- Mobil flották
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
vm93hun
aktív tag
válasz
newmoonlight #57869 üzenetére
Csalók miatt nem kell tartani, azok inkább Warzone-oznak.
Hogy ki csal és ki nem, azt jómagam nem tudom megállapítani, mert utoljára vagy 8 éve CoD-oztam aktívan, az is PC-n volt, akkor sem voltam benne túl haladó. Most is 1-3 K/D arányt tudok nagyátlagban teljesíteni.
-
vm93hun
aktív tag
válasz
newmoonlight #57867 üzenetére
CoD3-ig visszamenőleg megy az összes rész multija. Technikailag megy még a CoD2-é is csak ott globálisan 2-3 ember kószál a lobby-kban, így nem lehet egy meccset összehozni.
No de a lényeg: MW2-n régen a legutóbbi update-ig elég gyatra volt a Matchmaking, volt hogy fél óra alatt sem tudott egy lobby-ba elhelyezni, pedig volt elég játékos hozzá. Ez most sokat javult, viszont így is néha előfordul, hogy hackelt lobby-ba kerülsz be - TDM meccset keresel, de bekerülsz egy S&D lobby-ba olyan kevés játékosszámmal, amennyivel el se volna szabadna indulnia a meccsnek (6 a minimum, asszem).
Új hozzászólás Aktív témák
- Ps5 Slim lemezes (Garanciás/játékokkal/2 kar)
- Playstation 5 Pro 2027.12.30. Media Markt vásárlás
- Nintendo Switch OLED, 2026.10.03-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- Újszerű Playstation 5 Pro 2 TB -- Digital -- (2028 márciusig Garis)
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest