Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Cunaja

addikt

válasz max1965 #1081 üzenetére

"mert a gyártó ezt felismerve visszafogja az értékesítést"
    Igen, mert azt szeretné, ha az ultra fogyna.
    Akinek fontos a makró, az tuti nem akar ultrát.
    Sose szoknád meg. A zárt rendszert nem lehet megszokni. Egyszerűen, földhöz vágnám, ha nem tudnék olyanokat megcsinálni, mint az Androidon. Azért a Xiaomi-t, lehet mókolni, az almát nem. Ez nálam olyan, mint ha a tv-ben, mindig ugyanazt a műsort nézném. Lehet hülye hasonlat, de gondolom érthető.
    A 13 a Vizes üzletben most 280K. Mér ez is elég alacsony, nem fog lejjebb menni. Csak nézzük meg a 12 árát. Túl közel lennének és még sok 12-es van terítéken. Nem fogyna el. Persze, ez megint csak az én gondolkodásom.
    Szerintem nem érdemes 12-t venni, mert már egy 100-ast zuhant a 13. A Pro, olyan szinten összerakott telefon, mint anno annak idején a Huawei P9, illetve a Xiaomi Mi10T pro volt. Baromi sokat eladtak és baromira, mai napig mindkettő stabilan üzemképes a maga sebességével. Az asszonykám, most is itt nyomja mellettem a Huawei P9-et. Pedig van neki Nova 5T és Xiaomi 10T Pro is. Imádja a Huawei-t. Mondjuk az én romom vana rajta, ami tuningolva van.
    Ezt tegyük most félre. A Telegrammon és a Twitteren is, a Pro-t keresik. A másik nagyon összerakott teló, a sima 13. Az ultránál, már van amiben visszaléptek. Engem nem zavar az USB3 hiánya, illetve a 4K szelfi, jobb lenne, de igy is tökéletes.

Új hozzászólás Aktív témák