Hirdetés
Aktív témák
-
CoolMan
MODERÁTOR
-
tiborg303
csendes tag
Sziasztok!
Tudna nekem valaki rutinos szaki segiteni,hogy mi a teendo abban az esetben,ha a tapom
hutese egy ideje csak full fordulaton hajlando uzemelni? (XFX 750W Pro Series (P1-750S-NLB9) )
arra gyanakodtam,hogy csak lekoszosodott a belseje,de egy kiados takaritas utan is hasonloan viselkedett.
a forgalmazo bolt 2 ev garit vallalt ra,amibol pont kifutottam amikor kezdodott a jelenseg.
elinditottam a gyartonal az RMA procedurat,aki szimplan visszarugta a pottyost hozzam,hogy beszeljek a bolttal ahelyett,hogy draga postaztatassal kikuldjem nekik.(naluk 5 ev szerepel a tap garanciara)Mit tudnatok tanacsolni?ezek a tunetek mekkora problemat takarhatnak,es a kulfoldi postaztatas helyett lehetseges,hogy itthon olcsobban kijonnek a szervizeltetesevel,vagy igenis kuldjem vissza a gyartohoz,es keritsek valami cseretapot arra az ~1 honapra amig odavan?
koszi a segitseget elore is
Aktív témák
- Suzuki topik
- Apple Watch
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Kuponkunyeráló
- Mobil flották
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ASUS routerek
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- Vadiúj garanciás Ryzen 7 5800X! Kèszleten!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest