- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 8300 mAh, maradhat?
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Xiaofang és Dafang kamerák Kínán kívüli használatát a Xiaomi letiltotta, lehetséges megoldás itt (de ne gmailről írj nekik!).
Új hozzászólás Aktív témák
-
dsk976
csendes tag
válasz
speedyo #7654 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
Megpróbáltam én is Vevs-el, és sikerült is hozzáadnom az egyik gatewayt. A másikat nem tudtam resetelni, ezért ráhagytam, időm se volt rá és fel is kellett volna venni újra a child device-okat, meg a szabályokat, szóval nem foglalkoztam vele. Majd pár nap múlva egyszercsak minden működött magától. Megjelentek a Vevs-be betett egyszem gw alatt is child device-ok, és működött a másikon is minden, ami korábban. Ekkor letöröltem a Vevs-t és visszatettem a gyári alkalmazást és benne volt minden működőképesen. Szóval nem tudom mi történt, de ezekszerint csak várnom kellett volna türelmesen és magától megjavult volna.
Ja, és valószínűleg azért nem tudtam resetelni a máiskat, mert mint kiderült, beállítottam, hogy csak alkalmazásból lehessen törölni és erre már nem emlékeztem. -
Akelaus
senior tag
válasz
speedyo #6114 üzenetére
Azóta valami csoda folytán az utolsó olyan app amiből van magyar nyelvű, hajlandó működni.
Fogalmam sincs az miért, egy az egyben átvette a beállításait az előző alkalmazásnak, amivel viszont nem jött értesítés. Olvastam, hogy van akinek a fejlesztő mód zavart be, soha nem kapcsoltam be a telefonon. 🤷♂️
Ebben képes még a mozgáskövetésre is.
Köszönöm mindenkinek aki segíteni próbált! 🙂
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest