- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
bagand11
csendes újonc
válasz
trance89 #6141 üzenetére
Hát, időközben a MI routeren átállítottam a DNS-t a google félére, majd az Openwrt-re is, mindenféle konstellációt kipróbáltam, de a hiba továbbra is fennáll: wifi van, net van, a telefonon is minden működik, de a Google Store app frissítés továbbra is esetleges. Néha frissül egy-egy, főleg a kisebb méretűek, de jellemzően elakad a letöltés. Van, hogy 99%-ig letölti, de ott megáll és csak karikázik. Ha wifit kilövöm, mobilneten gond nélkül frissít.
Telekom modem van (Sagem), ott a wifi ki van lőve, erre van rádugva az AX3600, és a probléma fennáll. (Már azt is megpróbáltam, hogy az AX3600-at lőttem le és a telekom modem routerjét használtam, akkor persze frissült minden app rendben. Szóval itt a Xiaomi a ludas.)
Próbáltam külföldi fórumokat is nézni, de nem találok semmit.
Elvileg olyasmi lehet, hogy ingadozik a net és erre a Google Play Store érzékeny, legalábbis azt olvastam, de azért ez röhejnek tűnik, mivel közben meg a letöltési sebesség fasza.
Elég kétségbejtő.
Ha van ötlet, örömmel veszem. -
bagand11
csendes újonc
Sziasztok!
Kábé 2 éve használom ezt a routert, illetve egy ideje AX1800-zal Mesh hálózatban.
Minden nagyon jól működött eddig, azonban nemrég azt vettem észre, hogy a wifire csatlakozott mobilomon (Samsung Galaxy S22) nem vagy nagyon nehezen frissülnek az alkalmazások a Google Play Store-ban. Arról van szó, hogy a frissítéssel rendelkező app-ok esetében elindul a frissítés, de vagy "pending-el" folyamatosan és nem történik semmi vagy elkezdi letölteni az app frissítést, de megakad valahány százaléknál. Néha meg végigmegy, de többségében csak „karikázik”.
Először nyilván a telefonra gyanakodtam, ezért más, a családban lévő telókkal (4-gyel is) is kipróbáltam és pont ugyanezt tapasztaltam. Aztán kipróbáltam mobilnettel (wifiről lecsatlakozva) és az eredti, egyébként kikapcsolt Telekomos routerrel is, de minden esetben gond nélkül letöltődtek és frissültek az appok.
Így azt kell feltételeznem, hogy a routerrel lehet valami gond, pontosabban valami beállítással. (Volt hard reset, természetesen net is van, szóval igyekeztem utánamenni a dolognak.)
Van esteleg elképzelésetek, hogy mi lehet a probléma, illetve tapasztalt bárki más ilyet?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen házat vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Konteó topic
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Gmail
- További aktív témák...
- Ryzen 5 9600X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- IdeaPad 3 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500H RTX 2050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Gigabyte G6X9KG 15.6" FHD+ IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe gar
- Samsung S24 Ultra 12/256 GB titanium kék 3 év garanciával
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest