Hirdetés
- Bolondok napi videóban leplezte le a OnePlus a 13T-t
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Yettel topik
- „Biztosan” visszatér az Exynos a Galaxy S26-tal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ez az iOS 19 várható rendszerkövetelménye
- Elérhető az iOS 18.4, vele pedig megérkezett az Apple Intelligence is
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
tom81042
tag
válasz
beyruth82 #3676 üzenetére
Jó hogy én nem pro verziot vettem mert most allitanam kb bele a fejszét ha nem tudnám normálisan a regi módon használni!! A Taiwan rom-on van ilyen opcio? Lehet az is EU-s szabaly hogy minden pro verzio-bol ki kell hagyni egy regio beallitast vagy mi?
Komolyan hihetetlen, hogy ha felfele frissitenek akkor miert nem hagyjak meg azt ami mar bevalt es jol mukodik? Legalabb a valasztas jogat hagyák meg!
Amugy nekem a Swiftkey - a billentyuzet amit hasznalok 5 eve, es eddig 3 Xiaomi telefonon jo volt, most ezen bug-os, mert szoközt rak és utána az irasjelet mint ? vagy !
És mindig vissza kell törölni a space-t es utana tenni az irasjelet. A regi telefonon meg volt annyi esze magatol visszatorolt.Sajnos tenyleg lefele megy a software resz a Xiaominál, lehet érdemes áttérni Iphone-ra. lol
Új hozzászólás Aktív témák
ma Talán most először nem a kamerán spórol a Xiaomi T-sorozata, ráadásul a hazai árakat is jól lőtték be.
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- 96 százalékos modellel bővült a Keychron K Max szériás billentyűzetkínálata
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen program, ami...?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Lenovo LOQ 15 IRX9 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i7-13650HX - 16GB- 1TB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest