- Magisk
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
Aktív témák
-
DrSoul
őstag
IGen, most egy ideig nem nyúlok a HDD kábeléhez, mert tisztára kitekeredve van, hisz nem cső-kábel, hanem hagyományos. ÉS a házam kicsi... Így a két HDD tükörképszerűen van berakva: tehát ha az egyik tápcsatlakozója jobb felé van, akkor a másiké pont balra néz.... mert így lehetett csak becsavarozni a házba.
Ezért egy csőkábel jó lenne: de az is olyan, hogy a kábel mentén van még egy + csatlakozási hely? (a slave-nek)Mint a hagyományos IDE kábeleken, mint ami nekem most van... -
DrSoul
őstag
Köszönöm a segítséget! De szerintetek elég annyi, amennyit a windows alapból használna (tehát ez a x1.5)?
Mivel a rendszer a c:-n van, ott van a lapozó file. De több hely van az új meghajtón (az ugye slave). ÉRdemesebb átteni a swap file-t egy olyan hdd-re, melyik nem egyezik a rendszerével? (az 1. HDD-n van a rendszer, akkor mondjuk a swapfile a 2. HDD-re menne)
Vagy tökmindegy? :) -
DrSoul
őstag
Sziasztok!
LEhet, hogy a kérdés hülye, de... :))
Hol látható az XP-n, hogy mekkora a Swap file? És annak méretének beállítása, ill. hogy melyik meghajtó szolgáltassa?
Nekem eddig Win98-am volt, és én csak virtuális memóriát ismertem, és ott tudom, hogy értéket is lehetett neki adni (mennyi legyen max), ill. hogy hol.
Ez ugyanaz, vagy hasonló?
Ramjaim mérete: 2x256MB
HDD: 1. Quantum Fireball 20GB (c:;d:)
2. Samsung SP1203N 120GB (f:;h:)
Aktív témák
Hirdetés
- Magisk
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Kuponkunyeráló
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Hálózati / IP kamera
- Filmvilág
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest