- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- Ekkor és itt mutatkozik be a Galaxy S25
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- iOS alkalmazások
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- iPhone topik
-
Mobilarena
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToBeY
nagyúr
Amúgy mi folyik a Hell-nél,hogy ennyire látványosan visszavágták az árakat minden terméküknél?Ilyen 135ft körül van nagyon sok helyen az energiás,amit nem tudok megmondani,hogy mikor volt utoljára.
Még a piacos sefteseknél is legutóbb 160 vagy 170ft vettem a hellt
Rájöttek hogy nem kell senkinek 200ft a Hell és 300ft a kávé meg 250ft a xixo ice tea?
[ Szerkesztve ]
-
ToBeY
nagyúr
Ma egy ilyen kávét vettem a kínaiba 150ft és semmivel se rosszabb ízre mint a hell kávéja,viszont csak 24mg a koffein...
[ Szerkesztve ]
-
rsanyi20
tag
válasz zolikaDB #56796 üzenetére
Classicbol, a barackos Summer Coolból és az almásból vettem 1-1 tálcát, így azért vegyesen megy. Plusz azért ezek mellett veszek mást is sokszor, Burn, Monster is szokott nálam menni, csak ha Hell kell majd, akkor nem kell vennem, itthon lesz raktáron.
Szeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
rsanyi20
tag
Tescoban 135ft a Hell db-ja, nem kell 3at venni meg semmi ilyen hülyeség. Vettem is pár tálcával. Eddig a Metroba jártam, ott 24db után 139ft volt eddig, de valamelyik nap voltam, kb Hell se volt már ott, nagyon furcsa… De a Tesco most megmentett egy ideig
-
ECHO2235
aktív tag
És Nordic Turquoise a másik
-
ToBeY
nagyúr
válasz davidkiss90 #56787 üzenetére
"Nordic Red' akkor ez valami áfonyás cucc lesz mi?
-
ToBeY
nagyúr
válasz I02S3F #56783 üzenetére
Abszolút!Lehet kincsekre lelni,és néha lyukra futni is
Ha látsz netán red ginseng energy drink messzire kerüld-e,nem európai embernek való -
FoLey-v
addikt
-
SlayR0113
tag
Kongnak a "natur"-ja az egyik legjobb a Tiger után
-
zolikaDB
veterán
-
ToBeY
nagyúr
A Lidl-ben van Kong energiás.Igaz csak tuttis és tuttis-almás 38mg koffein-el.
Remélem lesz több íz is pl kókuszos -
koshmar
addikt
Ezt az nbert meg lehet enni, nem olyan rossz, mint vártam.. persze 250-et se ér, nemhogy 300-at
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
I02S3F
addikt
A hétvégi 2x13ó műszak plusz a mai 8ó műszak termelte ki!
Hálistennek cukormentesek :). Mennek a diétámhoz :).
[ Szerkesztve ]
-
rsanyi20
tag
válasz koshmar #56748 üzenetére
Én szeretem Zsozé-t, támogatom is, de ez nagyon messze van a Hell-től… Kb Kobra szint, Bubee gyártja. Amúgy nem vészesen rossz, néha iszok is, de nem a legfinomabb. 250et se nagyon ér meg nemhogy 300-350++ forintot. De azért érdemes rápróbálni, hátha
-
koshmar
addikt
Mindenkinek köszönöm, meggyőztetek!
-
ToBeY
nagyúr
válasz Saskakas18 #56753 üzenetére
Nem tudom, nekem a Hell-el nincs bajom (bár sima tuttist nem iszom), de ez flying power cherry meg a másik nem ízlett
-
koshmar
addikt
Haverom nagy zsoze rajongó, hetek óta agitál, hogy vegyek, de mondom minek, ha azt mondta, hogy kb. egy Classic Hell?
Nem kell a doboz amúgy se, nem vagyok akkora rajongó.
Csak két doboz Rockstar van kirakva, amit &rew küldött még anno.Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
koshmar
addikt
Nbert itta már itt valaki? 250-ért akciósan vehetnék egyet, nagyon gondolkodom.
De ha csak kb egy Classic Hell, akkor nem fogok.
-
zolikaDB
veterán
Most nézem, hogy a Mule-ban 2g ch van egy dobozban!!!44!
Amúgy ízre tök jó, nem egy Kinley Ginger Ale ami a gyömbért illeti, de nem a kommersz cukros tuttifrutti. -
ToBeY
nagyúr
válasz davidkiss90 #56740 üzenetére
Hmm akkor lehet valami új cucc,de akkor meg fura hogy nem itthon térítik először
-
ToBeY
nagyúr
válasz davidkiss90 #56738 üzenetére
Tetszik a design,de gondolom a beltartalom marad ugyanolyan mint nálunk...
-
koshmar
addikt
Ha minden igaz (TV reklám szerint), a Tescóban a Monster most 290.
-
zolikaDB
veterán
Vettem egy Monster Mule-t.
A gyömbért úgy általában utálom (teába reszelve pl), de az ilyen ízű üdítők jöhetnek.
Merjem meginni? A hűtőben pihen jó ideje... -
zolikaDB
veterán
Cukormentesből melyik a legihatóbb energia? 250ml és 500ml szintén érdekes
Jöjjenek a tapasztalatok!
Azért kérdem, mert egyik-másiknak förtelmes édesítővel az íze. -
davidkiss90
tag
válasz Taknyoshal #56724 üzenetére
Én március 1.-én vettem coopban citront. 4db-ot hoztam el(volt vagy 10), egy másik, szintén coopban meg 3 red-et találtam. Eldugott helyeken kincseket lehet találni
Energy Drink Collector
-
szekra
Topikgazda
Adrenalin gamer editiont kóstolta már valaki? Hell gamer-ből a wild cherry amúgy egyre jobban ízlik nekem.
-
őstag
Horvátoknál Monster ultra blue, marha rég nem ittam.
-
zolikaDB
veterán
Amikor elkezdtem 12 orazni, akkor toltam en is a Cocaine-t, ocsemmel egyetemben. Nekunk bejott, bar csak a kéket vettuk.
De vegigittuk kb az osszes itthon kaphato energiat, es egy este lenyomtunk ketten egy uveg Kobrat is, meg a regi idokben, amikor nem udito volt. Masnap delig nem is akartunk aludni
Ha ismeros jar nemetben, es hoz Rockstart, az meg mindig unnepnap... -
ToBeY
nagyúr
válasz Krisztianby #56710 üzenetére
Fogalmam sincs mert nem látom értelmét koffeinmentes energiaitalt inni
Az kicsit fából vaskarika kategória nálam Akkor inkább valamilyen üdítőt innék inkább -
-
FoLey-v
addikt
válasz davidkiss90 #56706 üzenetére
Köszi ez szuper!
• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB • Iphone 11 Pro Max 64GB •
-
ToBeY
nagyúr
válasz Krisztianby #56707 üzenetére
Helló
Igen létezik,tutti juice és az adrenalin kid biztosan koffein mentes.[ Szerkesztve ]
-
Krisztianby
tag
Hello.
Nem tudjátok létezik e koffein-mentes energia ital?~ Nincs annál lustább ember a világon ki egy csomagot nem képes feladni a mai világban.
-
FoLey-v
addikt
Sziasztok!
Tudtok valamit HeLL Strong Apple energital hírről hogy kivonják vagy még továbbra is forgalmazzák?
Felénk boltokban alig lehet már kapni.• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB • Iphone 11 Pro Max 64GB •
-
I02S3F
addikt
válasz Saskakas18 #56702 üzenetére
Szerintem az attól függ, hogy mennyit iszol belőle, azonban a zöld monster-ben van ginzeng is. Az plusz pörget.
-
Saskakas18
tag
Múltkor megkínáltak monsterrel a zölddel azt hittem, hogy kiugrik a szívem. Létezik, hogy ennyire bika erős lenne a hellhez képest
A tökéletes becsületes üzletelés a mérvadó!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest