- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
Symple The Best #23 üzenetére
Kérdezd meg itt talán lehet: Bővebben: link[
-
válasz
Symple The Best #1 üzenetére
tegyél a tetejére egy nyolcast és azt dugd be.
-
Symple The Best
tag
Köszönöm a válaszokat!Nagyon szomorú vagyok,hogy nem lehet rárakni a azt a ventit normálisan!Már csak 1 kérdés:nem lehet valahonnan rendelni ehez 1 ventit.Mert aleírásban amit hozzá adtak van 1 kép ahol mutatják,hogy lelehet szedni
-
válasz
rambo4ésfél #9 üzenetére
És az hamar csapágyasra vágja a ventit. Komplett csere, nem is csak lapátok. Jobban jársz.
[Szerkesztve] -
virkir
veterán
válasz
Symple The Best #16 üzenetére
A lapátokat ki lehet elméletben cserélni vedd le a törött ventit a bordáról nézd meg a hátoldalán a matrica alatt a tengelyt. Általában egy müa. gyűrű rögzíti azt levéve valami hegyes szerszámmal ki lehet húzni a lapátot és ki lehet cserélni. A tengelyátmérő szerintem ua.
-
harry
veterán
már láttam egy külföldi oldalon, vki egy 8ast rakott helyére. de azt is megcsinálhatod /kicsit ronda lesz/, h fogy egy ventit, és kerettel együtt rárakod, majd a lamellákhoz ragasztod a keretet.
na itt a mod: Bővebben: link; Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Symple The Best
tag
válasz
rambo4ésfél #9 üzenetére
megvan vissza is let ragasztva,de sajnos a súly különbség miatt (ami igen csekély) berezonál és 2000-es fordulat felet nagyon berezonál és elviselhetettlen
!
-
Symple The Best
tag
-
Loretto
veterán
válasz
Symple The Best #11 üzenetére
Nos akkor nekem baromi mákom volt már 3x is.
-
rambo4ésfél
senior tag
válasz
Ha megvan a letört lapát akkor vissza is ragaszthatod pl.:folyékony műanyaggal amit PVC csövek ragasztásához is használnak /24 óra alatt betonkeményre köt ja és sötétszörke színű legalábbis ami nekem van kb olyan tubusban van mint a technokol ragasztó csak ez fehér színű nem piros/
-
kisninja
őstag
válasz
Mitörtént ?
-
adamsX
aktív tag
válasz
Én ugy tudom hogy ki lehet cserélni. Ha veszel egy sima zalman ventit és kicseréled.
-
Symple The Best
tag
Up
-
Symple The Best
tag
Van Zalman CNPS7000B-ALCU hűtőbordám és eltört az egyik lapátja!Arra gondoltam talán kilehetne cserélni a Zalmannak van ilyesmi 92mm-es házventilye és csak a lapátokat tenném át,de nem tudom,hogy lehetsges-e!A válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vicces képek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Óvodások homokozója
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged