- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
medvegy
aktív tag
Hogy van ez a regisztrációs dolog a live-on, az alapból megcsinált gamer profilomon túl kel vmi regisztrációt csinálnom vagy a live is azt használja?
Ez a bannolás hercehurca szánalmas az ms részéről, márcsak azért is mert felvetődik a kérdés, hogyha teszem azt bannolnak a liveról mert mo-ról használom, akkor soha a büdös életbe nem mehetek azzal a géppel vissza vagy miután itt is hivatalos lesz a live ismét felmehetek??ez azért nem volna mind1...
-
medvegy
aktív tag
Részemről még nem próbáltam a livot, mert egyenlőre lekötnek a gémek single-ben is... ezért érdekelne, hogy a silver előfizetéssel mit lehet kezdeni, gondolom gémelni nem, de videókat meg demókat szedhetek le vele?
Ez azért lenne fontos, mert még nem akarom aktiválni a gold előfizetésem, de demókat szívesen szednék le...
-
medvegy
aktív tag
válasz
->Raizen<- #1463 üzenetére
sajna már elboltoltam a kis xart...
amit linkeltél az csak kábel, én nem láttam még olyan hd vga kábel csomagot ami átalakítót is tartalmazna...
sztem leggyorsabban apróneten fox találni, sokan kezdék crt-vel a boxolást... -
medvegy
aktív tag
válasz
->Raizen<- #1456 üzenetére
nekem marha nagy mákom volt az átalakítóval, mert óccsón leltem eggyet apróneten...
Egyébként nem túl vastagon lehet arra a kis rohadékra ráakadni, próbáld a media-ban vagy más nagyobb helyeken...
Valamivel feljebb írta Skeleton01, hogy az eredeti Microsoft hd vga kábelhez van gender changer, nos szóval nincs, én olyat vettem és nem volt hozzá... -
medvegy
aktív tag
válasz
->Raizen<- #1431 üzenetére
Azért nem vastagon írkálnak ilyet a többiek,mert valszeg nem sokan tolják crt-n (ami nem csoda a 60hz miatt - mellesleg én is eddig bírtam, pénteken jön a 22-es tft...), és a hd vga kábelnek csak crt monitor esetén kell a gender changer, merthogy a crt-k apa vga csatlakozóval rendelkeznek a hd vga kábel szintén apa végződéssel rendelkezik, tehát a gender changer nélkül necces lenne összekötni őket... a tft-k anya vga bemenettel rendelkeznek, szóval oda nem kell a gender changer.
Nem beszélek faxságot, én is így jártam, addig nem tudtam a crt-vel összekötni a boxot, míg ezt a kis xart be nem szereztem. (egyébként pár száz forintos tétel)
[Szerkesztve] -
medvegy
aktív tag
a minap volt egy kb fél másodperces áramszünet, box el, elöl pirosan világít
... megnyomom a power gombot erre zölden világít, mégeccer megnyomom erre bekapcsol ... aztán gémelek tovább .... fura
Ilyenkor milyafranc van???Egyáltalán volt már valakinek ilyen, vagy csak felénk vannak ilyen baszadék fél másodperces áramszünetek??
-
medvegy
aktív tag
válasz
->Raizen<- #1405 üzenetére
vegyél a hd av kábelhez még egy vga gender changert is, mert egyébként nem fogod tudni a crt-hez kötni....
meg egyébként sztem szar crt-n, amár említett 60hz miatt, nekem a szemem max egy órát bír eccere...
javaslom elöbb utóbb szerezz bé egy wide tft v lcd tv-t -
medvegy
aktív tag
üdv uraim,
biztos volt már erről szó de nem áll szándékomban idő hiányában mind a 6000 hozzászólást elolvasni. Szal szeretnék venni egy 20-22''os widescreen TFT-t boxomhoz, mert eddig 17''-es CRT-n használtam és már a tököm tele a 60HZ-el.
Kb 60k körül szánnék rá. Mit gondoltok mit lenne érdemes venni??
Az én jelöltjeim a következők: Samsung 206BW, Samsung 205BW, LG L204WT-BF, LG L206WTQ-SF, Acer AL2016Ws, Acer AL2216ws
Aktív témák
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- Update 08.04. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest