- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Crazyman33
senior tag
Hamarosan_jönnek_az_oddworld_játékok
Nem tudom közületek ki játszott anno akár valamelyik részével . Nekem nagyon nagy kedvencem volt pc-n. Örülök hogy viszont láthatom, már nagyon várom!
-
-
Crazyman33
senior tag
válasz
Xirtam #46188 üzenetére
Hidd el van aki elolvassa! Én is így kezdtem anno mikor rátaláltam a fórumra, és még sokan vagyunk. Az hogy jönnek emberkék akik lusták elolvasni, hát...
Mindig is lesznek ilyen emberek, ez ellen nem tudsz tenni semmit.
Én ha ilyen kérdéssel találkozom akkor átlépem, de az is megoldás hogy csak egy linket dob az ember válaszban ami az első hsz-re vezeti.
Ezen ne idegeskedj szerintem, felesleges időpocsékolás.
Szóval nagyon köszönjük az első hsz-t, és így tovább! VAN ÉRTELME!!!!
-
Crazyman33
senior tag
-
Crazyman33
senior tag
válasz
manoli.94 #46147 üzenetére
Nem. Rakhatsz bele mást is, de nem mindegy hogy milyet.
EZT eszi, de jó hozzá a VT végződésű is.
Veszel egy üres házat (kb.4ezer és tök könnyű összerakni) és belerakod.
Persze előtte le kell formázni úgy hogy a Box is lássa.
(Na én itt tartok.)
Aztán egy transfer kábellel (vagy pc-n) áthúzod rá a cuccokat és kész.Ebben nincs semmi furfang ez egy külső egység, ettől nem vész el a garancia, stb.
Csak sokkal olcsóbban kijössz.Xirtam!
Te erre gondolsz, erről volt szó az Xmedia-n.
Helyesbítsünk, nem szart sem érnek, hanem átverés. Tehát mondjuk előfordulhat hogy a 120-ba 80-as van. Amúgy vannak pozitív vásárlások is. Aki bevállalja az meg tudja.
Elég sok mindent rendeltem már én is Hong-Kong-ból és fogok is. Figyelni kell utána olvasni, és nincs baj, nekem eddig minden rendben volt, korrektek voltak. -
Crazyman33
senior tag
válasz
Xirtam #46138 üzenetére
Tudom hogy nem a lájv tehet róla. De erről szólt az egész délutánom.(lájvoztam)
Lehetne az ilyeneket tiltó listára tenni. Elrontják más szórakozását.
Ma először mentem pár kört a Forzával is lájvon. Privát versenyen köröztünk Eddie-vel. Van még mit tanulnom, kicsit bátortalan voltam. Nem mertem beszúrni kanyaroknál (mondjuk sok lehetőségem nem is volt, de ha volt).Aztán mentem pár kört másokkal. Rögtön az első versenyemen egy gyerek (vagy felnőtt?) szemben jött (vagy állt?) a pályán. Nagyon meglepődtem.
Bannolnám őket a 3,14csába. Emberek fizetnek a szórakozásért, ezek meg el..... -
Crazyman33
senior tag
Tegnap egész délután GH live.
Haver áthozta a dobot, én gitár.
Esélyünk nem volt hogy konkrétan egy másik párost találjunk a lájvon. Ezt mondjuk gondoltuk, de azért megpróbáltuk.
Kerestünk csak dobost az sem volt. Mindenkinek gitárja van?
Nem maradt más mint én gitárral párbajoztam.
(Erről jut eszembe, láttátok már a "Páros mellékhatást" című filmet? Nagyon-nagyon brutál GH-s gitárpárbaj van benne, nem gyenge mozgással)Szóval felkurt agyilag a dolog.
Nem értem miért jön fel párbajozni az ember ha nem akar. Volt aki az első vereség után kilépett, de utána ő választott volna számot.
Volt aki közben lépett ki vagy abbahagyta a gitározást ha nem ment neki.
Volt olyan aki az ő általa választott számot nem tudta játszani és kilépett. Akkor mi a facért választ olyan számot amit nem ismer? Ez idegesített a legjobban.
Volt aki amikor tartani kellett a hangot, ő nem tartotta. Hát persze hogy olyankor pörögnek a pontok, de neki emiatt kevés lett pedig végigtolta, kilépett.Remélem ezt csak kifogtam, és nem erről szól a lájv, mert akkor elvágom a kábelt. Mi van akkor ha kikapok, semmi. Jön a kövi szám és lehet nyerek, ennyi.
-
Crazyman33
senior tag
válasz
Xirtam #46118 üzenetére
Tudom, hogy úgy is változnak, ezért írtam: "akkor is változik magától".
Eddig is több infók voltak a játékosokról, ezért gondoltam hogy úgy rakd be a hsz-be mint én. Akkor ráklikkelve megnyitja a gamercardot.
Persze ez csak egy ötlet,Djuree!
Nekem pedig a saját avatar kép hiányzik. -
Crazyman33
senior tag
válasz
Xirtam #46046 üzenetére
Mindenki az egyes hsz-t olvassa vagy a guglin keresi a választ! Muhahahahahah
Ma játszottam először onlájn GH: WT. Iszonyú jó volt, nem tudtam abba hagyni!
Micsoda gitárpárbajok voltak, te jó isten. Azt hittem sokat számít, hogy én mediumon, az ellen pedig hardon játszik. De nem, volt mikor simán vertem, viszont olyan is hogy nagyon aláztak.StLui: ne mááááááááááá!
-
Crazyman33
senior tag
válasz
Sickboy25 #45989 üzenetére
Igen a 2. része.
Az elsőt nem játszottam, csak olvastam róla hogy rossz volt az irányítás.
a 2. részben nekem nem volt gondom vele. A párbaj fura volt elsőnek, aztán ment az is.
Nekem nagyon tetszett az egész játék.GH
Mediumnál megálltam. 98 - 100%
Az ötödik hangot sehogy nem tudom lefogni. De lehet az lesz a megoldás amit wood írt. -
Crazyman33
senior tag
válasz
Sickboy25 #45978 üzenetére
Akkor a Call of Juarez: Bound in Blood érdekelni fog.
Gratula a gityóhoz!
A GH: WT pedig toljad, kiváncsi vagyok a véleményedre. Szerintem a legjobb része a sorozatnak. Aztán ha onlájn vagy akkor gyerünk párbajozni! persze ha már belejöttél. -
Crazyman33
senior tag
válasz
FefeeX #45965 üzenetére
Csak egy vicc:
Fickó megy az autópályán a forgalommal szemben. Hallgatja a rádiót ahol bemondják a hírekben, hogy egy őrült a forgalommal szemben közlekedik.
Mire a pali:
- Hogyhogy egy, mindenki!Most kaptam a boxon üzenetben,
A Call of juarez-en kívül van más kovbojos játék box-ra?
-
Crazyman33
senior tag
Ülj le fiam, 2-es.
Nem hiszem hogy nem fér el. És pont olyanról volt szó amivel az egész ország dolgozó rétege kínlódik. Ha neked ennyire fáj hogy próbál az ember segíteni a másiknak akkor ...
Nekem mondjuk nincs ilyen gondom, mert egyszerűen megvonták. Rendesek voltak levették a gondot a vállamról. -
Crazyman33
senior tag
Valószínű ismét tarolni fognak, bár az utóbbi években nem volt nehéz lenyomni a MotoGP-t. Szerintem a MotoGP04 volt az utolsó frankó rész.
-
Crazyman33
senior tag
válasz
Xirtam #45850 üzenetére
Mármint a dvd felvevőre gondolsz. Nem hiszem, mert a ps2-ről sem tudok felvenni (az pedig sima rca).
Szóval a tv adást gyönyörűen veszi, mivel gondolom az egyből a felvevőbe megy és úgy a tv-be.
De ami a tv-be máshonnan megy, csak látja de felvételkor nem rögziti.
Gondolom az lenne a legtisztább ha a box egyből a felvevőbe menne, és a felvevőből a tv-be. Viszont így a hdmi felejtős, mert nincs csati a felvevőn.
Maradna a komponens kötés, ami ha jól tudom ratyibb képet ad.Főleg hogy közte lenne a felvevő. -
Crazyman33
senior tag
válasz
Sickboy25 #45845 üzenetére
Igazán nincs mit!
A boxom hdmi-n csatlakozik az lcd tv-hez. Van egy dvd felvevőm ami komponensel csatlakozik az lcd tv-hez.
A dvd felvevőn meg tudom keresni a tv videó csatornáit is, tehát látom a box képét. De felvételkor semmit nem vesz fel, nagy sötét képernyő a visszajátszás alatt hang nélkül.
Az xbox-on játszás közben csinálnék felvételeket, de így nem tudok.Valakinek tippje?
-
Crazyman33
senior tag
válasz
Xirtam #45790 üzenetére
Simán elég, nekem is azon volt ideiglenesen!
Még ráhúzod a kiegészítéseket (Car Pack-ok), akkor is elég.
Viszont hdd kell mindenképpen a szellemautóhoz!Egyet viszont nem értek. A Forza3 mentésem nem engedi másolni a gép csak mozgatni. Más játékét (pl. a Guitar Hero-ét) simán másoltam. Hrrrrrggggggggggg
Szerk. elírtam, másolni
-
Crazyman33
senior tag
bakker.
Ahogy olvastam az utolsó kb. 30 hsz-t, csak néztem.
Mi a facom félre nyomtam a topikot?heheNagyon nem tudom miről beszéltetek.
Viszont azért annyit hozzá tennék, hogy bármely stacionárius sztochasztikus jel varianciájának kiszámítása egy meghatározott determinisztikus pozitívidő függvény négyzetes időintegráljának meghatározására vezethető vissza, ezért a szabályozási kör minimális hibavarianciára való optimális méretezése egyenértékű ugyanezen kör olyan optimális determinisztikus szintézisével, amikor a célfüggvény az egyszerű négyzetes integrálkritérium, a bemenőjel pedig a sztochasztikus bemenőjel teljesítményspektrumának egyik multiplikatív összetevojéből invertált determinisztikus jel, így a stacionárius sztochasztikus bemenőjelre minimális variancia alapon optimálisan méretezett állandó paraméterű rendszer egyszersmind négyzetes integrálkritérium szerint egy meghatározott determinisztikus jelre is optimális. -
Crazyman33
senior tag
-
Crazyman33
senior tag
válasz
Sickboy25 #45636 üzenetére
Azt tudni kell hogy a vezetékes (Xplorer) sokkal kisebb és vékonyabb a nyaka. Nekem nagyon kényelmetlen volt. Plusz no ugrálás, ugyebár!
Vezeték nélküliben több fajta is van, körül kell nézni.Mindenképpen Guitar Hero-s cuccban gondolkozz, mert az kompatibilis minden Rock Band résszel. Viszont fordítva már nem igaz, tehát Rock Band-es cucc nem kompatibilis minden...
Nekem is meg van több mint egy éve, semmi gond nincs vele.
CIKK
A képen látható (fekete-sárga) gitárom van. -
Crazyman33
senior tag
válasz
runner 125 #45392 üzenetére
Hol? (mivel elég változó az ár)
Írd be hogy hol nézzem meg neked a gugliban. Szívesen megkeresem.Amúgy miért éppen Rock Band cuccot akarsz? A Rock Band hangszerek nem minden Guitar Hero játékkal kompatibilisek. Viszont a Guitar Hero hangszerek minden Rock Band játékkal kompatibilisek.
-
Crazyman33
senior tag
Ha szűz vinyót dugsz rá akkor 16-ra formázza. Tegnap ki próbáltam és le is írtam korábban.
Még a HDD-ről HDD-re másolás Boxon Transfer kábellel témához
A tartalmat midig csak egy kisebb forrás meghajtóról egy ugyanolyan nagy vagy nagyobb célmeghajtóra lehetséges másolni. Legalábbis a kábel használati útmutatója ezt írja.
-
-
Crazyman33
senior tag
Amit ki tudok gyorsban próbálni:
belerakom a formázatlan 250 giogás vinyót a hdd házban és rárakom a boxra.
Szerintem nem fog semmit csinálni. Bár ez egy Arcade gép, és mivel van memória így lehet megmozdul.
Ahhoz hogy usb-n rárakjam, túrnom kell a cuccaim közt egy külső házat. -
Crazyman33
senior tag
válasz
FefeeX #45344 üzenetére
Még jó hogy ma megjött a 250-es WD vinyómhoz a HDD ház, hogy rá tudjam tenni. Lehet tök feleslegesen?
Persze hogy nem kedveli az NTFS-t. Mivel formázod? HDDhackr?Szerk.
Ja, Tehát akkor már nem is kell a pc-n Dos alatt mókolni a vinyót a formázás miatt? Ezt megcsinálja a Box 16 Gigáig?Vagy nagyobbat is leformáz? -
Crazyman33
senior tag
válasz
Djuree #45334 üzenetére
Ma hajnalban próbáltam és elég sokat kínlódtam. Kijelentkeztem, bejelentkeztem, átneveztem, ellenőriztem a jelszót többször az emil címet is. Nem ment.
Töröltem és láss csodát. Pár perc alatt meg volt minden.Persze lehet hogy álmos voltam, vagy képzelődtem, vagy tévedek, stb.
Szerk.
Ettől függetlenül az kiírhatná a rendszer, hogy ilyenkor mitévő legyen a kedves felhasználó. Nem csak az invalid-ot hajtogatná. -
Crazyman33
senior tag
Jaj, már te! Megfogalmazhatom?
Gamertag recovery:
A My Box / Profilkoknál találod.
Ha valami oknál fogva gépet cseréltél vagy a szervizből jött vissza a gép és szeretnéd a profilodat tovább vinni az új gépre, akkor kell alkalmazni a Recovery-t. Így megmaradnak az acsik, és minden egyéb ami a profiloddal kapcsolatos. Minden mehet tovább. A mentéseket természetesen elvesznek.
Ehhez viszont arra van szükség, hogy ne legyen a Boxon, játékos profil. Ha új a gép akkor ne azzal kezdj hogy egyből csinálsz rá egy profilt, avatar stb. Így már nem fogja engedni a Recovery-t. Mindig azt fogja kiírni hogy nem helyes jelszó vagy email cím. Még véletlenül sem figyelmeztet a valódi problémára. Ami a profil megléte.
Ha már csináltál profilt akkor törölni kell.
System / Memory / Gamer Profilok. Kiválasztod és törlöd.
Utána már működni fog. Kell hozzá a gamertagod, a regisztráld emil cím és a jelszó.Javíts bele nyugodtan ha valami nem jó!
-
Crazyman33
senior tag
Akkor neked is leírom. Jól olvastad.
Akinek még nem volt kormánya annak tökéletes, mert nincs mihez viszonyítani.
Kettő DFP-t nyúztam el a GT alatt. Utána a Forzához vettem a Drive FX-et, mivel az is Logiotech. Gondoltam hogy legalább DFP szintű, ugye a név kötelez. Aztán mikor kipróbáltam legszívesebben sírva fakadtam volna, hogy erre pénzt adtam ki. Eladtam és vettem egy MS kormányt. Nem DFP szint ez sem, de már közelít.
Nem értem a Logitech gondolkodását (vagy elképzelhető hogy meg van kötve a kezük), miért nem gyártanak Box-ra is tökéletes kormányt? Lenne rá igény tuti. Inkább adnék érte több pénzt (persze nem annyit mint a Porsche kormány), csak normális lenne. Anno mikor az első DFP-t vettem, a fickó hülyének nézett hogy a 30 ezres kell nem a 8-10ezres. Szerintem nem érdemes ilyenen spórolni, ha sokat használod.Drive FX vs. MS kormi.
Olyan mint a magyar gázolaj vs. amerikai gázolaj. Ég és föld, főztél már vele? (Hofi) -
Crazyman33
senior tag
válasz
woodbear #45320 üzenetére
Az van benne, jól tudod. Én is azzal kezdtem, mert hogy Logitech. Na egy hónap után el kellett adnom, annyira gagyi.
Meg van a zsír Arcade gépem. Tegnap fél órát küzdöttem a recover-el. Mire rájöttem, az volt a baja, hogy már csináltam egy profilt a gépen. Bezzeg ez nincs benne az első hsz-be.
-
Crazyman33
senior tag
Én is most akarok venni, ezért figyelem az Xbox360 árakat. Jó ha tájékoztatjuk egymást, más nem jót nevet az ember. Nem hiszem, hogy már az sem fér el ami konkrétan a géppel kapcsolatos.
Abszolút nem érdekelt, hogy múlt hónapban mennyire voltak elszállva az árak, ezért azokat a hsz-ket átugrottam. Ezért ismét én kérek elnézést.
Hehe -
Crazyman33
senior tag
Ma Dunaújváros fele jártam, gondoltam benézek a Tecsoban lévő Sega Shopba. Van-e Arcade gép?
Kérdezem a csajt.
- Persze, 49.990.- feleli, (még sem 50)
- Az HDMI-s?
- Igen, a legújabb típus.
- Megnézhetném?
Létra elő, leveszi a polc tetejéről a gépet. Pultra rá.
Hú, bakker. A doboz néhány helyen szétszakítva, széles ragasztószalaggal ügyesen összefoltozva. A sarkai, mint a padláson lévő doboz ami 82-ben raktam el a Kockás képregényeimet.
- Egy kicsit megviselt a doboz, ez biztos új? -kérdem csodálkozva.
Na, nézzük a doboz oldalán hogy milyen csati van. Nincs HDMI. Aha.
Akkor nézem, hogy a csaj úgy nézi a doboz oldalát hogy simán felhajtotta. Szóval bontott vót.
Csak annyit mondtam, hogy köszönöm és kifordultam a boltból.Szerk.
Ja, és én kérek elnézést ha ezzel rontom a bolt üzletét. Sőt az én tisztességes anyukámat! -
Crazyman33
senior tag
Pont tegnap reggel tapasztaltam ezt a Vaterán.
Forza3-t akartam venni, fóliásat.
Az eladó hirdette 9500-ért. Megkérdeztem tőle, hogy ez most komoly, és belinkeltem az oldalt ahol 8ezer.
Erre visszaírt hogy megérdemelnék egy figyelmeztetés.
Megkérdeztem tőle hogy miről beszél?
Tovább túrtam, és találtam fóliásat 7ezerért, megvettem. Nem tudok rá mit mondani, ha nem akarja eladni.Vagy biztos van olyan, aki nem nézz szét és megveszi egyből. -
Crazyman33
senior tag
válasz
kutyman #45000 üzenetére
Meg lehet!
Van hozzá programom. Csak kellenek adatok arról gépről amit ellenőrizni akarsz!
Kell?"A program azok segítségére lesz, akik használt XBOX 360 vásárlása mellett döntenek,
és még a megvétel előtt szeretnék megtudni, hogy a kiszemelt konzol bannolt-e,
vagy tiltva van-e rajta a HDD Install.
A használata roppant egyszerű. Az XBOX 360 menüjében lépjetek a My Xbox, System Settings,
Console Settings, System Info menüpontra. És adjátok be a program által kért adatokat." -
Crazyman33
senior tag
-
Crazyman33
senior tag
Vett már gépet valaki webshopon keresztül?
Mennyire lehet bízni a neten rendelős dologban. Értem ez alatt, számla, gari papír, sérülés, bontatlan, sértetlen, stb. -
Crazyman33
senior tag
Pont ilyen boltos kérdést akartam én is feltenni.
Így már nem kérdezek semmit.
Arcade gép van kilátásban, akár holnap ha találok megfelelőt.
Mennyire lehet bízni a neten rendelős dologban. Értem ez alatt, számla, gari papír, sérülés, bontatlan, sértetlen, stb.def26! segítségével vinyóm már van.Kösz még egyszer!
-
Crazyman33
senior tag
válasz
Mr.Grincs #44832 üzenetére
Max. 2X 16 gigát lehet rádugni! De ez már párszor elhangzott itt.
gamer365
"Az április hatodikán érkező frissítés lehetővé teszi majd, hogy USB flash drive-ra, vagy külső merevlemezre helyezzük át profiljainkat, mentéseinket, demóinkat, és mindenféle egyéb tartalmainkat. Legfeljebb 16 GB-os háttértárral rendelkező eszközöket használhatunk, méghozzá egyszerre legfeljebb két darabot, az Xbox 360 menüjében pedig beállíthatjuk, hogy a rendelkezésre álló helyből mennyit szeretnénk majd használni konzolunkkal." -
Crazyman33
senior tag
Ezt skubizzátok:
[link]Élőszereplős Ghost Recon: Future Soldier trailer
-
Crazyman33
senior tag
válasz
kona005 #44618 üzenetére
Torx kell de nem mindegy hogy milyen. Mivel két fajta van.
Neked olyan kell aminek a közepében lyuk van!A MS kormányhoz is az kellett mikor szétkaptam: KÉP
Kipróbáltam a T10-es nagy hozzá. Lefele pedig nem tudom hogy mennek a méretek. Kettesével? Mivel felfele is van 15, 20, 25, 27, 30, 40, 45, 50
-
Crazyman33
senior tag
Csak egy furcsaság:
írd be a keresőbe fent hogy eladó.
Mikor kidobja a hsz-ket, lapozz a 201-250 oldalra egyből.
Valami miatt nekem Trójait jelez a vírusírtóm. Másnak is, vagy csak nálam van a gond? -
Crazyman33
senior tag
válasz
gyuromoj #44525 üzenetére
Mindenképpen próbáld ki valahol, én boltban tettem ezt. Bár ha kontrollerrel tetszett, akkor hangszerrel még jobban fog!!!!
Én is kontrollerrel kezdtem, majd vezetékes, aztán váltottam nélkülire.
Azt tudni kell hogy a vezetékes sokkal kisebb és vékonyabb a nyaka. Nekem nagyon kényelmetlen volt. Plusz no ugrálás, ugyebár.
Vezeték nélküliben több fajta is vanHavernak dobja van. Ha dobot is akartok akkor érdemesebb szettben rendelni mert olcsóbb, mi is úgy vettük. Mindenképpen Guitar Hero-s cuccban gondolkozzatok mert az kompatibilis minden Rock Band résszel. Viszont fordítva már nem igaz, tehát Rock Band-es cucc...
A dob sokkal nehezebb, mint a gitár. De a filling ott is nagyon ott van, és megtanulható az is.
-
Crazyman33
senior tag
Adott egy gép, vinyó nincs rajta, gazdája nincs (használt kereskedő), tehát az eladót hiába kérdezem. Vagy hazudik vagy tényleg nem ért hozzá.
2007.09.17. , és hdmi-s a gép. Játékok simán indulnak rajta.Kérdésem:
Meg tudom állapítani hogy ez alapban egy arcade volt, vagy mondjuk Premium csak levették a vinyót róla és úgy árulják.
Plusz hogy nincs-e bannolva?Lehetőség nincs arra, hogy vinyót pakolgassak rá, stb. Valahogyan másképpen meg lehet ezeket állapítani?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Ja! Azt hogy megvegyem-e vagy sem azt majd én eldöntöm.
-
Crazyman33
senior tag
A satuzás csak beállítás kérdése. A Bajnokság topikban le is írtam. Viszont a hibák amiket felsoroltál, szerintem még enyhén fogalmaztál azzal hogy érdekes. De valljuk be, tökéletes játék nincs. Ameddig nem lesz jobb addig nekem teljesen megfelel. Persze ez csak az én véleményem.
-
Crazyman33
senior tag
válasz
heihachi #44310 üzenetére
"Az igazság az, hogy ha lenne benne eső meg éjszakai versenyzés, akkor is csak mutatóba lenne, mert senki nem játszana vele. Egyszer kétszer megnéznénk, megmutatnánk a haveroknak, hogy milyen jól néz ki, aztán hagynánk a francba. Legfeljebb hülyülésre jó, de másra nagyon nem. "
Egy 24 órás LeMans verseny furán nézne ki csak nappal. Már pedig a Gridben nagyon ott van, Sokszor végig csináltam, csak azért mert már elvonási tüneteim voltak. Ha ezt tetézik esővel, az nagyot dobna. Miért ne tudnák megcsinálni, hagyjuk már. Egyszerűen hamarabb akarták kidobni mint a Sanyi, szerintem nem kell sokat várni és jön a 4.
sch_a!
"Na meg amitől a hajam feláll, az ez a visszatekerés...Teljesen elveszik a hangulata a játéknak."
Ezt nem nagyon értem. Te bekapcsolt ABS-el mentél az utolsó futamodon, szerintem az ugyanúgy elveszi a játék hangulatát, ezért kapcsolom ki.Amúgy pedig igenis kellett bele. Hogy miért? Nekem két kis fiam van (6 évesek). Ebben a korszakban nagyon apát akarja utánozni minden gyerek. El tudod te képzelni mekkora öröm számukra, hogy ugyanazt az autós játékot tolják mint apa? Látni kellene az arcukat, és visszatekerés nélkül nem élveznék. Na, ezért örülök hogy benne van. Ettől még nekem nem kötelező használni. Felőlem lehetne benne változtatható színű szelepsapka is, attól a szememben nem romlana a játék.
-
Crazyman33
senior tag
válasz
Xirtam #44111 üzenetére
Ilyenre gondolsz?
Van több színben is. -
Crazyman33
senior tag
válasz
Xirtam #43931 üzenetére
Köszönöm!
Elég érdekes a dolog. Azt írtam be a gugliba, hogy "usb Hard drive transfer". Így nem dobta ki találatnak. Viszont most kipróbáltam hogy simán Hard Drive Transfer írtam, na úgy elég sokat kidobott.Def26!
Csak azért kérdeztem, mert ma jött meg a kábel (sok más cuccal együtt) amit Hong Kong-ból rendeltem, és 1500 pénz volt. Persze nem eredeti (habár full úgy néz ki, még a csomagolás is), a papírja szerint jó a mindenhez. A lemez is benne volt, és szerencsére már Win7-el kompatibilis!
A kövire rendelek egy 250-es vínyót (14ezer), aztán meglátjuk. -
Crazyman33
senior tag
Tudja valaki hogy itthon hol lehet kapni Usb Hard Drive Transfer kábelt, mert én nem találok. Hiába keresem a guglival, csak az árára lennék kiváncsi.
Szerk.
Xirtam!
Ezzel teljesen egyetértek! -
Crazyman33
senior tag
Így van, nekem is pár fokkal balra állt mikor bekalibrálta magát. Még volt rajta garancia, de neki álltam és jó lett!
Itt megtalálodAmúgy milyen dolog, hogy már nem is nyomod velünk? Inkább Race Pro? Hova tűntél druszám?
Hiányzol az eredménylista elejéről.
Azóta felfordult a világ a köridőben. Jövő héten új bajnokság kezdődik! Szívesen látunk! -
Crazyman33
senior tag
-
Crazyman33
senior tag
válasz
Mr.Grincs #43303 üzenetére
Szerinted azért kérdezte mert annyi pénze van, hogy csak úgy le tudja szarni és kipótolva venni egy másikat? Szerintem nem, és nem egy ilyen embert ismerek. Én is hitelből vettem a gépet. Nekik/künk az a szarvár is vár, mert legalább az övék/miénk.
Bírom az ilyen tanácsokat, nagy segítség.
Aktív témák
- E-roller topik
- Milyen egeret válasszak?
- World of Tanks - MMO
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mindenki Z Fold7-et akar
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest