- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Xiaofang és Dafang kamerák Kínán kívüli használatát a Xiaomi letiltotta, lehetséges megoldás itt (de ne gmailről írj nekik!).
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC Pite
veterán
válasz
gyalu 1 #5973 üzenetére
Igen, néztem, köszi; bár lehet gatewayes cucokkal kellene bővíteni, ha jól sejtem gyorsabban is kommunikálnak az appal (a wifiseim 5-25 másodperc mire látom az állapotot/időzítéseket).
De a xiaomis/zigbees gatewayek között még nem találtam mi a különbség (bár az Aquara tűnik a legtöbb xiaomi cuccal kompatibilisnek). -
Buckey
őstag
válasz
gyalu 1 #5142 üzenetére
Akkor ez rejtély! Valakinek működik Huawei telefonon is, nekem nem.
Valakinek működik Xiaomi telefonon, valakinek meg nem.
Akkor itt más fajta turpisság van.
De mi a különbség a működő és a nem működő push üzenetek között? Mert a készülék típusa ezek szerint nem lehet. De a Xiaomi Home verziója sem lehet, mert nálam ugyanaz lett ugyanonnan feltelepítve két készülékre, de csak a Xiaomi-n működik. És a felhasználói fiók is ugyan az!
Te felvetted a Xiaomi telefont a [Xiaomi Cloud-ba] ? -
vegyszer
addikt
válasz
gyalu 1 #5121 üzenetére
Nézd, hogy ha most a 5.6.7 a kvázi friss rendszer, akkor nem vágom, hogy minek kell majd két-három főverzióval ezelőtti.
Nekem működik a push üzenet küldés.
Ugyanilyen Xiaomi Mijia Multimode ZigBee Gateway Hub-om van. Azt se tudom mióta de lehet hogy lassan két éve lesz már. Mikor megjelent, akkor vettem, mert tetszett, hogy ez nem konnektorba való.
Eleinte küzdöttem vele, az EU ZigBee konnektor miatt.
Akkor jött itteni javallatra az oroszok által moddolt mi home app.
Azóta is működik. Két vízérzékelő, és egy rezgés, mozgatás érzékelő küld értesítést.
Rendben megjönnek az elejétől az értesítések, verziótól, telótól függetlenül.
Mi Note 10 lite, Mi Mix 2, Redmi note 7, Redmi note 10 5G telókon, és egy iPad 8-ra is.
Való igaz, eszközt alá tenni trükkös, mert a hubon belül kell child device-ként párosítani, de utána rendben megy minden eszközzel a hub. -
Buckey
őstag
válasz
gyalu 1 #5119 üzenetére
Én már rajta vagyok az ügyön, de a legrégebbi, Mi Home 3.2.3-tól az 5.6.90-ig nem ismerte fel a [HUB-ot] .
Ami már működött, az a következő, [MiHome 5.6.99] , de ez sem küld értesítést.
Úgyhogy, vagy bevállalom a Xiaomi Mi 11 Lite 5G-t, és lesz ami lesz, és lehet, hogy ott sem lesz jó, vagy marad a Huawei és nem lesz értesítés. -
Buckey
őstag
válasz
gyalu 1 #5112 üzenetére
Igen, erre már én is rájöttem.
Csak későn!
Mondjuk, amíg csak a porszívó volt, addig nem is nagyon izgatott a dolog, mert az 5. valami Mi Home app volt fent, ott a Huawei Nova 5T még az appban egy kis borítékon mutatta, hogy végzett, a Xiaomi Redmi Note 4 meg jelezte.
De mikor már volt több minden, akkor meg le kellett törölnöm az egyik telefonon a Mi Home appot, a másikon meg beállítani és azon használni az eszközöket, különben nem azt csinálták, amit szerettem volna (valahogy összeakadt a két rendszer).
Így jöttem rá, hogy amikor a Xiaomin volt a Mi Home app, és ott van beállítva az okosotthon, jönnek az értesítések is, míg ha csak a Huawei-en, akkor semmi sem jön.Először a Huawei-re gondoltam, de egy másik fórumban volt már Xiaomi Mi note 10, és most te, egy Xiaomi Mi 10T Lite-tal, akinek nem jön értesítés.
És több, külföldi fórumban is olvastam, hogy az újabb készülékekre (talán Android 10-től?) már nem jön push értesítés a Mi Home app-tól.
-
Buckey
őstag
válasz
gyalu 1 #5110 üzenetére
Köszönöm!
Szóval, android régi + Mi Home új, push értesítés jön.
De új android + új Mi Home, push értesítés nem jön.Eddig már 3 ilyen kombóból 3-nál bejött a tippem.
Hogy ez az újabb android hibája, vagy az újabb Mi Homé, azt még nem tudom.
Nincs kedvem nulláról beállítani az okosotthont, ugyanis a régi Mi Home-ban még nincs benne egy-két okoseszköz.De ezek szerint, az új telefonokra már nem jön push értesítés.
Így akkor nem cserélem le a Huawei-t.Talán az almás telefonok kivételek lehetnek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- SSD kibeszélő
- Microsoft Excel topic
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- TCL LCD és LED TV-k
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- További aktív témák...
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest