- iPhone topik
- Egy óra, két rendszer
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Aktív témák
-
Djuree
félisten
válasz
ggf8600gts #13851 üzenetére
ez jó fórum? akkor nem láttál még jó fórumot
www.gamer365.hu...
ez a legjobb hazai x360-ps3 fórum...de inkább x360....
-
Djuree
félisten
válasz
ggf8600gts #13843 üzenetére
szivesen
mostmár ne hagyd sokáig porosodni a polcon szegény x360-at...gazdi nélkül magányos szegény
-
Djuree
félisten
ez fasza. mindenki más dátumot írt
überkonzol nálam a mérvadó, ott holnap lesz... -
Djuree
félisten
válasz
ggf8600gts #13833 üzenetére
sztem fps-t is lehet jól nyomni konzolon. persze meg kell szokni, 2-3 hónap és tökéletesen fog menni. nekem a cod4 sztem már jobban megy joyyal mint egérrel
-
Djuree
félisten
válasz
ggf8600gts #13826 üzenetére
sztem ugyanonnan szerzik
csak az 576 köztudottan marha nagy haszonkulcsal dolgozik. a játékok is drágábbak mint akárhol máshol. nyugodtan vehetsz a konzolstúdiótól, én is ott vettem haver arcade pakkját. -
Djuree
félisten
nem az igazi ez a gta4. nem tudom megmondani miért. játszottam vele 1 órát és eladtam havernak. ennyi. pedig az összes többi gta-t kitoltam. de ez valahogy nem hozza nekem azt az ízt mint a régebbiek...csili-vili graf meg a körítés is tetszik de valami mégsem klappol...vagy csak öregszem
meg nemtom ezt a csajozós faszságot minek kellett belerakni. csak kihozza az embert az akcióból és elkedvteleníti a további játéktól. ha csajozni akarok elmegyek bulizni vagy átlépek barátnőmhöz. játékba azért ne tegyünk már ilyet....
-
Djuree
félisten
haverék mentek nyaralni a balcsira és vitték a boxot és egész héten gta4-eztek meg fifáztak
lol...fanatikusok...
-
Djuree
félisten
my xbox360 was died in 3 led
R.I.P.
a poén az hogy most értem fel pestre és csak a táp ment, magát a gépet nem használta senki
tanulság: ha nem használjátok a gépet a tápot is húzzátok ki...
mindjárt tökönszúrom magam. itt dicsérem ezt a tetves szart hogy már 1 éves és még semmi baja nem volt. legalább használat közben szállt volna el...basszameg a microfosjöhet a ps3!
milyen számot is kell hívjak?
-
Djuree
félisten
válasz
m0rd0k #13377 üzenetére
a 3 led ellen a microsoft gari a legjobb. ne tegyél bele semmit úgysem ér semmit ezt már ezerszer tisztáztuk itt
egy sima vga kábellel rákötöd és tökéletes lesz, ezen van hangcsati is, 2 rca. valszeg ehhez majd kell átalakítót is venned, ezt majd meglátod ha megvan a kábeled.
vezetéknélküli cuccos 2 ceruzaelemmel megy. adnak hozzá 2-őt vásárláskor amivel 1-2 hétig megy terheléstől függően. vegyél hozzá 4 ceruzaakksit meg töltőt. van gyári microfos akksi is de az 2szer annyi mint a sima cerkaakksi.
# Scart adapter
# Component HD-Av kábel
ezek csak akkor kellenek ha tv-re akarod kötni. -
Djuree
félisten
válasz
(Kolombusz) #13345 üzenetére
na hát akkor jrpg gyorstalpaló
jrpg=japán rpgezek viszonylag lineáris játékok, max kétfelé lehet menni. nem kell sokat mászkálni. nekem azért lett 80 óra mert én bejártam minden kis zegzugot, próbáltam az accsikat is csinálni, amit nagyobb szenvedés nélkül meg tudtam csinálni. amúgy sztem 40-50 óra alatt le lehet tudni.
a másik az hogy ezekhez nem kell annyira jó angol, mert a párbeszédek csak tájékoztató jellegűek, nem kell válaszlehetőségekre kattintgatni mint pl. az oblivionban. van néhány de azoknál meg mind1 mire nyomsz nincs jelentőségük.
van benne pár frusztráló rész aminél összevissza kell mászkálni de ilyen rész annyi van csak, hogy 1 kezemen meg tudom számolni.
másik a japók olyan jó zenéket csinálnak hogy összefosom magam ha hallgatom. na jó azért azt nem
. mesteri egyszóval....
meg a sok ingame animáció is remekül össze van rakva. jópár órányi ingame filmecske van a játékban. a történet megint csak zseniális.más hogy ebben nem kell annyira tápolni egy-egy bossra mint pl. a final fantasykban, ha simán haladsz akkor is le tudod gyűrni a bossokat, persze így igencsak nehéz lesz, egy kis tápolás nem árt.
a másik amiért a hajadat fogod tépni esetleg hogy nem látod az ellenfeleket hanem a semmiből törnek rád. néha 10 méterenként. nekem ez bejön mert én ilyen mazochista alkat vagyok
de neked lehet nem fog tetszeni.
sztem egy próbát megér, x-re egyértelműen az eddig legjobb jrpg (sőt sztem rpg is).
esetleg olvasd el a gamer365.hu-n a bőebb tesztet...
-
Djuree
félisten
válasz
(Kolombusz) #13340 üzenetére
végigtoltam. mind a 10 ujjamat megnyaltam utána olyan fincsi volt. sőt még a lábujjaimat is
vagy 80 órám van benne....
ne félj a körökre osztott harctól. nem létezik hogy nem játszottál még jrpg-vel
lehet így mégsem fog annyira tetszeni... -
Djuree
félisten
válasz
(Kolombusz) #13284 üzenetére
a gta4 dlc elérhető lesz ps3-on is. csak kb. 1 hónappal később
azt álmodtam hogy vettem a box mellé egy ps3-at is
-
Djuree
félisten
válasz
(Kolombusz) #13273 üzenetére
minek a HDMI? nem sokat baszik. max. egy nagyon jó tv-n van egy is különbség
-
Djuree
félisten
válasz
(Kolombusz) #13252 üzenetére
én 3k-ért vettem fóliásat
-
Djuree
félisten
válasz
Skynet258 #13123 üzenetére
én már évek óta ugyanazokkal a játékokkal játszom. pc-n. a box csak azért van hogy néhány nagyobb címet végigtoljak. az utóbbi években nem jött ki olyan játék amivel sokáig el lehet játszogatni. najó talán a cod4 multi
máig starcraftozok, age of empires2-zök, counter-strikeozok meg wow-ozok. mind régi játék de megunhatatlanok. persze multiban...
-
Djuree
félisten
válasz
->Raizen<- #13110 üzenetére
valakinek rendet kell tenni mert nagyon elkanászodik a topik
-
Djuree
félisten
nem biztos. premiumból még sok régi bentmaradt és azt árulják. a lényeg hogy a dobozán meg kell nézni a fogyasztást. az újnak valami 100 valahány W a fogyazstása, nem tudom pontosan mennyi. hallottam olyan helyről ahol átdobozolták, szóval a primkó kockázatos. jobb egy árkád, meg egy winyó ha kell. így még olcsóbban is kijön....
überkonzolnál tuti új a premium, ott biztos vehetsz, az tuti. ott nem vernek át...
-
Djuree
félisten
válasz
Mákos7észta #9533 üzenetére
az új arcade-ok már nem fognak elbaszódni nagy valószínűséggel...
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
válasz
Devastator #9326 üzenetére
csak annyiban hogy van már 4 dvd-s játék is és cserélgetned kell. ennyi...
-
-
Djuree
félisten
válasz
Buldozer99 #8961 üzenetére
teljesen megbízható....mint ált. a konzolboltok
-
-
Djuree
félisten
válasz
woodbear #8758 üzenetére
ez kamu. még ki sem adták. most fog lejönni az aranylemez
hány ilyen képet láttam a halo3 előtt is. megcsinálták a borítót meg a dvd elejét, meg beraktak egy gta-s képet. ilyen én is csinálok 1 óra alatt. sok a hiszékeny ember, az ilyeneknek készülnek ezek a kamu cuccok
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
eladó gammák:
Conan 7000
Moto GP07 6000
Darkness 6000
Assassins Creed 8000mind hibátlan.
-
Djuree
félisten
aki ps3-on gondolkodik box helyett, vegyen egy psp-t is a box mellé. én vettem egyet és nem bántam meg nagyon jó kis cucli. nagyon sok most jövő ps3-as cucc fog megjelenni rá, persze picit butitva. mennek rajta a ps1-2-es játékok és van rá nes, snes emulátor is. már most is nagyon sok jó játék van rá. hanyagolom is most a box-ot picit
-
Djuree
félisten
válasz
30z.Samu #8363 üzenetére
hát elvileg javításnál belerakják a legújabb cuccokat, csak annyira lesz stabil mint a legújabb box-ok. a legújabbak meg már tényleg jók, szóval sztem ha esetleg régebbi és javítják utána már nem lehet probléma vele.
én is gondolkoztam egy időben hogy direkt rájátszok, hogy 500 fokos hőfúvóval adok neki egy kis hőt még, 100%halálés javíttatom, de inkább meggondoltam magam, jó ez így amíg műxik, majd ha tényleg meghal akkor megy javíttatni.
egy srácnak most lett 3ledes, 2 évig ment hibátlanul. szóval azért vannak jó darabok is még a 2 éves gépek között is...
-
Djuree
félisten
ez hihetetlen
egyes embereknek 2 hete van boxuk de osztják itt az észt, és ha valaki akinek nagyobb tapasztalata van, mást mond akkor azt már hülyének nézik
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple asztali gépek
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Az NVIDIA és az AMD leadja a kínai chipeladásokból érkező bevétel 15 százalékát
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Philips LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- XBox Series X 1TB Diablo IV Standard Edition +Garancia
- Ps5 Slim digital dobozos megkímélt 2026.11. Gyártói jótállás
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- Megunt, nem használt konzolokat ( PS4-PS5 Pro) felvásárolunk, beszámítunk Tel: 0620-344-6000
- Nintendo Switch OLED Zelda: Tears of the Kingdom kiadás + üvegfólia + tok Újszerű!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest