- iPhone topik
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Android szakmai topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
veterán
válasz Hunpriest #42 üzenetére
FullHD. Nem tudom mit tehetnék, túrom az egosoftos és steames fórumokat is a témában. Jó sok bejegyzés van, sok embernél ez a helyzet. A legújabb nVidia driver van fent, más játék alatt nincs probléma, csak itt.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
nubreed
veterán
válasz Hunpriest #40 üzenetére
Na közben rájöttem, hogy nálam is az lesz. Remélem kidobnak valami patchet a DLC -vel együtt mert gyalázat, hogy még mindig milyen FPS dropokat produkál a játék. Az új 2060Super videokártyámmal, rosszabb mint a GTX1070 e-l volt, de nem kicsit! A kártya más játékokban tökéletes, semmi baja, hozza amit kell, de itt... Az aszteroida mezőkben pl mondjuk 45 FPS volt a GTX 1070 -el, az új kártyával 25-30 -ra beesik.
-
nubreed
veterán
válasz Hunpriest #31 üzenetére
Akkor majd körül nézek a saját állomásaimon vagy hajóimon, hogy van e ilyen emberem, ilyen értékeléssel.
Érdekes módon nekem eddig még nem volt sok bajom a flottám irányításával, az AI által való vezetéssel. Ha beállítom mindegyik bányász és kereskedő hajómon azt, hogy ha támadják vagy arra "kérik", hogy dobja el a rakományát, akkor "Escape" re állítom a default érték helyett. Ez eddig működött, nem lőttek ki ilyen miatt egyetlen hajómat sem, pedig már több mint 40 van.
-
nubreed
veterán
válasz Hunpriest #29 üzenetére
Tegnap csináltam egy defense base építős küldit, nem bonyolult.
Viszont van olyan amitől a hajamat tépem, szerintem lehetetlen megcsinálni. És a difficultyra is azt írja, hogy "Impossible". Direkt szivat az Egosoft vagy simán csak ultra bug -os még a játéknak bizonyos részei... nem tudom. De az volt, hogy olyan engineert kell találnom, akinek 5 csillagos engineer és 4 csillagos morale értékeléssel rendelkezik. SEHOL nem találtam ilyet!
-
nubreed
veterán
válasz Hunpriest #27 üzenetére
Hatikva's Choice I -ben (remélem jól írom, és aszem ez az a rendszer) egyre nagyob erőkkel jelennek meg a Xenon -ok valóban. Ugye ez pont szomszédos a Xenon -ok rendszerével.
Na a kérdésem is ehhez kapcsolódik, vannak olyan pl. Argon küldetések, hogy össze kell állítani egy fleetet. De azt konkrétan hogy kell, mit kell velük csinálni, stb? Meg van határozva, hogy a fleetnek hány hajóból kell állnia, melyik területre kell menniük, stb?Vannak olyan küldetések is pl. hogy defense platformot/bázist kell építeni. De azt hogy kell, mi számít defense bázisnak?
-
nubreed
veterán
válasz Hunpriest #12 üzenetére
Remélem beindul kicsit a topic. Vannak dolgok amikre meg lehet találni a választ a YouTube -on vagy egyéb netes fórumokon, de egy csomó mindenre még nincs válasz.
Pl az Argon. vs. Holy Order küldetések között van egy olyan, ahol el kell foglalni az egyik Holy Order -es capital shipet. Elfoglalás előtt ki kell lőni a hajó lövegtornyait, de valahogy mindig leszednek. Mi lenne itt a megoldás? Hogyan kéne még is elfoglalni őket? Vigyek magammal több vadászot pl? Az én hajóm egy NEMESIS medium méretű hajó és van direkt egy egyelőre 5 QUASAR nehéz harcos hajóból álló kötelékem, lehet, hogy őket is be kéne vetni a siker érdekében?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox 360 Játékok
- Akció! Dell Latitude E5530 laptop (15,6/i5-G3/16GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD) -1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- Wacom Cintiq 16 FHD (DTK-1660) digitalizáló tábla