- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
-
Mobilarena
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bali1974
csendes tag
Sziasztok,
A segitségetekkel a napokban kinaisitottam (bdata átirással) a routerem és feltettem rá 1.1.19+SSH+txpw firmwert.
Ha lekérdezem a régiót kinait ir ki, webes felületen kinai ra (Peking) van állitva,
Ha SSH ban lekérdezem az adó teljesitményt 30dBm (1000mW) et ir ki.
A wifi teljesitményt ha maximumra állitom vagy ha 30dBm (1000mW) re a routertől 1-2 méter távolságban sem mérek -55dBm jobb értéket de inkább -60-70dBm et mérek.Ha beteszek a router mellé egy TP link Archer C6 os wifis routert, kb 10% al mutat gyengébb jelet.
A méréseket ugy néztem hogy nem volt semmi rácsatlakozva a roueterkre csak a telefonom, több programmal is néztem de mindeggyiknél ugyanez.
Mi okozhatja ezt a gyenge teljesitményt?? Nem vagyok vele megelégedve?
-
Bali1974
csendes tag
Sziasztok,
AX3600-nál lehet állitani a wifi adóteljesitményt, 1000mW és a falon keresztüli beállitás közt mi a külünbség?
Próbálkozott ezzel már valaki? -
Bali1974
csendes tag
megeggyezik minden, a piton ujratelepitettem path-al, de igy sem.
a sripts mappában létrehoz egy filt crc32.ccpithon-36 névvel -
Bali1974
csendes tag
Próbálgatom ezt a bdata filt atirogatni de nem sikerül: itt akadok el
header.py modify --country CN bdata_mtd9.img bdata_mtd9.img.modified
Piton felvan telepitve, parancssporba beirom a fenti sort, de nem történik semmi.
Mit csionálok rosszul? -
Bali1974
csendes tag
válasz
enginev3.0 #4436 üzenetére
Jelenleg most az 1.0.227 xqrepack-mi stabil verzió van fenn de itt sem engedi. elotte a 3.0.22 volt az sem engedte.
Melyik verzioban van benne? -
Bali1974
csendes tag
Sziasztok,
Vásároltam egy AX3600 router mert okosotthon rendszerem van és tehát sok az eszközöm és viszonylag nagy lefedetség kell.
A bdata átirása nélkül próbáékoztam több firmwerrel de mindeggyiknél elakadtam ott hogy ugyebár nekem sok eszközöm van ami fix IP cimes és ebben a routerben nem lehet cimet változtatni csak 192.168.31.X tartományban nekem mindenem 192.168.1.X van.
Nincs vagy nem tudtok olyan firmwert aminek ebbe a tartományba is lehet IP cimet oszta?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED monitor topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen program, ami...?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Magisk
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged