- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Egy hét múlva érkezik a Honor Magic V5
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiwep
csendes tag
válasz
zsoltee10 #17 üzenetére
Szerintem is van különbség egy jó crt és egy jó tft között a szem kímélése szempontjából.
Nemrég volt alkalmam egy Samsung 910T előtt huzamosabb ideig dolgozni. Kicsit szokatlan volt eleinte, meg nem is szerettem annyira a tft-ket, de elég könnyű megszokni. Azóta itt a crt-m előtt ülve folyamatosan érzem, hogy nem az igazi, fárad a szemem mint eddig, sokkal élesebben látom a geometria apró torzulásait, stb. A tft-nél az egyetlen nehezen megszokható dolog nekem csak az, hogy lassú, nem szeretem látni böngészés közben görgetésénél azt, ahogy utánahúz a szövegnek.
Szóval most itt ülök, gondokodom, hogy vegyek-e tft-t, de nagyon afelé hajlok, hogy veszek egyet, mert baromi sokat vagyok a gép előtt, és érezhetően kevéssé nyúzta a szemem. Persze ez is teljesen szubjektív, csak gondoltam hozzászólok a témához ezen a szálon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell 27" UltraSharp U2713HM QHD 2560x1440 IPS DP/DVI/HDMI/VGA monitor - PIVOT is - több db
- új LG UltraGear OLED 45GS95QE 45 240Hz WQHD+
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- LG 45GR95QE-B Ívelt OLED 2K WQHD 240Hz, 0.03ms, NVIDIA G-Sync ,FreeSync Premium ,HDMI 2.1
- LG 45GS95QX-B 45" ÍVELT OLED MLA WQHD 240HZ 0.03 MS GAMING MONITOR
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest