- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Aktív témák
-
penene
őstag
válasz
koxminator #42 üzenetére
aha. nekem alapbol kell hutes ra, mert 2100+ XPm van, ami 188*12 on megy, ami azert nekem tetszik, proci menne feljebb, csak ezen stabilizalom. a memoria 300 mhz, az is jo, de a videokartya egyszeruen nagyon nem birja... vagyis 2 perc utan fagy a kep... ha teljes kapacitason van a cumo es openglben jatszom :)
ergo kellene ra a hutes... mert igy le kell vennem a procit .. amit nem szeretnek... vagy nemtom mit lehet csinalni AGP 66mhzes.
amig nincs hutes addig sajnos lejjebb kell vennem procit, mert ugy meg jo, ha lejjebb veszem.... csak azt nem akarom, lehet videokartya orajelet kell csokkentenem.. azer az gaz:) -
penene
őstag
válasz
koxminator #40 üzenetére
na most az jo hogy kicsillazod, mert nem reklam, de nem igazan tudom kihelyettesiteni a *okat :( ajajaj... miert csereled, gaz? jobb mintha nem lenne semmi, nem?
Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung S25 Ultra 256GB Csak kipróbált!! Jótállás: 2028.06.19.-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest