- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Android szakmai topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
CharlieDrop
veterán
Akkor a 3rd party számlapok csak pletyka volt?
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
Wlac
Ármester
Friss Watch tulajként egy valami nem tiszta. Mi a különbség a mostani complicationök és a leendő widgetek között?
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
nozs23
addikt
válasz CharlieDrop #1 üzenetére
Még az sem.
Wlac
Ket kulon dolgot mosol ossze. A complication-ok uj dizajnt kapnak. Widgetek nem voltak eddig. Most a crown tekeresevel fognak megjelenni, ami eddig annyit csinált, hogy felebresztette a kijelzot.
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
válasz CharlieDrop #1 üzenetére
én nem olvastam ilyen pletykát.
-
Chibass
tag
A bringás telefon tükrözésnek örülök, már régen vártam ezt a funkciót.
Aki nappal is legény, az éjjel nem volt ott!
-
Garada
őstag
Az egész event alatt a friss WatchOS tűnt a legjobbnak, talán itt volt a legkevesebb bullshit.
-
PDA_FAN
tag
Szándékosan maradt ki a cikkből, hogy "Az Apple ismét történelmet írt"?
-
Navaren
aktív tag
Az a baj, én pont azt szeretem a Watch-ban, hogy egyetlen pillantással minden lényeges információ megtudható róla.
Én a fitnesz-monitorozás mellett leginkább azért vettem, mert nem szeretem, hogy a mai okostelefon a koncepciójánál fogva tudatosan lopja az időt.
Egy értesítés kapcsán nagyon könnyű a telefon előtt 'ragadni', mert kismillió másik App is programozásának megfelelően nagyon igyekszik az ember tudtára adni, hogy tudna, sőt, nagyon szeretne új stírölnivalót mutatni a legutóbbi kézbevétel óta.A watch-nál ha jön egy értesítés, ott azonnal látom, hogy van-e valami további teendőm (válasz, melléklet letöltés/megnyitás/szeresztés/visszaküldés, stb.), vagy elég csak magamban nyugtáznom a dolgot.
Napi 1-1,5 óra SOT-ot (a talán napi 3-ból összesen) én biztos spórolok így.
Ha viszont a Watch bambulásával tölthető időt tudatosan növelni kezdik, először scrollozható csillivilli widget-ekkel, aztán a fene tudja mi jön legközelebb helyettük/melléjük (instagram clips, facebook preview, MicroTube, mittudomén), akkor előbb-utóbb nem leszek/leszünk előrébb.iBalu // Ordo Ab Chao //
-
Navaren
aktív tag
válasz johnny500 #12 üzenetére
A korrektség jegyében természetesen benne van, hogy Neked van igazad, de magamon tényleg azt vettem észre, hogy az óra sokat segít azon, hogy ne ragadjak le a telefonon, csak mert egy app értesítését követően 'ottragadtam', mert volt még mit nézni.
iBalu // Ordo Ab Chao //
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch S9 Stainless Steel 45mm Milanese Loop Silver - Újszerű, Apple garancia, beszámítok
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
- Apple watch Ultra megkímélt 2026.01.18-ig jótállás névre szóló számlával!!!
- Apple watch SE 2 2022 40mm ÚJ 12 hónap szavatosság
- Apple Watch S10 ESIM 46mm Jet Black ML
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest