Aktív témák
-
CoolMan
MODERÁTOR
-
tiborg303
csendes tag
Sziasztok!
Tudna nekem valaki rutinos szaki segiteni,hogy mi a teendo abban az esetben,ha a tapom
hutese egy ideje csak full fordulaton hajlando uzemelni? (XFX 750W Pro Series (P1-750S-NLB9) )
arra gyanakodtam,hogy csak lekoszosodott a belseje,de egy kiados takaritas utan is hasonloan viselkedett.
a forgalmazo bolt 2 ev garit vallalt ra,amibol pont kifutottam amikor kezdodott a jelenseg.
elinditottam a gyartonal az RMA procedurat,aki szimplan visszarugta a pottyost hozzam,hogy beszeljek a bolttal ahelyett,hogy draga postaztatassal kikuldjem nekik.(naluk 5 ev szerepel a tap garanciara)Mit tudnatok tanacsolni?ezek a tunetek mekkora problemat takarhatnak,es a kulfoldi postaztatas helyett lehetseges,hogy itthon olcsobban kijonnek a szervizeltetesevel,vagy igenis kuldjem vissza a gyartohoz,es keritsek valami cseretapot arra az ~1 honapra amig odavan?
koszi a segitseget elore is
Aktív témák
- Motoros topic
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Hardcore café
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Google Pixel topik
- Mesterséges intelligencia topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest