- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
-
Mobilarena
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
mesmat1993
újonc
válasz
xabolcs #6900 üzenetére
Közben szerintem rájöttem, hogy nálam mi volt a gond. Be volt kapcsolva a telefonon az alacsony töltöttségű mód és ha ilyen módban van a csatlakozáskor, akkor router restartol. Ha kikapcsoltam az akkukímélő módot és úgy csatlakoztam fel vagy ha már a wifi-n vagyok és úgy kapcsoltam be, akkor nem indult újra.
-
mesmat1993
újonc
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni: tegnap óta sokszor újraindult az AX3600-as routerem (3.0.22 firmware van fent). Tegnap a sokadik újraindulás után kihúztam egy pár percre a routert, majd visszadugtam és az úgy tűnt megoldotta a problémát. Ma reggel ismét előjött a probléma és azt figyeltem meg, hogy azután indul újra 10-20 másodperccel, hogy az Iphone 15 Pro készülékemmel csatlakozom a wifi-re. A többi eszközzel (okos TV, androidos telefon, wifi extender) nem csinálja ezt. Illetve az iphone-nal minden gond nélkül tudok csatlakozni az extenderre vagy az internetszolgáltatótól kapott wifis modemre. Esetleg valaki tudja, hogy mi lehet a probléma?Előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- AM 4 alaplapok! Kamatmentes rèszletre is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest