- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Nehéz szívvel megválok tőle:
Compaq iPaq P3 733 / 384MB RAM / 10GB HDD, csendes, kicsi, aranyos letöltő/szervergép: [link].
p -
parandroid
félisten
válasz
parandroid #3896 üzenetére
Van még:
300W Codegen táp --- 2e
LG DVD-ROM 8160B --- 2e
p -
parandroid
félisten
Megint van pár kacatom, egy, a családban történő gépcsere után:
NW Celeron 2,4/400/128 + gyári hűtő --- 5e
2db 256MB 400MHz DDR RAM --- 2,5e/db
2db 128MB 100/133MHz SD RAM --- 1,5e/db
Inno FX5200, passzív, 128MB/128bit (!!!) VGA --- 5e
Zalman ZM80C-HP VGA-hűtő --- 3e
Kis alku belefér, csere valami értelmes dologra mehet felőlem.
p -
parandroid
félisten
válasz
DragonR+ #3877 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, és Khaal üzletét sem szívesen rontom, de nem éri meg a csere. Teljesítményben kb egy szinten vannak (bár a Celeron még lehet hogy gyorsabb is), fogyasztásban pedig még rosszabb is a Villamette. Amiért előszeretettel használták, az az, hogy az ezt támogató alaplapok között sok támogatta még az SD RAM-ot, ami akkoriban komoly költségkímélő tényező volt. No meg hogy ez volt az első P4, és jó darabig csak ezt lehetett kapni, a Northwood magos változatok pedig méregdrágák voltak.
2-2,8 GHz közötti Northwood P4-et keress inkább, pillanatnyilag S478-ban ez a legracionálisabb választás, és relatíve már olcsó is.
p -
parandroid
félisten
Állítólag azzal szórakoznak, hogy van egy megengedett legnagyobb hangerő, amit nem léphetnek túl. Na most ugye a filmekben hol elhalkul a beszéd, hol felerősödik, ugyanez igaz a zenére és az effektekre is. Reklámokban azonban mindig a max megengedett hangerőn szól minden, ezért találod folyamatosan hangosnak.
Ügyes trükk, ugye? Nem lépi túl a megengedett hangerőt, csak éppen folyamatosan maximumon sugároz, ami jóval több, mint amihez hozzászoktál.
Egyébként amióta a szinkroniparunk is zuhanórepülésben van, csak angolul szedem le netről is a sorozatokat, amikre kíváncsi vagyok, és DVD-ket is csak akkor veszem meg, ha van rajta eredeti hang. Az utolsó szinkron ami jól sikerült, az talán a Jóbarátok volt. Megkockáztatom, hogy üti az eredti hangot, de ez egészen ritka kivétel.
p -
parandroid
félisten
Intel Celeron 2GHz Northwood magos (128kB cache, 400MHz FSB, S478 foglalat) proci eladó. Ár 4000 Ft, alku nincs, beszámítás talán van, ha valami érdekeset ajánlatok.
p -
-
parandroid
félisten
Nem indul, 2-3 kondi púpos. Nagyon nem is kísérleteztem vele, amennyit egy ilyen ér manapság. Békapopó alatt vannak a hardverárak. Most vettem egy komplett márkás minigépet bagóért például.
Belegondolva ez az FX5600 annak idején majd kétszer annyiba került, mint amennyiért most egy alsó-középkat VGA-t kapni, pedig ez is az a kategória volt...
Szívesen odaadom, játssz vele nyugodtan.
p -
parandroid
félisten
Az optikai meghajtónak normál IDE kábelezése van, vagy notebook meghajtót eszik csak meg? Mármint tudom, hogy nem fér be, de kinyitva rá lehet kötni normál optikai meghajtót is? USB-s külső optikai meghajtóról bootol? RAM-ból egy modul van benne és van még egy üres foglalat? Ha jól látom, hang, háló, VGA integrált, és van négy USB port is, utóbbiak 1.1-esek.
Írtam privit egy feltételes ajánlattal.
p -
parandroid
félisten
Érdekel valakit Zalman hűtő? Van egy CNPS7000B-Cu-m (ledes!
), és egy ZM-80C-HP-m amiket nem használok. Lehet ajánlatokat tenni.
p -
parandroid
félisten
Nekem is van még egy S478 Celeron procim.
p -
parandroid
félisten
Még mindig van egy 2,4-es Northwood magos Celeron procim. Nem akar valaki összerakni egy irodai vagy netezős gépet anyunak, öcsinek, vagy huginak?
p -
parandroid
félisten
2,4/400/128 Northwood magos Celeron processzor eladó.
Irányár: 8000 Ft.
p -
parandroid
félisten
válasz
Haniboy #3609 üzenetére
Van egy Chaintech S865PE alaplapom, elvileg cserélném egy HDD-re ráfizuval, de a kolléga nem veszi fel a telefont, privátra meg nem válaszol.
Apró hibás, az alaplapi 2 USB slot nem működik, az előző tulaj egy PCI-os USB-s kártyával használta, amit viszont mint utóbb kiderült, meg szeretne tartani. Van rajta integrált hang és LAN vezérlő, 2 SATA, 2 IDE és egy floppy port, illetve két darab DDR memóriafoglalat. Irányár: 6k, Zegen átvehető, kipróba garit adok hozzá.
p -
parandroid
félisten
Sziasztok,
Lett egy cserélt alaplapom, ha valakit érdekel:
Chaintech (asszem) i865-ös S478-as lap, integrált alaplapi hang, lan, két DDR-slot, 2 IDE, 2 SATA, 2 USB, utóbbiak nem működnek.Doboz van hozzá, más asszem nemigen. Irányár: 6k
Igény esetén 3+1 portos PCI-os USB kártya hozzá. Ezt külön nem, csak a laphoz adom, mert enélkül a lap, ööö... szóval nem teljesértékű, de ha valakinek van ilyenje, akkor USB-vezérlő marad. Irányár: 1,5k
Cserébe érdekel(het) valami 2.1-es hangfal''rendszer'', Zalman procihűtő, vagy akár a Sonar által az imént mutatott Logitech billentyűzet-egér páros.
p -
parandroid
félisten
Az az érdekes, hogy marhára nem kereste senki. Anno Mihókékhoz volt beadva ott állt náluk két hónapig majdnem, akkor döntöttek úgy, hogy inkább megtartják. Azóta aztán nem is igen hirdettük, de csak áll a garázsban, és havonta egyszer kerül csak ki az útra, olyankor is csak pár km-re... Ezért meg tök pazarlás autót tartani.
p -
parandroid
félisten
-
parandroid
félisten
Kollégák, nincs valakinek egy 20-40GB-os HDD-je szűk határidővel?
p -
parandroid
félisten
A DVD-s kérdésem még áll. Nem tud valaki még működő forrást Zegen?
Illetve ha valakinek van 20e körül eladó AGP-s VGA-ja, az is keressen meg bátran. GF6600(GT), X1600, 7300GST, 9800Pro, esetleg FX5900XT, ilyesmik érdekelnének.
p -
parandroid
félisten
Takij csinálja még a lemezelést, valaki nem tud róla? Fölöslegesen nem hívnám fel, de kéne pár lemez. Ahogy nézem, június óta nem szólt hozzá a fórumon. Esetleg más forrást nem tudtok helyben?
p -
parandroid
félisten
válasz
Boyfish #3089 üzenetére
No mindegy, végülis nekem 3500-at megér a dolog. Bár valószínűleg nem normális dolog újonnan 13e Ft-os kártyára ennyiért hűtőt venni... Na mindegy, egyszer élünk. Azért nézd meg, hátha érdekel valami tőlem, cserével jobb lenne azért. Elérhető vagy a héten, vagy hétvégén Zegen?
p -
parandroid
félisten
válasz
DragonR+ #3007 üzenetére
Ööö, még mindig nem tudok semmit mondani.
De ha ma nem, akkor holnap. Én mennék, de sajnos nem tőlem függ, és holnap olyan átjáróház lesz itt, hogy még szarabb lesz bemennem, de legkésőbb holnap mégis muszáj lesz. Ha ma bejutok, akkor legkorábban 5 körül. Ha megyek, hívlak.
p -
parandroid
félisten
válasz
DragonR+ #2969 üzenetére
Semmi gond, legalább látjuk a folyamatot...
Tegnap és ma is voltam Zegen, nem tudom, hogy mikor megyek legközelebb, ez általában eléggé ad-hoc dolog nálam, no meg ahogy a munka is kiadja... Jövő hét közepén pl. valószínű megyek, vagy én, vagy valamelyik kollégám. Ha viszont sürgős a dolog, akkor holnap jönnek Zalaegerszegről barátaink hozzánk látogatóba, velük el tudom küldeni este felé, és akkor valahol átveszed.
p -
parandroid
félisten
Na, nyitottam topikot a cókmóknak: [link]. Nézzetek be!
p -
parandroid
félisten
válasz
Boyfish #2941 üzenetére
Csak ha kéred a telepítőkészletet. Ha letöltöd magadnak, akkor ingyenes. Amúgy 4e Ft a két CD kiszállítva: Win XP Pro, és Office XP Pro. Legalábbis édesanyámnak ennyi volt, hogy kihozták az iskolába, ahol tanít. Bővebben: [link]. Egyébként ez azért is jó, mert a mindenkori legfrisebb Pro verzió használatára jogosít mind Windows, mind az Office programcsomag terén - legálisan. Az alapkövetelmény mindössze annyi, hogy rendelkezned kell egy jogtiszta (akár OEM, és akár Win 98) Windows licensszel.
p -
parandroid
félisten
válasz
Boyfish #2935 üzenetére
Ha a notihoz adott OEM XP-ről van szó, akkor egy matricán a notebook alján. Ha nem, akkor ott valami svindli van... Esetleg ha a matricát elmulasztották felragasztani a notebookra, akkor a kis zöld füzetecskében van az eredeti helyén, amit az OEM XP-khez adnak. Ha onnét is hiányzik, és a notebookon sincs, akkor pláne svindli van.
p -
parandroid
félisten
válasz
Boyfish #2898 üzenetére
Megvan még az inno 5900xt-d? 15-ért érdekelne, különösen ha hajlandó lennél némi csereberére. Van egy rakat hardverem, ami csak áll itt fölöslegesen. Nagy részük elég régi darab, de hátha valakinek pont ez kell...
- külső 5,25''-es USB2.0 alu rack - a notihoz egy 250-es Samsung HDD volt benne, csak átköltözött az asztali gépbe, amikor vettem egyet (ez speciel egészen új).
- PCMCIA LAN kártya notebookhoz.
- 11mbs-es wireless AP
- 10/100-as PCI hálózati kártya
- Maxxtro gameportos joystick
- pár floppy meghajtó
- egy 300W-os és egy 400W-os Codegen P4-ready táp
- egy alaplapi infraport (alaplap tüskéire kell rádugni, ha van ilyen az infraportnak)
- egy flat 19'' Proview CRT monitor
Ha valaki mást érdekel valami ezek közül, az is szóljon nyugodtan.
p -
parandroid
félisten
Van négy darab kb 15000km-t futott négy évszakos 175/70 R13 gumim acélfelnivel és négy darab nullkilóméteres szintén 175/70 R13 téligumim felni nélkül. Daewoo (most már Chevrolet) Kaloshoz (most már Aveo) voltak, azaz a GM konszern bármilyen autójához jók - Corsa, sőt asszem Swift is.
Emellett van egy szintén Kalosba való kartámaszom, hátha érdekel valakit.
Hogy az oldal profiljába is vágjon, hardvert beszámítok.
p -
parandroid
félisten
-
parandroid
félisten
Van EDO RAM, de nem tudom mekkora, mert még nincs nálam. Holnap kapom meg. Mennyi kell? Mert így hirtelen négyet kértem be (8MB-os biztosan van, de lehet, hogy lesz két 16-os is). Két ünnep között valószínű be kell mennem Zegre, akkor megbeszéljük majd. Mélben küldj át egy telefonszámot.
p -
parandroid
félisten
válasz
parandroid #2140 üzenetére
A Nokia 3650 elkelt, van egy Siemens C65 viszont, szintén Pannonos, papírokkal, dobozzal, 14 hónapos. Irányár: 12k.
Esetleg további csokoládékészletért megszabadulnék még akár 3 db floppy meghajtótól is. Van még egy alaplapi infraportom, irányáron 2k-ért, két 300W-os (állítólag PFC-s) Codegen tápom, darabja ugyanennyiért, és egy PCMCIA W-LAN kártya, mittomén mennyit ér, legyen 5k. Természetesen 54 megabites.
ArNick: igen, jók az infóid, holnapra igyekszem valami közelebbit prezentálni én is.
p -
parandroid
félisten
válasz
parandroid #2139 üzenetére
Nos, úgy néz ki, ettől sikeresen megszabadultam. A telefont viszont vihetitek bátran.
p -
parandroid
félisten
- Celeron 2,0 NW
- Intel hűtő
- AsRock i845D alaplap, ami SD és DDR RAM-ot is eszik.
Mindez 15k. Vegyétek, vigyétek!
Bővebben: [link]
Handiboy, egy ilyen alaphoz mit szólnál? Egy P2-P3-nál azért többet tud, viszont ha olcsón tudsz szerezni SD RAM-ot, azt is megeszi. Tápot is tudok adni hozzá, ha kell: a szokásos Codegen 300W cucc, viszont állítólag már PFC-s (rá van írva), és csak 2k.
p -
parandroid
félisten
Nem érdekel valakit Nokia 3650? Nincs még másfél éves, vigyéztam rá, hátlap minimálisan karcos, kijelző fóliával védve, előlap újszerű. Gyári 16MB-os kártya, doboz, CD, szoftverek. Pannonos készülék de egy Nokia telefont kikódolni a mai világban 2 perc.
18k?
p -
parandroid
félisten
válasz
parandroid #2099 üzenetére
Tárgytalan, úgy néz ki, sikerül a dolog...
p -
parandroid
félisten
válasz
parandroid #2094 üzenetére
Inkább P4, de nem feltétlen Northwood kéne. 3GHz-es is lehet.
Senki nem vált X2-re?
p -
parandroid
félisten
Celeron D (2,6-2,8 GHz) vagy Pentium4 Northwood (szintén 2,6-2,8 GHz) félkonfigja (alaplap, proc, esetleg RAM) nincs valakinek?
p -
-
parandroid
félisten
No, eddig okénak látszik a cucc, találtam a telepítéséhez egy leírást is (Bővebben: link), de nem működik így. A windows nem találja aszükséges fájlt. Említetted, hogy van valami linked egy driverhez. Be tudnád ide linkelni? Vagy mail is jó.
Köszi,
p -
parandroid
félisten
Na most a Mery-ről fogalmam sincs, hogy micsoda, viszont akkor megoldható lenne, hogy holnap nálad legyen a cucc és akkor megbeszélünk egy időpontot és átveszem. Nem szívesen várnék 5-ig egyik nap sem, kifelé megyek a munkából, nincs kedvem túlórázni.
Szerk: memóriával kapcsolatban igazad lehet, most így már nekem is rémlik.
p
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
válasz
parandroid #1888 üzenetére
Hopp, most nézem, hogy úgy néz ki, ma is le tudok lépni három, fél négy körül. Akár...
p -
parandroid
félisten
Péntek délután elérhető vagy? Bár nem tudom, hogy hol és mikor szerzem be a Stelládat, úgyhogy lehet, kiváltanám egy kétszázassal. VIszont nem tudom, hogy mikor végzek pénteken, még kb sem, úgyhogy a számod megvan valamiért még régebbről, rádcsörögnék majd, ha neked megfelel. Ha nem, akkor jövő hét eleje is jó nekem.
p -
parandroid
félisten
válasz
parandroid #1851 üzenetére
Köszönöm, de épp most kaptam ajánlatot egy majdhogynem maszületett (4 napos) félperzsa, szürke tigriscsíkos cicafiúra, 6-8 hét múlva elhozhatom, úgyhogy a kérdés tárgytalan. Azért köszi, tényleg.
p -
parandroid
félisten
Kevéssé hardware, de nem kérdeznétek utána, nincs-e valami ismerősötöknek perzsa kandúr kölyke? Pici kellene mindenképpen, mert kutya mellett tartanánk és nehéz ügy egy félig már felnőtt macskát így szoktatni.
Minden segítséget előre is köszönök,
p -
parandroid
félisten
A legjobb háznál is előfordul. Sajnos úgy néz ki, nagyon szűkre jön ki ez a hónap (egy sajátos szerencsétlenségnek köszönhetően elfelejtették a múlt havi útiköltségemet téríteni, tankolni viszont ebben a hónapban is kell), ráadásul még a nyaralás is, úgyhogy ha meglesz még jövő hónap elején, akkor kereslek.
Köszi,
p -
parandroid
félisten
válasz
_Hunter_ #1555 üzenetére
Codegen 300W - 3000,-
Codegen 400W - 4000,-
Mindkettő használt, gari mittomén, de legyen 1 hét.
Ja, mindkettőre rá van írva, hogy PFC, fogalmam sincs, hogy poén-e, én MAXX tápfeszvédő áramkörrel használtam, ami 2k körül van, és mint minden prevenciós eszközről, fene se tudja megmondani erről is, hogy ér-e valamit.
Szerk: Kicsit alkudhatsz, pénzügyes vagy, nem féltelek...
p
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Think Tank Glass Limo profi fotós hátizsák - Új -
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Canon Extender RF 2x telekonverter RF objektívekhez - Újszerű -
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett 3 akkuval, megkímélt állapotban
- Új! Canon CF-R20EP hűtőventilátoros markolat (R5, R6, R5 II, R6 II)
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest