Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• polman

tag

Még mindig nem találtam megoldást arra a problémára hogy telefonon böngészőn kívül semmi alkalmazás nem megy wifin. Mintha nem lenne net. Ha VPN programot indítok akkor minden rendben. Amint kikapcsolom megáll az élet. A család össze telefonja ezt csinálja. Csak wifin. Kábelen PC és laptop is tökéletes.
    Továbbra is azt érzékeli hogy Barcelonában vagyok. Vagy újabban Szlovénia közepén. Pedig nem.
    Minden létező dolgot ki próbáltam már amit külföldi fórumokon láttam. De semmi nem segít.
    Ha megy a VPN tökéletes. De az meg lassú sajnos mert csak ingyenes van. Mi lenne a megoldás?
    Ax6 kínai router.
    Többször újra telepítettem az sem segít.

• polman

tag

Olyan problémám adódott amire nem tudom mi lehet a megoldás. Xiaomi ax6 routerem van. Ma délután volt egy áramszünet és azóta semmilyen eszköz nem tud csatlakozni wifin. Mindre azt írja hogy ip cím lekérése sikertelen. A laptopot be dugom kábelen tökéletes. Viszont van kábelen rá kötve egy tp-link router ami a ház másik felében van ap módban . Már azon sem megy a net. Ugyan azt írja. Ip cím lekérése sikertelen.
    Próbáltam resetelni a routert többször is. Mi wifi appban adnám hozzá újra a routert de nem kapcsolódik az alap redmi akármi wifihez sem mert alap állapotban sem kap IP-t. Így mi wifi app sem működik. Laptopon kábelen be tudom állítani a routert és ott tökéletes de wifin semmi sem megy. Megcsináltam már vagy tízszer.
    Annyit tudok tenni hogy a telefonon a kapcsolatot át állítom statikusra és én adom meg az ipt pl 192.168.31.100 akkor működik. De van egy rakás eszközöm ami wifis és ott nem tudom állítani hogy statikus legyen.
    Próbáltam azt is hogy a tp-link router lett a fő router és a xiaomi az ap. Tp-link tökéletes de a xiaomi ugyan úgy szar.
    Látszólag minden beállítás jó de mintha nem menne a DHCP. Vagy nem tudom. Lehet ki nyirta az áramszünet?
    Nektek valami ötlet?

• polman

tag

válasz takcslajos1 #2169 üzenetére

Nekem is így van be állítva de mégsem akar működni. Próbáltam már a szolgáltató DNS-t is, Google DNS-t is de sehogy sem működik.
    Érdekes még ha újra indítom a routert akkor kB 10 percig működik minden aztán meg áll szinte minden alkalmazás. De böngésző működik. Speed teszt maxon fut. Úgyhogy nem értem.

• polman

tag

Halo halo. Hogy van az hogy az eddig tökéletesen működő ax6 wifin csatlakozó telefonon nem mindig működik. Értem ezt úgy hogy működik de biztonyos alkalmazások nem működnek. Pl YouTube, internet bank, pár játék ami netet használ. Ha csinálok speed tesztet maxon megy és erős a net de pl a YouTube nem tölt be. Ha ki kapcsolom a telefon a wifit mobil neten azonnal működik minden. Össze raktam próbából a régi routerem azon tökéletesen működött.
    Ja és még annyi hogy van egy időjárás alkalmazásom ami szintén nem működik wifin de azt érzékeli hogy Barcelonában vagyok.
    Ki próbáltam hogy ha VPN t használok akkor működik minden. De úgy meg sokkal lassabban megy minden
    Szóval mi lehet a gond? Biztos hogy a xiaomi router vacakol

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés