- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Fotók, videók mobillal
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz akooos #60371 üzenetére
Honda E -ben ültem, és bár nem sokat mentem vele, de egy kicsit vezettem is. Azon kívül, hogy nekem annyira nem volt kényelmes, szerintem a kamerás visszapillantó nem a legjobb megoldás. Biztos lehet ezt másképp is csinálni...
Egyébként formára, külsőre nekem is bejön a Honda is.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
Bogyi007
veterán
válasz akooos #58162 üzenetére
Kaptam előtte egy Timo figurás üzenetet is.
Mondjuk ha igaz is ez csak tartalékos teló lesz mivel a Samsung A52s 5G telómat nem szándékozom lecserélni rá.Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
addikt
válasz akooos #52485 üzenetére
Nem lesz autós alternatíva. Csak gyalogos, bringás, illetve a tömegközlekedés. Mi a belvárosi kerületben lévő boltokat már nem szolgáljuk ki. Amellett, hogy voltak elég szép kiingások az üzemanyagban, az sem segít túl sokat, hogy több idő egy-egy boltot kiszolgálni. Feltéve, ha nem mindenhol szabálytalanul állsz meg. Ez szerintem évről évre egyre rosszabb.
COVID alatti ingyenes parkolási időszak is rendesen odaavágott az áruellátasnak.
Sávok, parkolók szűnnek meg és több helyen okoznak káoszt az egymáshoz képest rosszul időzített felújítások. Nem beszélve a közlekedési átalakításokról.
Értem én amúgy, hogy a belvárosban élhetőbb környezetet szeretnének, ami egyébként tök jó kezdeményezés. Csak jelenleg ez nem igazán működik. Mert a nagyobb dugók eredménye a lassabb áthaladás, ami nagyobb szennyezés.
Nem egyszer volt, hogy az egyik autónk több mint 1 órát körözött az egyik boltnál, mire meg tudott állni. Ez nem hiszem, hogy egészségesebb, élhetőbb környezetet teremt.
-
-
addikt
válasz akooos #49960 üzenetére
Magyarországon már a 90 -es években kiherélték a saját ipart és a termelő ágazatokat. Ez a későbbi évtizedekben sem volt másképp. Függetlenül attól, hogy ki volt kormányon.
Innentől kezdve az éppen aktuális kormány mindig olyan eszközökhöz tud csak nyúlni, ami fáj az embereknek és a vállalkozásoknak. Üzemanyag (terhek), egészségügy (vizitdíj, kórház bezárások), jövedelem (terhek), neta, nyereség és egyéb adók...stb. Egyik kormány sem fogja csökkenteni az üzemanyagok terheit, mert a kieső bevételt máshonnan kellene előteremteni.
Sajnos mi ilyen elb****t ország vagyunk. Mindig egymás hátán mászunk fel.
[ Szerkesztve ]
-
Bogyi007
veterán
válasz akooos #49745 üzenetére
A számlázása az tényleg valódinak látszik, ez tényleg onnan való. Szoktam vásárolni ott náluk (Szeged Media Markt) - de miként került ez el odáig?
Eleve az hogy jófogásról én nem vásárolnék igazán értékes holmit mert nem lecsekkolható az eladó. Ide meg maximum akkor mennék ha én lennék például pókember vagy inkább Deadpool.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
addikt
válasz akooos #49745 üzenetére
Általában az átverős hirdetések nem vehetők át személyesen. Illetve ha valaki megpróbál mégis egyeztetni, akkor elérhetetlen lesz az illető. Itt csak személyes átvétel lehetséges.
Viszont ezzel együtt is túl olcsó...nem tudom milyen körülmények között fogadna személyes átvételnél. Ház, eladó/lakó...plusz van rá sansz, hogy lopott.
Szerk.:
A lopást az eszköz tiltás miatt írom, ami később is megtörténhet.[ Szerkesztve ]
-
Bogyi007
veterán
-
Bep
őstag
válasz akooos #49199 üzenetére
Micsoda? Nekem ismerős szokott pl. Audi face csoportból átküldeni pár gyöngyszemet. El se hinnéd mik léteznek
Más:
[Ingyen tölthető, és örökre megmarad: mától 0 forint a The Sims 4][ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz akooos #49199 üzenetére
Nem lóg ki az átlagból. Főleg az ilyen csoportokban. Ennél sokkal durvábbak is vannak. Néha azért tűnhet kamunak egy-egy poszt, mert a sokszor írt szavakat behelyettesíti a szövegbe a telefon. Vagyis a billentyűzet.
Ennek a figurának is általában olyan bejegyzései vannak, ami még ennyire sem érthető.
[ Szerkesztve ]
-
mike1334
veterán
válasz akooos #44681 üzenetére
Rövidtávú befektetés?
Kb annyira befektetés, mint mikor bemész a kaszinóba és feltolod a teljes összeget a pirosra. Addig nyerhetsz rajta, amíg találsz még olyan embert, aki elhiszi, hogy ez ér valamit. Akinek nem jut a végén szék, az meg így járt. Kripto ugyanez. Persze mindkettővel meg lehet gazdagodni, de az elv ugyanaz....unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
.LnB
titán
válasz akooos #44681 üzenetére
Maradnék a NFT - Gamer vonalon. Tudnék válaszolni, de messzire vezetne, és annyira nem mennék bele. Ezt a témát most inkább a játékok vonzatában gondoltam kibeszélni.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Beniii06
addikt
válasz akooos #41469 üzenetére
"2,5 gól fölött lett a vége, 20k a zsebben, este elbaxom a francia meccsen."
Neked megtörtént már a jóváírás? Technikai hibára hivatkozik a figyelmeztetés a főoldalon és csak később lesz jóváírva a nyeremény. Annyian nyertek, hogy nem győzik kifizetni.
#41478 akooos
"Na mindegy, úgy látom itt a foci = politika a nagyobb résznek, úgyhogy kiszállok a témából."
Van összefüggés, mert közpénzből működik( pl. a te és az én befizetett adómból - TAO), így érdekel is jogosan hogy ilyen lett a végeredmény, de ez a politika topik témája valóban, nem is kell tovább belemenni. Megye 4-ből nem lehet BL győztes csapatot csinálni, ha aranyból van a cipőfűzőjük, akkor sem.
"Got any other secret weapons?"
-
válasz akooos #41377 üzenetére
Sajnos így. Mediamarkt vásárlás, de valami brazil szakemberek hozták. Asszony vette át. Én már láttam a dobozon, hogy durván benyomták, de csak azért is kibontottam. Én arra tippelek, rakodáskor villástargoncával nyomták meg.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
-
mike1334
veterán
válasz akooos #39567 üzenetére
Na akkor nem kapkodok a Controllal. Igazából karácsonyi szabira szerettem volna egy belemerülős rpg-t, de jött GP-be a Greedfall, szerintem azzal fogom tolni, CP-ben generálok egy karaktert, meg esetleg belenézek az elejébe, aztán várom a patcheket.
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Bogyi007
veterán
válasz akooos #39435 üzenetére
Épp kanalazom a gyümölcsös túróhabot, hát a képet látva majdnem kiköptem a röhögéstől...
Linket adsz privátban?
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
-
válasz akooos #38974 üzenetére
Van benne akkora váltás, mint pl Adam Sandlernél a csiszolatlan gyémánt? Mert én azt is úgy kezdtem el nézni, hogy Sandler film, valaki biztos behugyozik vagy fingik az egész film alatt, de kellemesen csalódtam. Annál a filmnél érdemelte ki nálam Sandler a színész megnevezést.
-
Bogyi007
veterán
válasz akooos #38323 üzenetére
-
bLaCkDoGoNe
veterán
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz akooos #37718 üzenetére
Nem látod, kivéve, ha topikgazda válaszol, azokat látod.
(#37719) bulikavagyok: "Amúgy lehet, h ő is csak egy bot, akit a PH! állított ránk azzal a céllal, h népszerűsítse a Prémium tagságot?!" Nem konkrét személyhez köthetően (többen is voltak, akik miatt prémiumra váltottam), de ez nekem is megfordult a fejemben, még ha csak viccként is...
[ Szerkesztve ]
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
l.skywalker
félisten
válasz akooos #37116 üzenetére
Nálunk két magyarországi VPN központ van, de a karantén alatt teljesen túl lett terhelve. Facebook, YT azóta alapból korlátozva van. Egy ideig egyáltalán nem voltak elérhetőek, most pedig leterheltségtől függően.
De amúgy VPN nélkül is lassú volt nálam, privát gépen 4-500 Mbps-os netm a céges laptopon VPN nélkül is 60-70 volt, VPN-el meg jó ha 24. Nagyon sok felügyeleti szoftver fut a háttérben, szerintem azért.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Micsurin
nagyúr
válasz akooos #37116 üzenetére
Amúgy a társaság 90% tényleg az, néha nagyon ilyen benyomást keltenek.
Főleg mikor még eset 10-kor is tele az inboxom mert képtelenek a haverok és ismerősök a TVSZ-t úgy olvasni, hogy fel is fogják.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
válasz akooos #37113 üzenetére
...mikor a macOS csoda privacy beállításai miatt nem tudta a tanár elsőre megosztani a képet mert kereste a nyakatekert beállításokat és 200-an kezdtük el a Press F for Apple...F-et spammelni nem igazán zavarta a szervert meg sem röccent a chat.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
l.skywalker
félisten
válasz akooos #37113 üzenetére
Van valamilyen azonosítási pont mikor dolgozol? Céges belépés, céges VPN?
Nálunk a VPN szerver kapacitása kevés sokszor és akkor nem megy rendesen szinte semmi, amint a sok kolléga kikapcsol rögtön jobb.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Micsurin
nagyúr
válasz akooos #36832 üzenetére
A kijelző minősége az IPS után valahol a hűb+meg kategória.
...a OneUI sebessége az EMUI után szintén.
AOD is szimpatikus főleg a töltés alatti % és xy perc a teljes feltöltöttségig.
-
-
csuvicsuva
addikt
válasz akooos #36796 üzenetére
Srácok, on topikban el fogok veszni az xcloud mizéria miatt. Tegnap feltankoltunk bátyám fiókjára, 2023 januárig van GPU-nk. Gp működik.
Viszont van néhány anomália:
- multizni tudok, (voice) partit indítani viszont nem.
- az én előfizetésemmel behúzott Gold Xone játékok egyikünknél sem indulnak el, arra hivatkozva, hogy a fióknak nincs előfizetése ami ugye igaz, de ilyet még senkitől sem hallottam.
- GP PC nem megy, erre az a tippem, hogy bátyámnak egyszer be kéne jelentkeznie a pc-s appba.Mit tudtok tanácsolni? Töröljük egymás fiókjait a másik gépéről és homeoljunk újra nulláról? Vagy elég ha újra bejelentkezünk egymás gépén?
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
nagyúr
válasz akooos #36635 üzenetére
Köszi! Múlt hétvégén hívtak rá, de jó szokásomhoz híven lebeszéltem róla az érdeklődőt - mivel időközben rájöttem, h hülyeség lenne most eladni. Szval valószínűleg két-három hónapra felfüggesztem a hirdetést... vagy fent hagyom, de olyan áron, h még véletlenül se hívjon miatta senki.
Most összezavartál. Akkor ez is mehet offba sztem.[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
nagyúr
-
l.skywalker
félisten
válasz akooos #36221 üzenetére
Én is voltam Hamburgban, Marseille-ben a kikötőnegyedben ahol én voltam a fehér negro, de teljesen más ez, mint ott lenni egy olyan helyen, ahol te szó szerint a kisebbséghez tartozol. Nem tudsz hívni rendőrt és nincs hirtelen mögötted a megszokott támogatás. Csak azon múlik az egészséged, hogy mennyire gyorsan tudsz meghunyászkodni. Nem akarok általánosítani, de az emberiség maga ilyen, nagyon nagy tisztelet a kivételnek. Én borsodi vagyok és volt nem egy olyan roma család, akik ugyanúgy ott éltek a többi roma között, rokonaik voltak, szerették, kedvelték őket, de rém tisztességes és mindenek felett udvarias emberek voltak. És a közösségük meg is becsülték őket. Én azt mondom, hogy nem az számít ki vagy, honnan származol, milyen rassznak vallod magad. Csak az a kérdés, hogy mennyire tudsz ember maradni és mennyire tudod másokat magad elé helyezni fontossági sorrendben. Nem vagyok egy irgalmas szamaritánus, sem egy szentfazék, de több barátom van azok közül akik nekem támadtak, mint akik régtől fogva barátnak mondják magukat.
-
csuvicsuva
addikt
válasz akooos #36208 üzenetére
Tudtam, csak vártam a szokásos wesderi riposztot.
Mai banner téma: átnevezik a Washington Redskinst, mer'hogy rasszista. Javaslom a Palefaces elnevezést, sőt ha már itt tartunk, a Chicago Bearst pedig nevezzék át Polar Bearsre...
És még mindig nincs Watch Dogs 2.
[ Szerkesztve ]
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
Micsurin
nagyúr
válasz akooos #36100 üzenetére
Köszi
Ha épp üres a ház azért jobb az a 120-as tv 1,5 méterről mint 1 méterről a 80-as.
Na meg magamhoz még kell szerezzek egy rendes erősítőt amin van optikai a boxnak.WD2, W3, RDR2 utolsó befejezése, Odyssey Atlantis szál, és még az MCC-t is jó lenne újra végig tolni hú hosszú hetek jönnek.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz akooos #35139 üzenetére
Nezegettem mar mire lehet hasznalni (sportszer, fitnesz, horgaszat, kerekparok, muzeum stb.) de kb semmi nem erdekel jelenleg, cipo-ruhazat temaban sincs semmi ami epp kellene. Melohelyen ugye kotelezo volt valasztani es en a nagyobb osszeget a vendeglatasra kertem. Az el is fogy minden honapban. Kb 2000 Ft viszont szabadidore megy, abbol jott ossze most 60k es gondoltam valamire jo lenne kolteni.
Videken talalta Coop meg CBA uzletet ahol hasznalhatnam de minimum 100km utazas lenne igy azt most kihagyom.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
mike1334
veterán
válasz akooos #34554 üzenetére
Az a titka, hogy kibulikázod magad fiatalon...egyetemet végig buliztuk, többet ültem kocsmában/kávézóban, mint az előadókban...nekem pl a legkevésbé sem hiányzik, de az asszonynak sem. Nekünk még jó is ez a mostani bezártság, csak a család hiányzik.
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
l.skywalker
félisten
válasz akooos #34554 üzenetére
Ez embere válogatja. 25 éves koromig nagyon éltem ezt az életet, rengeteg barátom volt. Úgy gondoltam amikor beléptem a házas életbe és vállaltuk az első gyereket, hogy a barátokkal lesz a legjobb ezt az élményt megosztani. A sok barátból egy maradt. A többiek "nem akarok zavarni" felirattal távoztak az életemből
Egy barátom maradt, a legjobb, de ő meg évente pár hetet van itthon, mindig más elmaradott világrészen dolgozik, most épp Kongóban van. De ha ő jön, érte rajonganak a gyerekek és a feleségemmel is teljesen felszabadult és jó a kapcsolatuk.
A többiek pedig még vekengenek, de szerintem lassan a barátnőiknél idősebb lesz a legidősebb gyerekem
Szóval, nem. Nem hiányzik úgy egy görbe este, hogy csak egy görbe este. A barátok hiányoznak, de ez már elmúlt.
És persze, elgondolkoztam már azon, hogy én zárkóztam el, de korántsem volt így. Csak a csütörtök esti sörözésből én szombat délutánit ajánlottam. És ez nem működött mert más ritmus szerint kezdtünk élni.
-
Micsurin
nagyúr
válasz akooos #34546 üzenetére
Még mindig doboz gyűjtő vagyok.
Sárga kazis is megvan.Két szélen a motoros sisakok, közepén a játékok. Jól néznek ki na.
-
Micsurin
nagyúr
válasz akooos #34464 üzenetére
4 év az egyetemi képzés
Mindenkinek van olyan haverja aki ismer olyat vagy a haverja ismer olyat aki 7 félév alatt el is végezte és nem volt se csőkocka se csókos se nőstény.
-
l.skywalker
félisten
válasz akooos #34464 üzenetére
Ez a tipikus: pályakezdőt keresnek 4 év munkatapasztalattal.
Nálunk volt egyszer egy projekt amire gyorsan kellett felvenni embereket, akkor egyetemen kerestünk végzősöket, akiknek volt már gyakorlati tapasztalata.
GitHUB profilt kért tőlük a megrendelő
-
Crytek
nagyúr
válasz akooos #34137 üzenetére
Mert nem figyelem annyit a billt irás közbe és sokszor melléütök meg kimarad pár betű , néha magam is ledöbbenek mennyi elütés van. Sokszor már azon agyalok billt kéne cserélni mert eskü leütöm a gombokat de sokszor nem az jelenik meg aminek kéne
Beniii06: Ja igen.Arról nem én tehetek hogy ennyiért adják
Next PC Upgrade: 2022
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz akooos #33939 üzenetére
Száz megabit? Száz megabájt....
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
Micsurin
nagyúr
válasz akooos #33939 üzenetére
Én szeretem visszakeresni a régi hsz-eket, néha ha van időm szoktam bányászgatni a régi topikokban.
-
Wesder
félisten
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz akooos #31483 üzenetére
Olyan sokan felhozzák a Stranger Things-szel a sorozatot. ÉN anno ezért ugrottam bele, de szerintem nem sok köze van egymánsk a két szériának. ST is jó, meg Dark is, utóbbi tök más stílus. Arról nem is beszélve, hogy én alapból utálom a német nyelvet, de itt ennél az egy sorozatnál mégis eredeti nyelven néztem, mert sokkal jobb volt mint angol.
Live-Die-Respawn
-
válasz akooos #31355 üzenetére
Igen. A kaszpi tengeren dolgoztam, télen csak helikopterrel lehetett közlekedni. A helikopter leszállón kötelek vannak kifeszítve. (franc tudja minek, gondolom, hogy ne csússzon leszálláskor) Amikor 2 hónap offshore után indultunk haza, a helikopter lába beakadt az egyik kötélbe. Csak a pilótán múlt, hogy nem lett baj. Kb 2 métert zuhantunk, ami nem tűnik soknak, de akkor ott, semmi nem fért a gatyába.
-
-
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- itt sincs warez!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest