- Nem nyílnak a Foldok?
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Íme az új Android Auto!
- Yettel topik
-
Mobilarena
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
bg612
tag
az alkalmazásokhoz beállított ikonok és rezgések a teszt során vagy egyáltalán nem jönnek át, vagy hibával, késéssel. a legfrissebb notify van fent (pro) és eddig működött is. teljesen kifogytam az általam ismert 5letekből (tény viszont, hogy nagyon kezdő, inkább amatőr vagyok a témában)
-
bg612
tag
most már semmilyen jelzés nem jön át a karkötőre a Notify-ból. nem értem. kérem, aki tud segítsen! bróbáltam Bluetooth - t ki/be, telefont ki/be... nem használt. 3.hete van meg és eddig működött rendesen. most már kezdek kétségbe esni.
-
bg612
tag
van valakinek valami 5lete arra, hogy egyszercsak a Notify-al beállított hívás értes nem jelenik meg? (azt jelzi utólag, hogy nem fogadott hívás volt, de magát a hívást nem jelzi)
mi lehet a megoldás rá? eddig működött.
volt már valakinek ilyen?
:-( -
bg612
tag
a tools&mi band tud vajon alvást grafikonozni(mintha olvastam volna valami cikkben)? de én sehol sem találom :-(
-
bg612
tag
valaki tudna segíteni abban, hogy a régi (színes ledes 1 mi band) a régi 1.8... verziójú mi fit-tel kiírta, hogy az adott héten, az adott teljesítménnyel a band használók népes táborában hová sikerült magam "beaktívkodnom" (egy %os meghatározással).na mármost egy band 2 van használatban a playes legújabb mi fit-tel és vagy "kifejlesztették belőle" (mint az early bird-öt) vagy csak én nem találom? akinek van róla infója, remélem tud segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G10 - Ryzen 5 7540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest