- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
SztiviVander
addikt
válasz
vampire17 #71 üzenetére
Yettel meg a feltoltost is felengedi 5g-re mindenfele plusz dij vagy sebesseg/forgalom korlat nelkul. Yeppet is.
Lefedettsegben nem tudnek erdemben segiteni, mert biztos nem ott mozgok ahol Te, igy tok irrelevans hogy ahol en hasznalom ott jo. Van ahol annak sincs lefedettsege. Illetve sok helyen (kisebb balatonparti telepules pl) nincs meg 5g, de nekem ott a 4g is 100-150-et tud, az is eleg mindenre. -
SztiviVander
addikt
válasz
AnonymusX #69 üzenetére
Az kiszallitas idejet definialja, nem azt hogy honnan hozzak. Persze lehet elmeleteket gyartani hogy ki mit hogyan csinalhat meg mit hogy aktivalhat, csak azokat ne ugy mondd mintha az teny lenne. Te ugy gondolod, en maskepp, de egyikunk se fog emiatt erolkodni hogy megkerdezze a yettelt (mar ha az agyonkepzett telefonos ugyintezok tudjak egyaltalan) a tenyrol, plane mert igazabol tokmindegy is kb.
-
SztiviVander
addikt
válasz
AnonymusX #62 üzenetére
Azt hogy wolt boltból szállítanák ki a sim kártyát azt Te is csak gondolod (és lehet hogy nem jól), mert ez sehol nincs konkrétan leírva. Sajna megnézni nem tudom már nekem honnan jött (ha rajta volt a csomagoláson egyáltalán), én egy éve kaptam kézhez, akkor ki is dobtam a csomagolását. Előfizetéses sim kártyát (mint amilyen yepp is) mindegyik operátor csak a saját üzleteiben árul, a feltöltős amit a lidliben is kapsz az más. A wolt appban sem lehet yeppet vásárolni. Egyébként hol eldugva ilyen szó hogy "wolt bolt"? Mert én csak ezt látom a yepp GYIK-ben:
Mennyi idő alatt szállítják ki a megrendelésem?
Leghamarabb ahol elérhető a Wolt (Budapest, Debrecen, Szeged, Pécs és Győr) , mert ott akár 1 órán belül megkaphatod a rendelésed, a Yettel appban élőben tudod követni egy linken keresztül, hogy merre jár a futár.
Ha az MPL a szállítód és 14.00 óra előtt rendeltél, akkor a következő munkanapon csengethet nálad a futár, a csomagod státuszát a Yettel appban tudod követni. A vásárlás során felkínált napokból te is kiválaszthatod a számodra leginkább megfelelőt. -
SztiviVander
addikt
válasz
AnonymusX #60 üzenetére
De nem a wolt adja a kártyát, ők csak elhozzák vmelyik hozzád közeli yettel üzletből. Kaját is csak abból az étteremből tud hozni a wolt ami nyitva is van, ugye? A szöveg is az hogy "akár 1 órán belül megkaphatod a rendelésed", azaz nem garantáltan és nem éjjelnappal. Szerintem az is nagy dolog hogyha vasárnap kihozzák, én erre se fogadtam volna. A bármikor de azonnal kell igényre meg az esim a megoldás.
-
SztiviVander
addikt
Ugyanarra hasznaljak amire mindenki mas is, hogy legyen nyoma kivel is szerzodtek. Az elso lepes az hogy elfogadod az ászf-et meg az adatvedelmi/adatkezelesi tajekoztatot. Neked se kene am olyanrol beszelni allandoan amirol amugy lovesed sincs. Es nem kotelezo hozzajarulni, de mivel egy mobil elofizetes nem alanyi jogon jar igy nekik meg nem kotelezo adni.
Ha nem mukodik a szelfi akkor keresel mas szolgaltatot vagy dijcsomagot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nem keres több megrendelőt az Intel 18A node-ra az Intel
- SkyShowtime
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Windows 11
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Xbox Series X|S
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Asus Zenbook flip13 2in1 touch screen
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest