- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
s0ulreaver
tag
Senki többet, harmadszor?
-
én nem vagyok hűtőguru, de itt vagyok. nekem is volt/van ilyen combom, de már csak a ventit használom róla. asszem olyan 3100-5100 tartományban lehet szabályozni alapból az rpm-et. a venti amúgy kíváló olyan 2500ra lassítva a borda maradjunk annyiban nem egy nagy eresztés. nekem 2000+ palominon volt rajta, 2500 rpm körül olyan 55-65 fok körül volt a hőmérséklet. én is sokat agyaltam, hogy milyen cooler a legfajább a 3000ft és lentebb kategóriában és azután vettem egy ilyet. hááááááát. vélemény fentebb.
azóta beruháztam inkább egy thermalright slk900a+zalman zm-f2 combora és láss csodát azóta max cpu hőmérséklet olyan 49-50 fok. full terhelésen. idle: 39-41 fok.
lényeg 3000 ft-os kategóriábn nehéz jó cuccost venni, de pl. a glacialtech cuccokat merem ajálani ár/teljesítmény/hang arányban verhetetlenek.
Igloo 2470 Light és Igloo 2470 elég jók.
esetleg ha még akarsz 1-2-3 fokot nyerni akkor felpolíozhatod a hűtőborda talpát, de az már egy másik történet.... -
A_M_D
tag
Ha semmi hűtőfelrakási probléma nincs és a hűtő is jó akkor lehet hogy kifogtál egy hamisított AMD procit!(Magas Vcore val túlhúzva)
De szerintem a hűtőd lehet a hibás!
Hűtő terén meg úgyhallottam hogy csinált a Coolink egy ZALMANCU700 hamisítványt ami 6Huef be kerűl. Szerintem nem lehet rossz! -
al_age
senior tag
válasz
s0ulreaver #7 üzenetére
spire whisperrock 4
de azért tényleg nézd meg, hogy nincs-e lesarkazva aproci, mert akkor tök fölösleges új hűtőt venni rá -
gery03
senior tag
válasz
s0ulreaver #4 üzenetére
Azok alszanak.
Viszont alapból 49 fok, az nem gáz. Terhelve mennyi? Ott sincs sztem 60 fölött. Az alatt pedig nem kéne neki fagynia. Esetleg nincs lesarkazva az a proci? -
s0ulreaver
tag
Na hol vannak ilyenkor a hűtő-guruk?
-
al_age
senior tag
válasz
s0ulreaver #1 üzenetére
fogd meg a bordát működés közben. ha nem meleg, akkor nincs elég paszta a procin.
-
s0ulreaver
tag
Tiszteletem!
Van 1 kis problémám! Illetve nem is kicsi!
Az a baj hogy a címben említett procim van (ABIT NF7 mobo-val) azzal a hűtővel. Namost. Minimum fordulaton (3000RPM) BIOS-ban a hőmérséklet 54 fok. 5000RPM-en, 49 fok, de akkor annyira hangos hogy nem lehet megmaradni mellette!! Mint amikor 1 hangos CDROM fullon pörgeti a lemezt.
Ez még mindig nem lenne baj, ha kicsit keményebb használat után nem fagyna...
Mitévő legyek? BIOS frissítés? Új hűtő? Ha igen akkor milyen? Glacialtech-et néztem 3000Ft körül, de nemtom mennyire hűtené le ezt a procit. Tuning nincs..
Építő jellegű hozzászólásokat előre is köszönöm..
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Windows 10
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest