- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Íme az új Android Auto!
- Yettel topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
-
Mobilarena
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
tam@s
tag
válasz
andrisbandi #11575 üzenetére
Otthon megpróbálom, bár nagyjából így csináltam, de akkor szóról szóra fogom.
Töltése 80%-os, ezen is gondolkodtam, hogy ez okozza-e, ezért megnéztem. Az az érdekes, hogy volt már ilyen, aztán pár hét alatt megjavult. -
tam@s
tag
Sziasztok!
Szeretnék az első generációs mibandhez (nem 1s, sima, fehér LED) valami normális szíjat asszonynak.
Van ennél olcsóbban?[link] Jó ez hozzá, vagy csak a vérnyomásmérőshöz, ebből meg kiesne? Megköszönném, ha valaki elmondaná a tapasztalatait.Fehér szilikont nem talált valaki?
-
tam@s
tag
válasz
Timmcsy #11572 üzenetére
Nálam is ugyanez van, a héten már sikerült elaludni. Én betudtam annak, hogy Győrből jöttem Kelenföldre vonattal, azóta késik 20 percet az óra, ami ismerve a MÁVot, teljesen természetes. Folyamatosan 20 perccel később ébreszt, és utána meg összevissza zörög 10 percenként. Unpair, volt ,de azóta is ébreszt. Hozzáadtam feleségem telefonjához is, az enyémről töröltem, kiszedtem az ébresztést, de még mindig ébresztene 20 perc késéssel.
Talán a következő firmware majd megoldja, volt már ilyen fél éve. -
tam@s
tag
-
tam@s
tag
válasz
andrisbandi #10261 üzenetére
Köszönöm a segítséged, de nem ez a probléma. Az early bird ki volt kapcsolva eddig is, de nekem az a bajom, hogy hiába állítom be az ébresztőt 5.15-re, ez 5.35-kor rezeg.
Eddig jó volt 2 hónapig, hétvégén bolondult meg,mint általában a nők...68%-on áll a töltés, két hete töltöttem, ez kizárva.
Nincs ennek belső órája? -
tam@s
tag
Sziasztok!
Van valami megoldás arra, hogy ne késsen az ébresztés reggel? 20 perccel később rezeg, mint amit beállítottam a Redmi 1s telefonomon a Mi Fit appban. Egy hete minden reggel késik, hiába szinkronizáltam már többször, 3 hónapja van meg, eddig nem volt ilyen gondom, pedig volt, hogy 2 hétig nem volt telefonközelben.Mi band 1 fehér ledes.
Köszi a válaszokat előre is! -
tam@s
tag
Sziasztok!
A fehér LED-eknek van valamilyen értelmes szerepe? Azon kívül, hogy mutatja, hogy a napi lépéscélomnak hányadik harmadában vagyok?Kb. 2 hete használom, nekem is az olasz nevű cégtől van (Getone...), és meglepően pontosan mutatja, hogy mennyit léptem, és hogy éjszaka mennyit aludtam. Ugyan Xiaomi telefonom van, de ez a feloldás dolog annyira nem érdekes számomra. Ezen kívül csak a telefonom vibrájának "kivezetésére" tudom használni, ami néha jó, így a wow effect elmaradt még.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest