- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Djuree
félisten
válasz
ithomas #24102 üzenetére
nálam (nálunk) teljesen jó. nekem volt spárgás meg spárganélküli is és nem volt vele probléma. ha lemarad a szavak vége akkor lehet lagg volt és azért vagy a másik személy nagyon halkan beszélt. próbáljátok ki privát chatbe ha még nem tettétek, több időpontban is. ha ott is szar akkor nemtom
-
Djuree
félisten
válasz
(Kolombusz) #23743 üzenetére
így van ombre
-
Djuree
félisten
válasz
(Kolombusz) #23736 üzenetére
hát ez sajnos egyre inkább így van
-
-
Djuree
félisten
válasz
Kasza08 #23734 üzenetére
hát egy 50-esrobogóval nem fogsz csajt fogni
azzal haza sem tudod vinni, csak 1 személyes
szerencsétlen robogó el sem nagyon indulna 100 kilóval
az én 30 éves MZ-m max. 100-at visz, de azt is csak kevés ideig
most lett felújítva, ezelőtt 80-at vitt kb.
persze újkorába vitte a 120-at boldogan...
de ezt inkább a motoros topikban folytassuk...
-
Djuree
félisten
válasz
(Kolombusz) #23730 üzenetére
sajnos az autósok leszarják a motorosokat
régen mikor nem volt ennyi kocsi még jó volt motorozni, mostmár szarabb...
igen a fenntartás az a sok, nem maga motor. biztosítás, műszaki vizsga, nafta, stb. stb. meg a ruca is elég drága. jó helyen kell vásárolni és meg lehet úszni az egészet 50-60k-ból. sisakon nem szabad spórolni. habár egy robira nem kell olyan komoly cucc, protektorok feleslegesek, de egy derékvégő oda sem árt, főleg ha télen is akar nyomulni
én nagymotoron is tolom néha, tudok kölcsönkérni bármikor. de nem szeretek gyorsan menni mert nem is látok semmit a környezetből, marhára veszélyes, max. 120, autón ez kb. 160-nak felel meg sebességérzetben
gold wing az király lehet, guruló fotel
-
Djuree
félisten
válasz
(Kolombusz) #23702 üzenetére
na látod ez igaz. akkor most kb. 9k lehet az 1 éves...
-
Djuree
félisten
válasz
p_milan #23697 üzenetére
igen akkor új profilt kell csinálnod. de mit görcsölsz ezzel? én csak 1 profilt csináltam az elején és még mindig az van. 2 hó ingyen gold bentmaradt, de mivel új profil kellett volna nem érdekelt. 13 hó 7000ft. nem mindegy az a 2 hónap? csinálj egy profilt oszt jóvan
-
Djuree
félisten
válasz
gyuromoj #23693 üzenetére
ha nem lesz itt más akkor keresd meg gamer365-ön alexander-t, én vele rendeltettem game-ről, nagyon korrekt srác...
Prof01: én mindig motorozok ha az idő(m) engedi. nincs is annál jobb, pedig csak egy 125-ös MZ-m van. haverokkal ha többen megyünk kirándulni az a legjobb. volt hogy egynap 400km-t letudtunk. fel a tátrába, le a tátráról
-
Djuree
félisten
válasz
p_milan #23691 üzenetére
1. profil nélkül nem tudsz live-ra menni, ergo nem tudsz frissíteni sem (hacsak le nem töltöd netről manuálisan, de ezt nem ajánlom, mert macerás nagyon).
2. így van.
3. tudsz.
4. ezt nem írom le mert leszakad a kezem
5. nekem 3 hét szokott lenni. de van akinek csak 2 volt...
-
Djuree
félisten
kipróbáltam havernál ezt a zombi módot cod5-ben. valami nagyon überbrutál élmény! ...és csak 2-en nyomtuk, mi lenne 4 emberrel?? áááá csak legyen megint boxom de várom már...
-
Djuree
félisten
válasz
(Kolombusz) #23540 üzenetére
1 mód van rá. törli a winyót és netről leszedi az új dash előtti legutolsó dash frissítést. macerás de nem lehetetlen...persze így nem fog tudni live-ra menni...
nem tudom ez az új dash minek kellett. tiszta szar. olyan mint a neptun rendszer, azt is mikor frissítették mindig egyre szarabb lett
nem tudom minek erőltetik ami nem megy...
az előző olyan letisztult, egyszerű volt, most meg minden összevissza, több helyen is megvan. ez a kisember készítés is egy baromság. miért nem lehet egyszerűen fényképet betenni? -
Djuree
félisten
válasz
Coyote2000 #23383 üzenetére
nem tudod.
-
Djuree
félisten
válasz
30z.Samu #22730 üzenetére
csinálsz egy paypal acc-ot ez alapján:
paypal regés rendelhetsz is bármit bárhonnan, a paypal-t mindenhol elfogadják.
játékoknál a posta 1000ft körül van mindenhonnan... -
Djuree
félisten
itt egy oldal ahonnan le tudjátok szedni a demókat akinek nincs live-ja:
demok -
Djuree
félisten
inkább azt mondja meg nekem valaki ilyenkor a két ünnep közt miért ilyen idótaságok mennek a magyar tv-ben (amúgy sem sokkal jobb a helyzet de ilyenkor meg rátesz még egy lapáttal, most még a bunyó karácsonyig sem volt, pedig azt mindig megnéztem eddig
)
komolyan tökönszúrom magam emiatt ami ebben az országban megy -
Djuree
félisten
válasz
Coyote2000 #22666 üzenetére
ha van a boxodon hdmi kimenet akkor az hangot is visz át.
ha nincs rajta akkor nincs miről beszélni... -
Djuree
félisten
akkor nemtom
nekem így ment, meg havernak is. anno én is kérdezősködtem hogy miért csak silver van, nem tudom választani az 1 hó goldot és nekem is azt mondták hogy magától aktiválódik és így is lett.
nálad nem tudom mi lehet a gond...tiv83us: hát jó nektek. gondolom ott azért a bérek is mások, a játékok meg olcsóbbak
itt nálunk elképzelhetetlen hogy 1 játékot csak úgy ingyen odaadjunk másnak (nem a szándék hiányzik hanem az anyagi vonzat). persze ha jó haverról van szó akkor azért más a dolog
-
Djuree
félisten
válasz
JamesHolden #22353 üzenetére
én úgy tudom át lehet pendriveról is rakni
hogy hogy azt nem tudom... -
Djuree
félisten
válasz
->Raizen<- #22337 üzenetére
kellett a lóvé másra...túl sok hobbim van
-
Djuree
félisten
arra nem gondoltál még hogy ez direkt van így?
mi a rossebnek csinálna magának vetélytársat a microfos? nem hülyék. még egy pc minek? ha rá lehetne az említett perifériákat kötni akkor majdhogynem egy pc-t kapnál. legalábbis játéknál ugyanaz lenne. már van telepítés is...konzolt nem azért vesznek az emberek hogy telepítgessenek mint a pc-n. meg ott a winyó. ez is pc-s dolog. nem sokáig lesz itt már konzol meg pc is. ha így haladnak a konzolok akkor hamarosan meghalnak...ezeket a mosatni ketyeréket már nem is lehet igazán konzolnak (nézzetek utána a szónak, ha nem tudjátok mit jelent) nevezni.
-
Djuree
félisten
sztem meg az egy idióta aki konzolra egeret meg billenytűzetet köt
minek? akkor ott a pc hogy görnyedj előtte. éppen az a jó a konzolban hogy ott a kényelmes joy, fotelből tudod tolni akár fejen állva is a gémeket. kontollerrel is lehet ugyanolyan jól játszani mint egérrel, persze egérrel gyorsabban lehet célozni meg fordulni ez igaz. de akkor meg minek a konzol. ezért is egy csaló aki konzolon egérrel játszik, az ilyeneknek szokott menni a negatív repu általában...szóval csak óvatosan...
-
Djuree
félisten
Kellemes karácsonyt mindenkinek! Játszatok helyettem is
-
Djuree
félisten
válasz
Devastator #22175 üzenetére
megéri csak azzal vigyázz. megvámolják (4-5%) és még rámegy 20% áfa. így is megéri?
habár nem tudom hogy itt az eu-ban belül is vámolnak-e
lehet hogy nem...
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
minek forraszgatni az overcoolhoz
a dvd tápja 12V-os a boxba, arra rá lehet kötni a gyári ventiket. ha meg így hangos, akkor egyszerűen feszültségosztóval kell rákötni, így akármennyi V-ot el lehet érni, még kis kapcsolót is lehet bele tenni hogy lehessen váltani az 5V és a 12V között. semmi nyoma nincs, hamar visszaalakítható...persze egy kis barkácsolási érzék nem árt hozzá
habár én azt mondom aki ennyit nem tud megcsinálni ha hűtésmodot akar, az ne is érjen műszaki cucchoz -
Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- War Thunder - MMO Combat Game
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- BestBuy topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Lexus, Toyota topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest