Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
Na gyorsan össze is kapcsoltam őket, második router bedug és 30 másodpercig benyomva tartott reset gombbal nagy reset, ekkor kezdett az alsó kék led villogni, gombot elengedtem, routert leraktam, átjöttem a másik szobába a géphez, router konfig felületén rányomtam, hogy mesh keresés:

Kb 10 másodperc alatt meg is találta:

Elszöszölt vele 2-3 percet:
Majd készen volt:
Kivittem a fürdőszobába a második routert, kád szélén mértem a telefonnal egyet, wifi jel szempontjából nálam ott a legrosszabb a kapcsolat, mindössze 86Mbit-es linksebesség, és 50-60Mbit mérhető sebesség van:

miután odakerült a mesh router, 576Mbit lett a linksebesség, és 200Mbit fölötti a mérhető sebesség!

Ja, és a második meg a hamradik meshbe kötött router lan portjai is használhatóak, nem csak a wifi rész, azaz egy emelettel feljebb fúrkálás nélkül tudsz kábeles lan kapcsolatot kialakítani, de ha akarod, a szomszédnál is...

Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GameMax STORM Black 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

trance89