Keresés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• én nem vagyok hűtőguru, de itt vagyok. nekem is volt/van ilyen combom, de már csak a ventit használom róla. asszem olyan 3100-5100 tartományban lehet szabályozni alapból az rpm-et. a venti amúgy kíváló olyan 2500ra lassítva a borda maradjunk annyiban nem egy nagy eresztés. nekem 2000+ palominon volt rajta, 2500 rpm körül olyan 55-65 fok körül volt a hőmérséklet. én is sokat agyaltam, hogy milyen cooler a legfajább a 3000ft és lentebb kategóriában és azután vettem egy ilyet. hááááááát. vélemény fentebb.
    azóta beruháztam inkább egy thermalright slk900a+zalman zm-f2 combora és láss csodát azóta max cpu hőmérséklet olyan 49-50 fok. full terhelésen. idle: 39-41 fok.
    lényeg 3000 ft-os kategóriábn nehéz jó cuccost venni, de pl. a glacialtech cuccokat merem ajálani ár/teljesítmény/hang arányban verhetetlenek.
    Igloo 2470 Light és Igloo 2470 elég jók.
    esetleg ha még akarsz 1-2-3 fokot nyerni akkor felpolíozhatod a hűtőborda talpát, de az már egy másik történet.... :D

Új hozzászólás Aktív témák