra végig kell lépdelni a menünk, hogy a végére érjek, és az órát mutassa, de viszonylag pontosan érzékeli az érintést.Szóval alapvetően rendben van a cucc, csak kell egy jó szíj.
-
bach66
tag
Ez elég gáz.
Nekem Mi Band 1c van (pulzusmérős). Alapvetően meg vagyok vele elégedve.
Viszont szerettem volna egy olyat, ami ki is jelzi az adatokat, meg az úszásfigyelés is tetszett.Olvasva a teszteket - jónak tűnt. Magamnak is rendeltem egyet, meg a fiamnak is karácsonyra...
Többi tulajnak mi a tapasztalata? Tényleg képtelen folyamatos pulzusmérésre?
-
topi66
aktív tag
Kezdem megutálni,megy a háztól....a szíj katasztrófa, merül mint a titanic....amire kellene arra nem használható.
-
topi66
aktív tag
Kb 5 nap, de már többször esett le a kezemről,és a bejövő üzenetek kimerülnek a krix-krax szintjén.
-
illes0102
aktív tag
folyamatos pulzus mérésre gondolom még ti se találtatok megoldást. felvettem a kijelző kikapcsolási idejét 255 mp-re. akkor kicsit tovább mért mondjuk fél percig folyamatosan. de sajnos ez így is kevés
tlala:: gondolom hamarosan jönnek majd hozzá a szíjak, szóval nem sokáig lesz gondod vele
-
tlala
addikt
válasz
Ghostdog77 #34 üzenetére
Szerintem stabil, és a kapcsolat azonnal helyreáll.
Az én gondom, hogy gyakran kikapcsolódik a szíj, ha úgy lendül a karom, hogy a csat az övem élébe, zseb szélébe stb. akad - vagy néha csak úgy magától. -
han_lev
senior tag
válasz
Ghostdog77 #34 üzenetére
Üdv!
Megjött a minap, és keztem is próbálni.
A kapcsolatról annyit, hogy a fürdőben hagytam reggel, mkst hogy este bementem, megszóllalt a teló, és hallottam a rezgését (elég hangosan rezeg)
Egyébként elég szép, a szíja kicsit nekem puhának tűnik. -
Ghostdog77
tag
Szép Napot!
Azt szeretném kérdezni, hogy Neked mint aktív használónak mi a tapasztalatod a bluetooth kapcsolatról. Stabil ?, amennyiben elhagyod a hatótávolságot és megszakad a kapcsolat, akkor utána mikor újra hatótávolságba kerül az óra a kapcsolat újra helyreáll?
Köszönöm a választ előre is.
-
topi66
aktív tag
Nekem is megjött,de hiányolom az alkalmazások közül a vibert. Sikerült ma kétszer is akaratomon kivül "levenni".Úgy érzem a szíj probléma lesz rövidesen...
-
kgabor89
csendes tag
Nekem több bajom is van vele:
- nem frissít firmware-t, kiírja, hogy invalid firmware meg hogy valami file nem található
- a folyamatos pulzusmérés nem akar működni. 4 másodpercig nyomom a gombját, elkezd mérni, majd pár másodperc után abbahagyja és megjelenik a szív felett egy plusz jel, gondolom, az azt jelenti, hogy az app vezérli onnantól kezdve. De az appban hiába van bejelölve az all day HR, nem mér, nem világít. Csak ha a HR részben beklikkelem azt ami elkezd időt mérni, akkor mér pulzust, de az gondolom nem az all day HR-re való, hanem az valami tornázáshoz való funkció akar lenni...Ezeket tapasztalt valaki? Mert én a párom eszközén és a sajátomon is...
-
G4B33
újonc
Sziasztok, én is tegnap megkaptam az órát, én a rezgésével fel tudtam ébredni, a vízállóságát is tudtam tesztelni, egy reggeli fél óra úszással, és eddig semmi baja sincs
-
tlala
addikt
Megérkezett.
Külsőre picit csajos nekem, amolyan női karkötő hatású - talán a kijelző felület fényes fekete lapja miatt.
A töltő csipesz, meg a karkötő rész felcsatolós része kicsit béna.
Mivel a dobozból kivéve csontra le volt merülve (be sem tudtam kapcsolni), egyelőre még töltőn leledzik.
De ez persze nem akadályozott meg, hogy amint életre kelt, be ne indítsam.
A HP Plus alkalmazással villámgyorsan egymásra találtak, az időzónát azonnal átállította helyesen. A realtime pulzusmérés remekül működik, és az értesítések is azonnal megjelennek. Buzgón ki is írja az elejét minden értesítésnek, még a FB értesítéseket is - Social notice - az ékezetes betűket kriksz-krasszal helyettesítve. Firmware update azt mondja/mutatja, hogy már a legfrissebb van az eszközön.
Az ébresztés 5x megismétel elég gyengusz középrövid rezgés - nem vagyok benne biztos, hogy én erre fel fogok ébredni. Sőt.
Szóval ismerkedünk még.
Sajnálom, hogy elutazom, és csak szombaton jövök haza. -
kgabor89
csendes tag
Az enyém már a postán vár rám, holnap átveszem.
Itt [link]egy review, ez alapján vegyesek az érzelmeim.
Az akksi elvileg 5 helyett csak 3 napig bírja, nem lehet beállítani, hogy miről értesítsen stb. És az app (Hplus Watch) is eléggé le van értékelve a Google Play-en.
Kíváncsi vagyok, milyen erőkkel fogják fejleszteni. Lesz-e olyan jó a támogatottsága, mint a Xiaominak. Hátha majd egy fejlesztő ehhez is csinál egy olyan szuper appot, mint a Xiaominál a Notify... -
zeno79
őstag
Már várom a beszámolótokat :-)
-
sedo
tag
Alig hogy leírtam, kaptam is az emailt, hogy az enyém is elindult a csehektől
-
han_lev
senior tag
Alibácsi szerint az enyém is leszált 13án éjfélkor kisországunkban...
-
tlala
addikt
Nekem tegnapi dátummal "Célországba megérkezett".
A posta.hu is ugyanezt írja. -
sedo
tag
Én november másodikán rendeltem GB-ről, de még mindig csak processing...
-
topi66
aktív tag
az enyém már elindult a csehektől....
-
-
attiati
veterán
esetleg megérkezett valakinek?
érdekelne nagyon egy beszámolómost 20 USD gearbesten
-
tlala
addikt
Ma azt írta a GearBest, hogy feladta a ZeBand-emet.
-
han_lev
senior tag
Kiváncsi vagyok, én is tegnap remdeltem Alibácsitöl. Altalában 2 gét.
Jelenleg nekem is Miband 1s van, Redmi Not 3 pro val tökéletesen megy.
Viszont csábulok egy LePro3 felé, csak azt nem tudom még, hogy lesz e majd rá valami jó rom. Mert hiába jó a vas, ha nincs rom, (meg még fóra sincs a Lepro3 nak)
De ha a Le Max 2 vel szépen muzsikál majd, lehet 1 év után újítok egy ilyen párosra, csak Lepro3- sal) -
kgabor89
csendes tag
Én is rendeltem egyet, GB-ről még a preorder időszakban, de még mindig nem adták fel, pedig azt ígérték, hogy nov. 3...
Remélem olyan jó lesz, mint amilyennek kinéz!
Mi band 1s helyett veszem, mert mióta LeEco Le Max 2 telóm van, a Notify app nem mér folyamatosan pulzust. Beállítom, hogy pl percenként mérjen, mér 2-t és annyi. Már minden energiagazdálkodási lehetőséget kikapcsoltam, de úgy sem. -
czanga
őstag
Visszatalálós sub poszt.
-
zeno79
őstag
Sub
-
illes0102
aktív tag
Igen, ezekre én is mind kíváncsi leszek.. ugye eddig még csak a leírtakra lehet támaszkodni (5-7nap normál használat mellett) . November 3-tól kezdik szétküldeni ezeket, aztán még egy pár hét mire ideér.
Pulzus mérésre leszek kíváncsi, mert ahogy olvastam ez sportolás közben is valós adatokkal szolgál plusz folyamatosan mér pár másodpercenként. Ha jól tudom ez a miband 2-nél csak másik programmal volt megoldható amiről többen írták, hogy dobálja el a jelet, illetve nem adott valós adatot aktivitás közben . Persze, hogy mi igaz a leírtakból.. majd később derül kiEgyébként olvastam Mibandes fórumokat mert az lett volna az egyik választásom, csak aztán képbe került ez.
-
-
illes0102
aktív tag
Pár napja rendeltem ezt a csodát gearbestről a " GBZBD " kóddal 19.58 euróra csökkenthető az ára. Remélem minél több ember fog itt megfordulni és tapasztalatait, kérdéseit megosztani az órával kapcsolatban. Hajrá induljon a móka.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- Nintendo Switch
- Spórolós topik
- Autós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen SSD-t vegyek?
- Megújult a PROHARDVER!
- További aktív témák...
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Intel Core i7-13700K Processzor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest