- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Mobil flották
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
joelke HU
őstag
válasz
secretgarden #77 üzenetére
Hát igen az ára az súlyos. Főleg, hogy most néztem az MM-ben pont ennyi a Samsung s22 ultra... Oké az exynos, na de valahogy mégis... Már csak a toll miatt is.
Graphics: Na basszus pedig én is elolvastam, de ez valahogy elkerülte a figyelmem.
Köszi.
-
joelke HU
őstag
Ahogy egyre többet olvasok erről a ketyeréről, és nézegetem, egyre inkább tetszik. Pedig megfogadtam, hogy többet nem veszek, pláne a mostani árakon, felsőkategóriás mobilt. De ha ennek is az ára egy év alatt akkorát esik, mint az előd modellé, akkor jövőre mégis beruházok rá. Azt valaki tudja, hogy szoftveresen ez mennyire lesz update? Kb. hány évig fogja támogatni a Xiaomi?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2