- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Magisk
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szokenesz
senior tag
válasz
morphin #23956 üzenetére
Nekem egy helyi GSM-es ismerős cserélte ki, 3k volt az alkatrésszel együtt, azóta nincs vele semmi problémám.
Nekem ilyenhez se türelmem, se tudásom, se eszközöm nincsen. Garancia igaz még lett volna rá, de erre lehet le is húzták volna, mert valószínű a réz/réziszap/alupor cseszett ki vele, de amúgy is kb. 2 hete cseréltettem és valahogy most a napokban jár le, szóval nem vesztettem sokat, ha emiatt buktam is a garit -
Lacopapi
addikt
válasz
morphin #23958 üzenetére
Egyet tégláztam (volt aki feltámasztotta,azon folyott meg az lcd), azután én sem tudtam,mi legyen,így maradtam ennél a típusnál...még egy darabig kiszolgál,hacsak nem cseszem el megint
még most is tudja a 7 óra feletti SOT-ot, kétnapos töltési ráta,gyors,megbízható. Ennyi.
-
Szokenesz
senior tag
válasz
morphin #23952 üzenetére
Szia!
Ha ugyis Kangaroo-t hasznalsz, akkor SmartPack Kernel Manager appban, Headphone Gain-t felhuzva 10-es ertekre nem lesz hasznalhato hangereju?
Most csereltettem hangszorot emiatt 2 hete, mert csak 10-es erteknel volt hasznalhato nehany honapja, a vegere mar ott sem ertettem a masik felet. De nalam valoszinuleg a rengeteg piszok miatt ment tonkre, mert hat a munkahelyem bem egy iroda.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 7
- EAFC 25
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Csillagászati távcső és (d)SLR fényképezőgépek természetfotózásra
- Synology NAS
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest