- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Kasza08
őstag
válasz
p_milan #24497 üzenetére
Nem Live Account néven regeli be, hanem a sajátján.
De tök mind1, szerintem abba sem fognak bele kötni, hogy idegentől vette, hisz nincs rajta a box dobozán, hogy "not for resale"._ak_: nem, mertha a kezedben tartod ahogy játszol, és felemeled, akkor úgy látod rendesen.
-
Kasza08
őstag
Egyébként - főleg tiv - a GH4 gitárja is olyan kis gyerek gitár méretű mint a 3-é?
Jah előző hsz. egyébként a Fable 2-re vonatkozik, ha nem lenne egyértelmű
-
Kasza08
őstag
-
Kasza08
őstag
válasz
garfield-r #24377 üzenetére
Én úgy tudom, hogy ilyen HANA chip csak a HDMI-s gépekben van. Illetve talán van a régebbiekben is, de ott nem jellemző, hogy elromlik.
-
Kasza08
őstag
Igen, de cserébe lassabb a GPU. És ne hogy azt hidd, hogy halkabb. Egészen addig, amíg nem melegszik fel annyira, hogy bekapcsoljanak a ventik, mert akkor Mig-29 felszálláskor
És szerintem a BD sem olyan egetverően fontos, mert még mindig 50k egy BD író, lesz az még 1-1,5 év mire lemegy. Addig meg sok jó játékkal játszhatsz Xboxon.
A Sixaxis pedig egy rémálom -
Kasza08
őstag
Jah egyébként szerintem azok kapnak Live-ot a 3LED-el javított boxok után, akik teljesen újat kaptak. Legalábbis Don47 azt mondta, hogy ugyanazt kapta vissza, és nem kapott. Kolombusz pedig újat kapott, live-al.
-
Kasza08
őstag
Lehet, hogy kicsit elfogult voltam, de a pro street pl. olyan szinten volt ronda, hogy az fáj, ráadásul még akadozott is
Oké, hogy az egy olyan játék, ami egy PS3-at is izzaszt, de akkor könyörgöm miért adják ki?
Vannak persze jó exklúzívok, amit nem is tudunk, hogy milyen lehetne max. grafikán, ezért nem is lehet nagyon szídni.
A lényeg, hogy én jobbra emlékeztem, és ez csak az én véleményemegyébként most bele vagyok zúgva az emulált PS1-es játékokba, nCore shopon van egy pár
Tekken 3 istenkirály, meg van egy pár Crash Bandicoot is.
-
Kasza08
őstag
válasz
CL Smooth #24168 üzenetére
Mindegyik lemezre ugynaaz kerül, inkább a box lehetne a ludas, nem nem az. Ilyen a játék. Majdnem mindenkinek később hozza be az egyes elemeket, ezt másnéven "pop-up"-nak nevezik. Ha felmásolod, akkor némileg javítható. Kevesebb lesz egy picivel és gyorsabban hozza be, amivel késik.
-
Kasza08
őstag
Na meg van a Fable 2, elindítottam, de igazán ez sem tudott lekötni
Legalább nem fogom bánni, hogy eladom. Ha meg hiányzoni fog a joy, akkor rakok fel egy vistát és veszek egy vezetékes joyt
-
Kasza08
őstag
Jah, értem
Ez az egybegyúrt chipes megoldás van a PS3-ban is nem?
Egyébként addigra már inkább új konzolt is kiadhatnának, és nem tovább gyarapítani a 360 egyébként is széles típusválasztékát
A tegyükfel "720"-ban pedig akár 45nm-es CPU-GPU is lehetne, vagy ez még nem olyan kiforrott technológia? -
Kasza08
őstag
válasz
(Kolombusz) #23856 üzenetére
3 játékkal összesen 30k-ért játszottam. ezeket nem cserélgettem.
Ismerem az oldalakat, de nincs pénzem mindig csak úgy venni. Cserélgetéssel meg az a baj, hogy sokat nem adnék el. Megtartanám, mert később is szívesen elővenném. De kipróbálnék mást is, ahhoz meg el kell adnom. Ez így nem működik nálam. Ez van. És jöhettek azzal, hogy itt olcsó, meg ott cseréljem, de akkor sem lesz jobb. -
Kasza08
őstag
válasz
(Kolombusz) #23849 üzenetére
Ez volt az alapötlet, de vettem egy cod5-t 10-ért, most elcserélem mirror's edge-re, ami meg csak 8k, azt Fable 2-re, de mire elcserélem már az is csak 7k-t fog érni, és ha kijön egy új, azt senki nem fogja velem elcserélni.
De egyébként a fő hangsúly nem is ezen van, mert ha lenne hozzá sok játékom, akkor is eladnám a motorért. Csak hab a tortán, hogy nem játszok velehdman: Igen, nekem is voltak ilyen állandó és soha nem használt játékaim. De vannak ilyen, és vannak olyan napjaim, néha autóznék egyet a gridben, néha mennék pár kört Talmával a MotoGP '08-ban, néha szét lőném mindenki arcát CoD5-ben, néha Jumpolnék Mirror's Edgeben, és Néha dugnék az asszonnyal a Fable 2-ben
Eredetivel ezt nem lehet megvalósítani, legalábbis számomra.
-
-
Kasza08
őstag
Úgy halottam a Mirror's Edge is kijön PC-re, így akkor csak Fable 2 kell
-
Kasza08
őstag
Mito, ez is nagyon jó gép, enyémben is ilyen blokk van, amilyen ebben
Nekem 70 a vége, de nem ártana neki egy új dugattyú+fúrás, kevés a kompresszió benneMajd március környékén meg lesz csinálva. Frewa kollégának is SR-je volt, ő azt mondta, hogy ilyen fogyasztással mint az enyém 90-et ment
A másik durva, az még a DiTech változat, folytás nélkül 110-et megy haveromé. Furcsa volt, átültem, ugyanolyan, csak nagyon megy
-
Kasza08
őstag
válasz
Djuree #23738 üzenetére
Miből gondolod, hogy nagylenne?
Am. igen, de lehetnék 10cm-el nagyobb
Am. meg miről beszélsz, (most ne nyilazzatok le, de előrfordult már, hogy 3an mentünk vele, persze csak egy utca hossznyit.) Én már vittem le embert Dabasig meg vissza éppségben, közel annyival, amennyivel egy személlyel. Szóval ne bántsátok a robogómat
Egyébként nekik aztán mind1, ha valami viszi a seggüket, akkor már nyert ügyem van
(szomszédom barátnője mondjuk ugyanolyan jól érezte magát az 50-es SR-emen, a 125-ös CBR-en, meg a 250-es MZ-n
)
Egyébként ekkora motoroknál még nem beszélhetünk fenntartásról, max. a szerelő, ha elromlik. Ez nem 4ütemű, hogy kötelező szervízekre járjak vele. Haverom DT-je 1x szorult szervízelésre a 2 év alatt, amíg meg volt neki. -
Kasza08
őstag
válasz
(Kolombusz) #23730 üzenetére
Hát a robogó még veszélyesebb, mint egy 125 vagy nagyobb motor, mert őket lesöprik a frászba. 125-el azért nem nyomnak le olyan könnyen, 120-at simán bír mindegyik. Autópályára nem mehetek fel, máshol meg nem mehet annyival
Tankolással eddig sem volt gond, pedig 5l-t fogyaszt ezt a szemét aprilia
(kivan véve minden folytás és ezért ennyi). Ruhát meg csak összekaparom nyári melóból.
Elnézést, de mondtam, hogy nem ismerlek
Nekem sokkal nagyobb élményt nyújt, amikor 2-3 cimbivel feszítünk a motorokon és néznek a gyalogosok. (és csajozni is könnyebb motorral, mint egy boxxal
(most nem azt mondom, hogy a motormért szeressen, de ha van mivel hazavinni, akkor még marad idő a randin erre-arra
)).
Nem ültem még kabrióban, de én valahogy az autózáshoz sem vonzódom annyira, nekem hányingerem van az autós erőhatásoktól. főleg amikor ilyen kisutcákban megyünk, fék-gyorsítás, jobbra-balra, ezektől kész vagyok.
A legnagyobb amivel eddig mentem, az egy 250-es MZ, nahát az amit nyújt... Soha nem adja vissza egy TDU, vagy MotoGP 08 -
Kasza08
őstag
válasz
Djuree #23695 üzenetére
fú, az biztos
Mi múltkor lementünk 50-es robogókkal Balatonra
kicsit jó volt.
Nem ismerem kolombuszt, de szerintem még soha nem ült motoron, és nem érezte azt, amikor beléd kap a szél és visza a járgány az útonNincs is annál jobb.
Ha pontoznom kéne egy 10-es skálán, akkor box 5, motor 11 -
Kasza08
őstag
válasz
(Kolombusz) #23681 üzenetére
Most az A1-et rakom, ami ha nincsenek pózvizsgák, akkor 60k
Na jah, de ha ráülök a boxra, akkor nem jutok be hamarabb a suliba, nem tudok elmenni ide-oda. Mellesleg a box egy nap tényleg max. 2 köt le, míg ha motorok, képes vagyok éjfélig is tépni a gáztÉs nem következetes a motorozás a halállal, ha odafigyelsz és betartod a kreszt.
-
Kasza08
őstag
Nem is használom, meg most olyan címek sincsenek rajta amik annyira lázba hoznának. Mirrors's, és Fable. Ezt megszerzem és eladom szerintem.
Értelmesebb dolgokba kéne a pénz, mint pl. jogsi+motor, vagy nagyobb net.
Nem tudom, most valahogy nem érzek késztetést arra, hogy bekapcsoljam és játsszak, itt a pc, ez úgy sem csak 1 órára foglal le. Meg tanulgatnom is kéne... Talán később veszek arcade-ot, azt is csak flashelve, mert ez így nem jó, hogy 2 játékom van, és akkor azzal nem játszok. Akkor már inkább legyen bőség zavarom és ne tudjak választani 4ből
Azt hittem jó megoldás lesz ez a cserélgetés, de leginkább megtartaná az ember, mert kitudja mikor lesz kedve megint hozzá... -
Kasza08
őstag
Gondolkozom, hogy eladom a boxot
Előtte még kipróbálom a Mirror's Edge, a Fable 2-t kipörgetem és jó lenne a F1-el is tolni.
-
Kasza08
őstag
Fúú, emberek, nem fogjátok elhinni mit találtam nCore Shopban! Tekken 3! Nagy királyság, mennyit toltuk ezt anno PS1-en!
Bocs az offért, de ez nagyon állat! -
Kasza08
őstag
válasz
capafog23 #23475 üzenetére
Nem, szerintem itt az a baj, hogy egy gépet buherált meg, amiről nem is tudunk semmit, és így bukta a garit. Ha egy falconnal csinálja meg, akkor okés, mert tudjuk, hogy egy viszonylag jól eltalált, kis hiba %-ú gépet vettünk. Viszont a Jaspert mindenki istenítette (nem értem miért, talán mert a microsoft azt mondta, hogy ez jobb lesz?), és merték flashelni. Csak gratulálni tudok az illetőnek!
Tehát: hiba olyan készüléktől elvenni a garit, amit még nem ismerünk! Nem kell mindent elhinni a microsoftnak. -
Kasza08
őstag
válasz
Coyote2000 #23470 üzenetére
flashért is megérdemelte
-
Kasza08
őstag
válasz
Coyote2000 #23335 üzenetére
jatekaim.hu-n van olcsóbban is, ha nem para a használt. De bontatlanban is van 10-ért.
-
Kasza08
őstag
válasz
(Kolombusz) #23275 üzenetére
bezony. ő a magyar dzsásztin timbörlék
-
Kasza08
őstag
válasz
Coyote2000 #23236 üzenetére
Mörfi törvénye
-
Kasza08
őstag
-
Kasza08
őstag
válasz
(Kolombusz) #22481 üzenetére
Ja wohl, mein Führer!
-
Kasza08
őstag
válasz
(Kolombusz) #22474 üzenetére
őőő...hülye kérdés, de melyik árát kell nézni?
Az in stock-ot, vagy a save-t?
mert nekem a stranglehold 36fontért drága (save) de 7.98-ért nem(in stock). -
Kasza08
őstag
válasz
(Kolombusz) #22265 üzenetére
én jósolok neki, ha megmutatja a tenyerét
Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen széket vegyek?
- Már játszható a Titan Quest II korai változata PC-n
- Titan quest
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Eladó PS4 Pro 1TB 2 kontroller + játékok hibátlan állapotban
- ASUS ROG Ally RC71L-NH001W. 512GB. SSD. AMD Ryzen Z1 Extreme. 16GB. LPDDR5X. RAM. CSERE IS.
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Eredeti PS4 játékok
- SPIRIT OF GAMER Race Wheel PRO 2 kormány minden tartozékával megkímélt állapotban eladó!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- HP 440 G6 Intel i5-8265U laptop (Bekapcsoló gomb hibás)
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest