Hirdetés
-
Mobilarena
Xiaomi Note 3 Pro International/Global/Special Edition (kódnév: Kate) topik

A testvér topik összefoglalója ajánlott olvasmány, főképp a mélyvíz része!
A félreértések elkerülése végett: a topikban olvasható furcsa kifejezések, matatásnak és mókolásnak látszó tevékenységek nem azt jelentik, hogy probléma vagy instabilitás lenne a készülékkel. Épp ellenkezőleg, amivel érkezik (global dev, global stable) azzal azonnal és hosszútávon alkalmas a mindennapi használatra a kicsomagolás után. A fentebb említett tevékenység pár elvetemült droidbúvár játszóterének tekintendő és aszerint olvasandó.
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carline
őstag
válasz
baitsee23
üzenetére
Most XenonHD rom van a telefonon Radon kernellel. Nekem nagyon tetszik, meg vagyok vele elégedve.
Az üzemidő olyasmi mint MIUI alatt és a mikrofon bug nincs jelen.Degeczi Mint írtam próbáltam mindenféle stable, developer romot, multikat is de a hiba ugyanúgy megvolt. Volt feltéve valamelyik custom kernel is és nem segített az sem.
Ha lesz letölthető 8.2.x.x akkor adok neki egy esélyt, de nem akarok 8.1.3.0 feltenni majd OTA kivárni hogy települjön a 8.2.
Addig meg elleszek a Xenon romon.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- 8gb 16gb DDR 5 so-dimm laptop RAM 4800MHz 5600MHz
- 27% - Lenovo Legion R27qe IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A testvér topik