- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kis telefon hatalmas teleppel
-
Mobilarena
Xiaofang és Dafang kamerák Kínán kívüli használatát a Xiaomi letiltotta, lehetséges megoldás itt (de ne gmailről írj nekik!).
Új hozzászólás Aktív témák
-
umfrider
senior tag
válasz
Fishuka #6718 üzenetére
Esetleg használ valami Quingpin (asszem) érzékelőt? Sajnos legutóbb nem találtam alin a xiaomi/aquara verziót, így ezt vettem. Nem vagyok vele elégedett, mert nagy méretű gomb elem kell bele és nehéz bezserezni, valamint nagyok gyorsan merül. (AAA verzió bír 1,5 évet)
Továbbá el van csúszva rajta app szerint az idő… -
Buckey
őstag
válasz
Fishuka #6706 üzenetére
Bocs, hogy belevau.
De bármi lehetséges. Nálam az ékezetes betűk hülyítették meg a rendszert.
De már folyamatban van a leváltása, mert mindig van valami nyűgje, amit már unok.
Mikor jól működik, akkor tökéletes, majd gondol egyet és nem megy ez-az, vagy az értesítések nem jönnek.
És egyszer csak megjavul. Hol egy-két perc, hol fél óra is kell neki. -
Fishuka
újonc
válasz
Fishuka #6699 üzenetére
A karácsonyi szellem elég közel áll a megoldáshoz. Egyenlőre továbbra is véletlenszerűen működik a MI switch meg az érzékelő. A lóg alapján a jel eljut, de a feladatot nem végzi el.
Valahol ott sejtem a problémát, hogy MI Home be van integrálva a Google Home- ba. Kap egy hang alapú parancsot és onnantól nem működnek a gombok. Ez lehetséges?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Projektor topic
- Reklámblokkolók topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest