-
Mobilarena
Xiaofang és Dafang kamerák Kínán kívüli használatát a Xiaomi letiltotta, lehetséges megoldás itt (de ne gmailről írj nekik!).
Új hozzászólás Aktív témák
-
user12
őstag
válasz
mihione #6040 üzenetére
Nem mondom, hogy kötelező hetente újraindítani. Van, hogy elfelejtem egy hónapig is és nincs baja, de van úgy is, hogy hetente kétszer is leakad, nagyon változó.
Ellenben a 360-as kamera annál jobban sikerült a Xiaominak. Azok 1-1.5 éve megvannak és kb folyamatosan mennek. Akkor voltak csak leállítva, amikor egyszer nyáron átrendeztem a vackaimat és talán 2 áramszünet volt az elmúlt időszakban, de ezeket leszámítva mindig elérhetőek.
Hivatalosan viszont ezek nem outdoor kamerák, sajnos. -
user12
őstag
válasz
mihione #6038 üzenetére
A regi 1080p-rol sok negativ velemenyt olvastam,tenyleg ennyire rossz a szoftver
Alapvetően jó kamera, de
- nem szabad a legfrissebb fw-t fölrakni rá (nem fog működni a visszajátszás)
- kb hetente újra kell indítani (ellenkező esetben random eldobja a hálózatot)
Nálunk kint van kettő is eresz alatt, kb tavaly nyár óta. Nincs bajuk.
Ha a fenti két dologgal együtt tudsz élni, akkor jó választás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest