- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
-
Mobilarena
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
mesmat1993
újonc
válasz
xabolcs #6900 üzenetére
Közben szerintem rájöttem, hogy nálam mi volt a gond. Be volt kapcsolva a telefonon az alacsony töltöttségű mód és ha ilyen módban van a csatlakozáskor, akkor router restartol. Ha kikapcsoltam az akkukímélő módot és úgy csatlakoztam fel vagy ha már a wifi-n vagyok és úgy kapcsoltam be, akkor nem indult újra.
-
mesmat1993
újonc
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni: tegnap óta sokszor újraindult az AX3600-as routerem (3.0.22 firmware van fent). Tegnap a sokadik újraindulás után kihúztam egy pár percre a routert, majd visszadugtam és az úgy tűnt megoldotta a problémát. Ma reggel ismét előjött a probléma és azt figyeltem meg, hogy azután indul újra 10-20 másodperccel, hogy az Iphone 15 Pro készülékemmel csatlakozom a wifi-re. A többi eszközzel (okos TV, androidos telefon, wifi extender) nem csinálja ezt. Illetve az iphone-nal minden gond nélkül tudok csatlakozni az extenderre vagy az internetszolgáltatótól kapott wifis modemre. Esetleg valaki tudja, hogy mi lehet a probléma?Előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS GeForce GTX 1650 Phoenix OC 4GB GDDR6
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440HQ(Fizikai 4x3,5Ghz)8-16GB,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku
- 14" ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- DELL T40 EMC Szerver
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest