Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bzoley

veterán

válasz Cathfaern #87 üzenetére

A NFS3 nagyon jó játék volt, legalábbis nekem tetszett. Nem feltétlenül kell, hogy überhiper fizikája legyen az autónak, hogy játszható legyen egy játék szerintem. Mivel ma már mindenki kedvére válogathat az szerint, hogy neki melyik típusú játék jön be leginkább, arcade esetleg szimulátor, joggal lehet felháborodva, ha pl egy ''Ultimate Racing Simulator''-nak feltüntetett játék érdekesen viselkedik viselkedik játék közben. A NFS3-tól senki nem várt el ''real'' fizikát, mégis sokan hónapokig el voltak vele és élvezték a játékot. A másik oldala a dolognak, hogy sokan el vannak tájolva a fizikát illetően és úgy állnak oda egy játékot f@kázni, hogy az apukája még az autó közelébe sem engedi, nem még azt vezetni(akinek nem inge...) és ha valamelyik játékban a verda(ami mondjuk 300LE és 1500Kg) 160-nal nem képes bevenni egy 140°-os kanyart, akkor már vérig van sértve. Azokat meg meg sem említem, akik ''elvből'' nem kormánnyal tolják az autós játékokat. Nem állítom, hogy szuperf@sza versenypilóta vagyok, mert nem vagyok az és komolyabb gépet nem volt alkalmam túl sokszor megpörgetni, így ha egy játékot kipróbálok, csak visszafogottan nyilatkozok róla. Viszont szívesen játszok velük, tartozzon az bármelyik kategóriába. De annak a kategóriának amit hírdet, többé kevésbé megfeleljen. Azt hiszem Viktor még ilyen ''elvont'' és ez szükséges hozzá. Na azt hiszem leírtam, ami eszembe jutott így hírtelen.

Tényleg Viktor, eddig nagyon szűkszavúan nyilatkoztál a játékról. Így nem tudom érdemes-e szabi alatt bemenni a melóhelyre letölteni:) Ha lehetne kérni pár rövid mondatot.

Új hozzászólás Aktív témák