Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Micsurin

nagyúr

válasz AMD Power #38950 üzenetére

Igen csak az zavar különösebben közben leesett, hogy az overrun csökkenti a backfire-t most kicsit alakítgatva az RX7-et egész jól lehet már vele kanyarodni is és nem is akar sorozatot lőni(csak addig kell míg farmolok pénzt az R32 fejlesztésére :D ), főleg mert átettem a driftet fékre a gázról most így érezhetően jobb + maxoltam a downforcet.

Jó játék amúgy tényleg, Underground 1 feeling számomra nem tudom miért. Utoljára a Carbon volt amit tudtam élvezni most meg ez már miután sikerült megszokni az irányítást. Na ha lenne egy Horizon 4 fizikájú játék egy Heat köntösben akkor ellenék évekre.

Itt értelmezhető zenék mennek (nappal nagyon bejön ez a latinosabb zene éjjel meg a zúzós) és végre... hatalmas felüdülés a Horizon 4 után, hogy van rendes hangja az autóknak. :DD Nem csak zümmög mind mint egy sor6 vagy hörög mint egy kis V8-as. RB26DETT hangjáért külön pacsi a fejlesztőknek, hosszú évek után megint egy autós játék ahol libabőrözött az RB26 hangja egy játékban mély láda + 5.1 mellett! :C :C :DD :DD

Remélem nem leszek rákényszerítve a super meg hypercarokra a játék vége felé sem, kimondottan zavarnak az utcai verseny játékokban... én leragadtam valahol a Fast n Furious 1-2 szintjén ha utcai autóverseny, ha meg nem ez a vonal akkor Test Drive Unlimited 1 na ott megvagyok a Lambokkal de ne egy NFS-ben kelljen már velük csapatni na. :D

Új hozzászólás Aktív témák