- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Egyes Galaxy A mobilokon is gombnyomásra indulhat az AI
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One UI zápor esett a hétvégén
Új hozzászólás Aktív témák
-
msfeco
tag
A páramentesítést egy Easy Home GT-SF-LE-01 elektromos kompresszoros páramentesítő készülékkel végeztem. A berendezés kb akkora mint egy mobil klíma, a tetején lévő rácson keresztül fújja ki a páraszegény levegőt. (ezt a gépet a normál páramentesításen kívül használtam már pl.: személygépkocsi beázott lámpatestének a páramentesítésére).
Tehát a telefonból kivettem a sim tálcát és a sim tálca nyílással lefelé oda helyeztem ahol a gép a páramentes levegő fújja ki. A gépet a legszegényebb páramentes levegő (30%) előállításra kapcsoltam, tehát jóformán folyamatosan működött. Ilyenkor a kifújt levegő nemcsak páramnetes hanem langyos, kb 30-fok körüli. Persze a telefon alaposan rögzítettem hogy a megfelelő pocícióban maradjon.Megmondom őszintén az első 12 óra után el voltam keseredve, hogy a telefon ugyan igaz hogy később de továbbra is párásodik, már a webshopnak meg is fogalmaztam a levelet, hogy vissza küldöm (csak nem küldtem el), de adtam neki újabb 12 órát és úgy néz ki, hogy sikerült.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az idei Xiaomi csúcsszéria egyelőre legkisebb darabja sokat tud, nagyon kézkomfortos és már a HyperOS dolgozik rajta, de becsúszott néhány baki.
- Ingatlanos topic!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- YouTube
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Autószerelők, autószerelés
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- EAFC 25
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus Open 512GB / 16GB RAM Tökéletes állapot
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest